Community Status Updates
amaya3 → Tristessa
XDD Με την απογοήτευση που έχω φάει μου φαίνεται θα το κάνω! XD Το Gara πρέπει να τον πάρει κάποιος υπό την προστασία του και να τον ταΐζει γιατί αλλιώς δεν το βλέπω...XD [SIZE=1]Γενικά όλο το fandom φοβάται το φαγητό απ' ό,τι φαίνεται αλλά ο Gara το 'χει παρακάνει...XD[/SIZE]
Aug 22 2010 18:10
Tristessa → amaya3
Καλή ιδέα XD Πώς λέμε στα ιαπωνικά "Δεν το αξίζετε αυτό, μη χαραμίζεστε έτσι! Και πες στον Gara να φάει κανένα σουβλάκι επιτέλους!" (Καλά, αυτό είναι άσχετο, αλλά κάποιος πρέπει να το πει XD)
Aug 22 2010 17:01
amaya3 → Tristessa
Why yes, I was just about to friend you too! XD
[QUOTE=Tristessa;419597][SIZE=1]you know what? η διαφορά ανάμεσα στους MUCC και στους Merry για μένα είναι ότι οι μεν MUCC το κάνουν γιατί θέλουν (και το κάνουν καλά), ενώ οι Merry γιατί έτσι τους είπε η Free-Will (και γίνονται άλλο ένα κακέκτυπο στη visual kei σκηνή. Kαι μιλάμε για τους Merry, FFS.)[/SIZE]
[S][SIZE=1]leave my eroguro bands alone, universe, k and thx.[/SIZE][/S][/QUOTE]
[SIZE=5][B]IKR?[/B][/SIZE] orz such a waste of talent and creativity...:/
[SIZE=1]Έτσι μου 'ρχεται να πιάσω το Nero στο twitter και ν' αρχίσω να τον e-ταρακουνάω! XDD[/SIZE]
[SIZE=1] Και μένα μου άρεσε το preview του Falling Down, btw. :3[/SIZE]
Aug 22 2010 01:04
amaya3 → Night Wizard Seal
You haven't?! Ας διορθώσουμε αυτήν την τεράστια παράλειψη αμέσως XD
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=3wO7AkoiXEE"]Enjoy[/URL]~
Aug 14 2010 05:30
Night Wizard Seal → amaya3
We are blessed, αυτό ακριβώς.
Το PV δεν το έχω δεί ακόμα...
Aug 14 2010 05:24
<33
Και το PV επίσης είναι <33
We are blessed to know and listen to them, απλά.
Μου αρέσει πολύ όπως είναι τώρα αλλά...
nothing can top this, ever:
[SPOILER]
[IMG]http://a.imageshack.us/img196/3363/nekoyd.jpg[/IMG]
[SIZE=1]can't find the original so enjoy the macro~[/SIZE][/SPOILER]
[SIZE=1]
:hihi2:
[/SIZE]
Aug 14 2010 05:17
It is fuckin' awesome and divine. Τρομερό τραγούδι.
And yeah, they created the universe :P I'm not complaining.:hihi2:
Δεν έχω ξανα κολλήσει τόσο πολύ με συγκρότημα. Μου δημιουργούν τρομερά συναισθήματα.
Και ο Ιμάι πάντα με μαύρο μαλλί. Το πάει τρελά. Όπως και αν το διαμορφώσει :P
Aug 14 2010 05:00
Deshou?<3
We love them because they create the universe.[FONT=times new roman][COLOR=#000000]♥[/COLOR][/FONT][FONT=times new roman][COLOR=#000000]♥[/COLOR][/FONT][FONT=times new roman][COLOR=#000000]♥
[/COLOR][/FONT]Ναι ας μην την ξαναρχίσουμε γιατί δεν θ'αντέξω με τόσο concert angst που έχει μαζευτεί τελευταία...orz
Did you listen to Kuchizuke? Isn't it love?<3
Aug 14 2010 04:54
:hahaha: OK Epic image is epic. :hahaha:
Όχι μπορείς να μπείς. Σου το επιτρέπω :P
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, γιατί ακιρβώς αυτό συνειδητοποιώ και εγώ. Όσο περνάει ο καιρός σου αρέσουν ακόμα πιο πολύ, θέλεις να κάνεις βουτιές στα τραγούδια τους και συνηθίζεις το άκουσμα της μουσικής τους. Το οποίο όπως γνωρίζεις είναι πολύ άστατο. And that's why we love them :hihi2:
Και τι δεν θα έδινα για μια συναυλία...:if:
Αλλά ας μην ξανα αρχίσουμε αυτήν την πονεμένη συζήτηση...:if:
Aug 14 2010 04:45
Έτσι έτσι...XD Kι όσο περνάει ο καιρός θα τους λατρεύεις ακόμα περισσότερο. Τουλάχιστον αυτό συνέβη/συνεχίζει να συμβαίνει σε μένα(αν και αναρωτιέμαι αν γίνεται να τους αγαπήσω κι άλλο - I always surprise myself tho). :3
:33 Ειδικά για τον Acchan στο avatar θα μπορούσα να μπω σε fangirlιστικό delirium but I'll spare you :pp
can't resist this:[SPOILER][IMG]http://i945.photobucket.com/albums/ad293/akaromi88/macros/yuutasonbox.jpg[/IMG][/SPOILER]
<3 XD
Aug 14 2010 04:39
Μόνο Full Bloom...:hihi2:
Τώρα πιά, έχουν γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής μου ζωής :P και είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα. Ασιατικά σίγουρα, συνολικά πάει μαζί με τους Nightwish. Ως ευρωπαϊκό.
Χαίρομαι που σου αρέσει :if: Δεν ξέρεις πόσο παιδεύτηκα να καταλήξω...:kakaka:
Aug 14 2010 04:27
*sends you second bunch of infinite love for you set*
Βλέπω your love for BT is in full bloom XDD
Aug 14 2010 04:23
amaya3 → iristella
Iri-chan~! Σε ποια comm ακριβώς για moar Fuyu No Semi info; Κοιτάω στο youka_nitta και δε βλέπω τίποτα^^;;
Aug 06 2010 15:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed