Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

jimmare → anime-dono

Tωρα τι κανω?Εισαι το μονο ατομο που ξερω που εχει δει D.gray man και περιμενα να ξερεις. Ξερεις κανεναν αλλο που να μπορει να βοηθησει?
Δεκ 23 2008 21:05
Φωτογραφία

anime-dono → jimmare

Τι να σου πω δεν τα πολυκοιταω αλλα νομιζω οι Order αν και αναγκαστικα μετα θα πας στους shinsen λογο του οτι οι order το σταματησαν. PS. Οσο για τις μερες δεν ειχα μπει καθολου για να το αλαξω γιατι αγορασα καινουργιο σκληρο και το pc ακομα το φτιαχνω.
Δεκ 23 2008 19:54
Φωτογραφία

jimmare → anime-dono

Βασικα ειναι 2 days,αλλαξε το... Τεσπα,καλυτερη μεταφραση σε karaoke εχουν οι shinsen ή οι black order?
Δεκ 23 2008 17:46
Φωτογραφία

djgeor → anime-dono

εισαι ωραιος....ευχαριστω για ολα...εκανα ποστ και στην αλλη αλισιδα για τα dragonball Z οποτε να μπω σε μια σειρα....ελπιζω μονο να παρω το οκ να τα δω ολα επιτελους,,,εισαι πρωτος φιλε....
Δεκ 19 2008 00:25
Φωτογραφία

anime-dono → djgeor

Βασικά εφόσον δεν είναι κανείς πριν από εσένα περίμενε να πάρεις το οκ (μόλις το δει κάποιος υπεύθυνος) και στείλε στοιχεία στον Vash Zoro και μετά περιμένεις να στα στείλει ταχυδρομικός.
Δεκ 18 2008 21:12
Φωτογραφία

djgeor → anime-dono

εκανα ποστ οπςσ μου ειπες...θα παρω απαντιση και μετα θα μου μιλισει καποιος οταν θα ερθει ι σειρα μου?ετσι παει?
Δεκ 18 2008 20:52
Φωτογραφία

djgeor → anime-dono

ευχαριστω για το add και τιν βοηθεια σου...προσπαθω πολυ καιρο να βρω τροπο να μαζεψω την σειρα...να σε καλα...
Δεκ 18 2008 20:40
Φωτογραφία

louna22 → anime-dono

Θα έχω κάτι υποχρεώσεις και δεν θα προλαβαίνω..
Δεκ 13 2008 13:14
Φωτογραφία

anime-dono → sefiroth

σου βρίσκετε κάνα link με την σελίδα που το βρήκες? Αν όχι οκ και thanks for the info.
Δεκ 07 2008 12:32
Φωτογραφία

sefiroth → anime-dono

Δεν γνωριζω απο που ειναι.Την ειδα σε ενα ξενο φορουμ και την εβαλα!
Δεκ 07 2008 07:17
Φωτογραφία

anime-dono → louna22

.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................:terror2: 6 με 7 μήνες ??? how come?
Δεκ 06 2008 20:43
Φωτογραφία

anime-dono → louna22

Για το profile, μόνος μου το έφτιαξα :wooi2: και όσο για την αλυσίδα δεν χανόμαστε και για sub-d δεν πειράζει βάλε κάναν άλλο, εγώ έχω πάρα πολύ υλικό για να φτιάξω αλυσίδες :nosey: also ακόμα δεν κατάλαβα γιατί είναι η τελευταία σου...
Δεκ 06 2008 20:35
Φωτογραφία

louna22 → anime-dono

Αχ μη μου κλαις θα νιώσω τύψεις!!!! Είναι η τελευταία μου αλυσιδούλα και χαίρομαι που σου αρέσει!!!! Αν δεν έχεις μαζέψει συμετοχές μέχρι να αρχίσω ή θα σε βάλω sub-d αν μαζέψω τα απαιτούμενα άτομα ή θα κανονίσουμε να σου τα στείλω εγώ,Αυτό όμως θα γίνει αφού κλείσει η αλυσίδα αφού πάντα μοιράζω το μοναδικό μου αντίγραφο. Αλήθεια αυτόν τον υπέροχο χριστουγεννιάτικο φόντο που τον βρήκες? Θέλω και εγώ!!!!!:nanana:
Δεκ 06 2008 20:27
Φωτογραφία

anime-dono → sefiroth

hello να ρωτήσω κάτι? η sig σου από πιο ανιμε είναι???
Δεκ 06 2008 19:47
Φωτογραφία

anime-dono → louna22

why...:nanana:why...:nanana:why.. :nanana:why :run: you have to make a new chain when i cant take part cause i dont have any more participations left :emptyonexg1: oh well :canthelp: time for a new chain... Btw great chain :orly:
Δεκ 06 2008 14:13