Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kalamaris → Maya-chan

AΥΡΙΟ 15 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙΑ ΡΓΑ!!!!!!!:ballumad::burningbe3:
Jun 25 2011 22:45
Photo

Maya-chan → Kalamaris

Όχι.
Jun 25 2011 22:43
Photo

Kalamaris → Maya-chan

Για 5 ωρες καψιμα στο anime.gr ομως δεν ειναι αργα?
Jun 25 2011 22:41
Photo

Maya-chanNight Wizard Seal

Thanks, dear. :) You too.
Jun 20 2011 18:11
Photo

Night Wizard SealMaya-chan

Good good :) Good Luck:thatsit:
Jun 20 2011 17:04
Photo

Maya-chanNight Wizard Seal

Πληροφορική στον Πειραιά. ^ ^ Μηχανολογία δεν πιάνω τελικά αλλά την πληροφορική την ήθελα πιο πολύ.
Jun 20 2011 15:47
Photo

Night Wizard SealMaya-chan

Maya-chan, σε ποια σχολή θέλεις να περάσεις;
Jun 20 2011 15:24
Photo

Maya-chanKenny

Yup, και είναι ΠΟΛΥ ωραία έκδοση. Να το χαίρεσαι. :) Α, σε αυτό είμαι αισιόδοξη. Τελευταία είναι πολύ καλή μαζί μας η Viz, Αν έφεραν Children of the Sea, γιατί όχι Punpun?
Jun 18 2011 13:52
Photo

KennyMaya-chan

Α ώστε το έχεις. ^^ Τίποτα, απλά σύντομα θα το αποκτήσω κι εγώ, μαζί με το What A Wonderful World. Το Punpun να δούμε πότε θα τιμήσουν. :if:
Jun 18 2011 10:45
Photo

Maya-chanKenny

Yup, είναι από τα αγαπημένα κομμάτια της συλλογής μου. ^^ What about it?
Jun 18 2011 10:01
Photo

KennyMaya-chan

Γνωρίζεις γι' [URL="http://www.bookdepository.co.uk/Solanin-Asano-Inio/9781421523217"]αυτό[/URL], σωστά;
Jun 18 2011 08:21
Photo

Maya-chanKenny

Μόνο φιδάκι δεν τον βάλατε να παίζει τον καημένο τον Kaiji. :P
Jun 07 2011 13:45
Photo

Zoro → Maya-chan

Και στο μεταξύ το ίδιο είχε κάνει πριν με τον Hannya... fans, πότε θα μάθετε; :P Τα fillers εμένα εννοείται ότι δεν μου άρεσαν όσο το Jinchuu arc, απλά τα βρήκα decent για τα δεδομένα τους (με καλύτερο το πρώτο, όπως είπες), αλλά... όλα με εξαίρεση το τελευταίο filler arc, το οποίο συνδύαζε RuroKen με FMA (έβαζαν αντικείμενα στην γη για να σχηματίζουν κύκλους και σχήματα, με τα οποία ελέγχανε την ενέργεια της γης και ακόμα και energy beams έριχναν :zetsubou:) και ήταν πραγματικά ότι να 'ναι, τα προηγούμενα τουλ ήταν όλα στο ίδιο κλίμα, με sword fights και τα σχετικά. Ποιος τη χάρη σου που τελείωσες τότε, όταν έδινα εγώ πανελλαδικές γύρω στις 15 είχα τελειώσει νομίζω, γι' αυτό στο είπα... υποθετικά μιλώντας αυτό θα είναι το πιο carefree και χαλαρό καλοκαίρι που θα έχεις, enjoy it. 8)
Jun 05 2011 17:46
Photo

Maya-chan → Zoro

Την είχα πετύχει τη σειρά. Ωραίο bishonι ήταν (κι ας χαχανίζω όποτε τον βλέπω τώρα που ξέρω την πραγματική του φάτσα) αλλά από πρωσοπικότητα μηδέν! Γι αυτό είναι μάγκας ο Watsuki... δείχνει για άλλη μια φορά ότι το fanservice δεν είναι η καλύτερη λύση. Ωραίο ήταν κι αυτό που έγραψε στο profile του Gein όταν οι fans του γκρίνιαξαν ότι είναι πολύ άσχημος κάτω από τη μάσκα: " Ένας όμορφος άνθρωπος γιατί να φοράει μάσκα?" :P +1 για τα OVAs. Θα διαφωνήσω λίγο για τα fillers της τρίτης season που ήταν ότι πιο βαρετό έχω δει (not really, but better than Naruto says nothing). Εξαιρείται το πρώτο που είναι το καλύτερο filler που έχω δει. Πανελλαδικές τέλειωσα ευτυχώς. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. :)
Jun 05 2011 08:56
Photo

Zoro → Maya-chan

Ωπ, ναι το διάβασα! Lol που οι shinsengumi fans τον ήθελαν (και) πιο όμορφο, ενώ όπως είπε και ο Watsuki αν σε κάποιον αρέσει το υποτιθέμενο αληθινό [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Saito_Hajime"]πορτραίτο[/URL] του τότε πρέπει να έχει περίεργα γούστα (και είπε και στους fans να είναι πιο ανοιχτόμυαλοι). :P Πάντως σε [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=7405"]αυτή[/URL] την περσινή σειρά αν είχες πετύχει παρουσιάζεται όντως πιο "όμορφος" και bishonen-ish... οπότε ας δουν αυτόν οι haters, προτιμάμε τον badass εμείς! Ήδη στο σημείο που βρίσκομαι ο mangaka είπε ότι του έρχονταν πολλά fanatical γράμματα που υποστήριζαν την μια μεριά ή την άλλη και μάλιστα είπε ότι θεωρεί τέτοιες γνώμες DUMB... μπράβο που την είπε ξερά και ωμά στους χαζοφάνς του! Επίσης κάτι άλλο που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι αν και το manga κλασικά είναι ανώτερο της σειράς (αν και η σειρά είχε ωραίους VAs, OSTs και έστω αξιοπρεπή fillers), εκτιμώ (κι εγώ) πάρα πολύ την δραματική στροφή που πήραν στα 2 OVAs, ενώ ακόμα και το movie ήταν αξιοπρεπές. Τέλος, άσχετο, αλλά να υποθέσω δίνεις και πανελλαδικές τώρα; Αν ναι καλό κουράγιο, επιτυχία και τα σχετικά. ;)
Jun 04 2011 17:28