Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → amaya3

Χμμ αυτό δε με ενθουσιάζει τώρα, αλλά θα τον κατεβάσω για να δω την καινούρια τους δουλειά, να δω και εγώ εντυπώσεις. [I](αν και θα τον κατέβαζα έτσι και αλλιώς.) [/I] Χεχε! 8D
Aug 05 2010 23:01
Photo

amaya3 → Kamen Tantei Zura

Έβγαλαν και καινούριο album [SIZE=1]although I'm not exactly impressed by it :/ [SIZE=2]You're very welcome~always happy to make another fangirl happy! XDD :33 [/SIZE][/SIZE]
Aug 04 2010 12:14
Photo

Kamen Tantei Zura → amaya3

αααα δεν είχα ιδέα~ έχει καιρό που τους ακούω και το είχα πάρει απόφαση ότι διαλύθηκαν xD ευχαριστώ που μου το είπες!! :wooi2: YAAAAY~ :joyful:
Aug 03 2010 20:18
Photo

amaya3 → Kamen Tantei Zura

[QUOTE=Zura;415650]SADS - (κρίμα που διαλύθηκαν)[/QUOTE] Καλέ, rejoice, SADS are back together! XD Και μάλιστα αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε tour~ :33
Aug 03 2010 17:51
Photo

Tea-chan → amaya3

Ευχαριστώωωωω!!! Και ειδικά για την ευχή για την ελευθερία! ;.;
Jul 19 2010 09:21
Photo

amaya3 → Tea-chan

Χρόνια σου πολλά dear!!! Να τα εκατοστήσεις! Και να ξαναποκτήσεις σύντομα την ελευθερία σου σού εύχομαι! XD
Jul 18 2010 19:45
Photo

amaya3 → LucyBR

Why wouldn't I remember? :33 Besides, I have a specially enhanced fandom/fangirling-only memory unit XDDD :hihi2:Ahh, truer words have never been spoken. Αλλά όπως έχω πει πολλές φορές... Feels damn good man. XD
Jun 10 2010 06:37
Photo

LucyBR → amaya3

i am touched που θυμασαι το αρχαιο μου vm ;^; will investigate Minase Masara too then XD :hahaha: it's ok, μετα τα johnny's κανενος ο εγκεφαλος δε μενει intact ;DD
Jun 09 2010 02:22
Photo

amaya3 → LucyBR

[SIZE=1]*peaks*[/SIZE] Επειδή όπως είχες δηλώσει στο προηγούμενο vm σου[SIZE=1](στο οποίο υποτίθεται ότι είχα απαντήσει btw-μάλλον το έφαγε η μαρμάγκα το reply μου όπως βλέπω τώρα^^;; )[/SIZE] you feel like investigating anything that involves Kame...I'm letting you know that Minase Masara's ukes have the same effect on me as Fujisaki Kou's. >_<;; Ειδικά αν έχουν λίγο μακρύ μαλλί Oo Τελικά αποφάνθηκα ότι δεν έχει το σχέδιο κάτι...αλλά για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση ότι διαβάζω για τον Kame +__+ Όσο μεγάλη αδυναμία κι αν είναι, I'm not so obsessed with him για να τον βλέπω παντού και σε καμία περίπτωση δε shippάρω pairings... ...so...why?:deadga6: I need help orz [SIZE=1] sorry for my randomness![/SIZE]
Jun 08 2010 01:32
Photo

miko-chin → amaya3

my soul friend ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!!!!!!!!!!Εντωμεταξύ την Τετάρτη γράφω πρώτο μάθημα Μαθηματικά και δεν ξέρω την τύφλα μου(συγχώρα με my soul friend).
May 28 2010 09:49
Photo

Night Wizard Seal → amaya3

Αυτή η στάλα ελπίδας που έλεγα :P. Μα καλά εννοείται. Ιαπωνία θα πάω σίγουρα θα είμαι υπέρτυχερός αν τους δώ κιόλας :) *looks the sky with sparkling eyes:blingeye2:*
May 25 2010 22:50
Photo

amaya3 → Night Wizard Seal

D: My last tiny bit of hope actually lies to the possibility of[B] me[/B] going to Japan...Το να έρθουν εδώ είναι απλά αδύνατο. *emoes* [SIZE=1] [/SIZE]
May 25 2010 22:39
Photo

Ναί Τ_Τ. Κάτι πρέπεινα γίνει για αυτο. Πρέπει να υπάρχει αλλά και να βρούμε αυτήν την ελπίδα. Έτσι και γίνει τίποτα τέτοιο, καμια συναυλία θα κυρήξουμε Ελλαδικό συναγερμό και θα περιμένουμε όλοι με τα όπλα στα χέρια :P
May 25 2010 10:00
Photo

amaya3 → Night Wizard Seal

I know... TT_TT Watching their beyond breathtaking performances doesn't help either...it only makes you even more jealous D: [SIZE=1]Ακόμα διατηρώ μια υπερμικροσκοπική ελπίδα though(που πεθαίνει τελευταία και τα γνωστά, ξέρεις)... [SIZE=2] Δεν είναι στο forum αλλά μπαίνει και lurkάρει με το account μου :3 [/SIZE][/SIZE]
May 24 2010 22:10
Photo

Καλά αυτό για να τους δούμε live είναι αγκαθάρα Τ_Τ. Η αδερφή σου είναι στο φόρουμ;
May 24 2010 13:35