Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
jimmare → zade
A τπτ...Απλα εχω ενα προγραμμα που μεταφραζει 17 γλωσσες...Δλδ παιρνω αγγλικα και τα κανω κινεζικα ή σουηιδικα ή και ιαπωνικα...ΑΚομα και ελληνικα και γαλλικα...Οτι θελω.ΤΟ προβλημα ομως ηταν το search.Μερικες φορες κανει και λαθη και ψαχνω μονος μου...Ξερω βεβαια ιαπωνικα αλλα δεν ειμαι και ο τελειος για να ξερω πολυ καλα. :(
Αύγ 30 2008 20:44
jimmare → ximura buttosai
Moυ χαλασε το msn... :( Μερικες φορες δεν εμπαινε...Αλλες εμπαινε και με πεταγε εξω αμα πηγαινα να μιλησω με καποιον...Αυτο συνεχιστηκε για τρεις μερες,μεχρι που σημερα...ΟΛΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ!!!YAHOOOOOOOOOO!!!:kakaka:
Αύγ 30 2008 20:39
zade → jimmare
Ωχ ! Δεν περίμενα ποτέ ότι κάποιος θα το έφαχνε . Τέλος πάντων . Ευχαριστώ . θα το βάλω στην υπογραφή μου σύντομα.
Αύγ 30 2008 14:38
jimmare → Neuro
Να σου πω την αληθεια(νομιζω πως το εχω ξαναπει),θελω μια αφισα που να να εχει πολλα anime,οχι αφισες συναυλιας αλλα ενα banner...
Αύγ 30 2008 09:53
jimmare → Barbara
Μεγαλο κολλημα με την καρτα εχεις φαει...(αυτη που στελνεις σε ολους σε vm...)(αυτη που λεει:''Γεια!''
Αύγ 29 2008 20:12
jimmare → zade
Ειδα την υπογραφη σου,και ειπα να να σου δωσω απαντηση στο σημαινει αυτο που εχεις βαλει κατω απο το nick(name)
[B]王立宇宙軍=[/B]
Royal διαστημική δύναμη
Αύγ 29 2008 16:12
jimmare → Dark_Venus
Μικρο κοριτσι???(απο οτι ειπες στο Zoro σε vm)WTF?Εισαι 18 ενω εγω ειμαι (...)Δλδ τι να πω?
Αύγ 29 2008 12:59
An!M@niaCCC → jimmare
Ok jimmare .
Λέω να μπώ και εγώ στην αλυσύδα αλλα τα μισά απο αυτά περίπου τα έχω κατεβάσει και δεν λέει τώρα.:oo::oo::oo:
Αύγ 29 2008 11:58
jimmare → An!M@niaCCC
Ναι το ξερω...Ας πουμε οτι κατι ετυχε(δουλεια)και την εκανα απο Αθηνα...[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG]Ομως ειχα internet εκει και μπορουσα να ελενχω αν μπηκε καποιος στην αλυσιδα(ως επισκεπτης)και επισης εχω μπλεξει με ενα ηλιθιο για αυτο μερικες φορες ισως να μην ειμαι μεσα καθολου...
Αύγ 29 2008 11:51

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται