Jump to content

Community Status Updates

Photo

jimmare → anime-dono

Χεχε,τπτ...Αλλα τι σημαινει η φραση που μου ειπες στο vm???
Aug 20 2008 10:26
Photo

anime-dono → jimmare

:hi:thanks για reg και yorosiku.
Aug 20 2008 08:31
Photo

anime-dono → Walter

Ουπς δεν το ειδα μα και συ επρεπε να κανεις post στο profile μου. Τελος παντων αμα δεν τα εχεις αντιγραψει εγω δεν εχω προβλημα να περιμενω αν δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τους adn. Αυτο θα το δεις μολις γυρισεις φανταζομαι.Τα στοιχεια στα εστειλα.
Aug 12 2008 20:21
Photo

anime-dono → archeria

Anta no avatar dai suki:lovulovu: desso, sugoku kawai :awww:. Want to be friends:ureshii:?
Aug 04 2008 09:19
Photo

anime-dono → dbgoku

Nai
Aug 03 2008 00:40
Photo

dbgoku → anime-dono

naruto ship. βλεπω και εγω.. Υ.Γ. τον Minato εννοεις??
Aug 02 2008 21:02
Photo

anime-dono → dbgoku

naruto ship.,one piece,D.Gray-man και soul eater οσο για Bleach το εχω αφησει τωρα με τα fillers και περιμενω να επιστρεψει στο story του Aizen. O btw nice profile pic. λατρευω τον Yondaime.:burningbe3:
Aug 02 2008 19:49
Photo

dbgoku → anime-dono

nc to meet u too..βλεπω naruto and bleach αυτο το καιρο και αρχιζω one piece..u???
Aug 02 2008 18:39
Photo

anime-dono → dbgoku

yo nice to meet you yoroshikou onegaishimas . Τι anime βλεπεις αυτον τον καιρο?
Aug 02 2008 15:38
Photo

anime-dono → Walter

To Dragonball z το εχεις παρει απο τον Ephialtes??
Aug 02 2008 11:38
Photo

sasukina → anime-dono

καλημερα!ναι κοπελα ειμαι αλλα δεν εχω προβλημα με την ηλικια μου!ειμαι 21!γενικα εχω παρακολουθησει παρα πολλα anime τωρα τι να καθομαι να σου λεω..προς το παρον παρακολουθω το school ruble και d gray man.να το δεις το fruit basket περναει πολυ ωραια μηνυματα αν και μπορεις να το πεις λιγο κοριτσιστικο οποτε δε ξερω κατα ποσο θα συμφωνησεις μαζι μου..αμα το δεις let me know τη γνωμη σου και αν δεν εχεις τπτ υποψην σου να παρακολουθησεις αργοτερα πες μου να σου να σου προτεινω τπτ! αμα διαβαζεις και manga εχω και μερικα υποψην μου και απο αυτα,αλλα κυριως γνωριζω για anime... χμμμ..αυτα προς το παρον~ελπιζω να εισαι καλα! :) cu around!
Jul 30 2008 07:33
Photo

jhetfield19 → anime-dono

με την ησυχια σου.
Jul 29 2008 22:53
Photo

anime-dono → jhetfield19

δεν εχω msn αλλα αμα περιμενεις φτιαχνω και τα λεμε give me 5-10 min.
Jul 29 2008 22:51
Photo

jhetfield19 → anime-dono

κοιτα για να καταλαβεις αρχισα ενα χρονο πριν να βλεπω ανιμε και εχω δει σε ποσοτητα γυρω στα 500GB.Μπορει και κατι τις παραπανω.χεχε ισως να το παρακανω αλλα αφου τη βρισκω.παντως βλεπω σειρα για την πλακα.ασε που περα απ τα ongoing που βγαινει ενα επεισοδιο τη φορα και περα απο οτι μανγκα αντιστοιχο βλεπω και αλλες σειρες.τεσπα θα σ στειλω πμ.
Jul 29 2008 22:48
Photo

anime-dono → jhetfield19

wtf??? :terror2::oo::oo:τα βλεπεις ολα αυτα ταυτοχρονα??? Εγω βλεπω one piece, kyo kara maoh , naruto, D Gray man, ikkitousen kai fruits basket:hahaha:
Jul 29 2008 22:44