Community Status Updates
amaya3 → miko-chin
Το νούμερο 6 στο Ecchi Girls thread ανήκει σε smut manga της Shinjo Mayu και σε προειδοποιώ να μείνεις μακριά γιατί θα σου πέσουν τα μαλλιά, θα χαμηλώσει το IQ σου και άλλα τέτοια ωραία αν το διαβάσεις. Μακριά. :p
Oct 16 2009 18:37
amaya3 → miko-chin
I like it! Mου θυμίζει SaiMono<3 Don't worry dear, I've been there~Το Σάββατο μάλλον θα έχω καινούρια οθόνη οπότε θα μπορέσω κι εγώ να απαντήσω λεπτομερώς at last(to both pms)!
Oct 15 2009 21:19
amaya3 → Keiki
Happy reading λοιπόν, ελπίζω να σου αρέσει~Πέρνα κι απ'το thread του να μας πεις τη γνώμη σου αν θέλεις όταν το διαβάσεις. Once you get past the first chapters/volumes(τα οποία πολλοί βρίσκουν βαρετά-κάτι που συμβαίνει και με το Skip Beat!), you'll love it(I guess/hope)!^_^
Oct 14 2009 19:36
Keiki → amaya3
Thanks, από ότι βλέπω το έχει στο onemanga, εκεί κυρίως τα διαβάζω. 111 κεφάλαια με περιμένουν!
Oct 14 2009 15:12
amaya3 → Keiki
Hello~^^Μιας και είσαι Skip Beat! fan, να σου προτείνω και το manga Tokyo Crazy Paradise(η προηγούμενη δουλειά της Nakamura), το οποίο είναι κι αυτό καταπληκτικό(although it may take a while to get you hooked)~
Oct 14 2009 12:26
miko-chin → amaya3
hey flora-dono!(->you like it?)
έχω αργήσει να σου απαντήσω στο pm γιατί αυτή τη βδομάδα τρέχω τρέχω και δε φτάνω.λογικά έτσι όπως το υπολογίζω αύριο θα στο στείλω(έχω αργά φροντιστήριο και θα προλάβω).
By the way λατρεύω το όνομα Bo.Flora approves!Also θα πήγαινα να γράψω το κατιτίς μου στο TCP thread αλλά έχω ξεχάσει τελείως τι γίνεται στο μάνγκα.Τελείως όμως!Οπότε αυτό το πενταήμερο που θα είναι κλειστά τα σχολεία θα το περάσω έτσι ένα στα γρήγορα και θα σχολιάσω όσο μπορώ.
Σου υπόσχομαι όμως ότι μόλις βρω ελεύθερο χρόνο θα χρωματίσω κάνα φιλί από το HoneyxHoney Drops.Αν έχεις κάνα αγαπημένο(είτε από τα μεταφρασμένα είτε από τα raws) στείλτο μου για να δουλέψω πάνω σε αυτό.
Oct 12 2009 19:59
amaya3 → Kirenahana
Hey, hey! Join us here:[URL]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=159[/URL]~~
Oct 09 2009 19:44
miko-chin → amaya3
Ok την είδα την συζήτηση και έμεινα σε αυτό:
[QUOTE]Μου έβγαλαν τον Ren abusive disturbed person who wants to dominate Kyoko and systematically scares her, hurts her, humiliates her, controls her. Ότι δήθεν η σχέση τους είναι creepy και ότι ο Ren κάνει "κάθε φεμινιστικό κύτταρο του σώματός τους να πονάει"*can't facepalm enough* [/QUOTE]
[SIZE="6"][B]Say what?[/B][/SIZE]
Μερικές φορές χαίρομαι πραγματικά που δε διαβάζω παραπάνω πράγματα για το Sb.Τι τραβάς καημένο!!!Θα σου χουν βγει τα ματάκια!!
Όσον αφορά τη sig...:awww:thankies!την έκανα το σάββατο το βράδυ.μου πήρε γύρω στις τρεις ώρες, αλλά το άξιζε.Έμαθα και πως να αλλάζω την ποιότητα ώστε να είναι πιο smooth το περιεχόμενο.Εγώ ήθελα να χρωματίσω την σκηνή με την επίμαχη φράση αλλά η εικόνα δεν ήταν από μόνη της ταιριαστή.Πρέπει να χρωματίσω ολόκληρη τη σελίδα και έτσι δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω.Τα κατέβασα τα raws αλλά έριξα μια μικρή μια ματιά μόνο(πέτυχα το τσάπτερ που είναι και οι δύο στο κρεβάτι:hahaha:).
Oct 07 2009 15:49
amaya3 → tomo
Hey! Μιας και απ' ό,τι είδα σου άρεσε το Skip Beat!, why don't you join us here:[URL]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=159[/URL]?^^
Oct 07 2009 13:23
amaya3 → miko-chin
Your sig...:nbleed: Έπρεπε να βάλεις την επόμενη σκηνή...XD Είδες τα raws τελικά;
Btw, ρίξε μια ματιά σ'αυτά που είπα για το SB fandom στην Tea-chan να πάρεις μια μικρή ιδέα>.< Καλύτερα που δεν άνοιγε το link στο pm, trust me.
Oct 06 2009 19:51
amaya3 → Tea-chan
Έλα ντε. Ένα πρόσφατο παράδειγμα. Το 146. Οι αντιδράσεις λέει της Kyoko και του Ren ήταν OOC:nosey: :erk::deadga6:
Το'χω στο πρόγραμμα μόλις πάρω καινούρια οθόνη. Να υποθέσω υπάρχει λόγος που δεν μου προτείνεις και το manga, ε;;
Αυτό με το Monster το είχα πάθει κι εγώ. Το καλύτερο manga adaptation που έχω πετύχει μέχρι στιγμής.
Edit: Btw, μιας και αναφέρθηκε το Monster, ένα άλλο "ωραίο" που διάβασα για το ch147: "Ren is very much like Johan and Kyoko like a brainwashed kid.":borednn9:
Oct 05 2009 21:47
Tea-chan → amaya3
[quote]οι χαρακτήρες είναι(κατά καιρούς) OOC. [/quote]:terror2: Σύμφωνα με ποιόν;;; Να μου το πεις αυτό για fanfiction, να πω ok, αλλά στο ίδιο το manga;;;;;; Η faility μερικών ανθρώπων δεν έχει όρια...:borednn9:
Τα OVA είναι για μεγάλες οθόνες, όντως. Ειδικά τώρα που βγαίνουν σε Blu-Ray. Αλλά πάντα υπάρχουν και μικρά releases για κάθε γούστο! Σου έυχομαι κάποια στιγμή να τα δεις, είναι από τα καλύτερα anime που έχουν βγει και από τα καλύτερα manga adaptation. Μόνο στο Monster είδα κάτι τέτοιο: τα panel του manga ζωντάνευαν...:awww:
Oct 05 2009 21:33
amaya3 → Tea-chan
XDD Mακριά μακριά...Και για κερασάκι στην τούρτα να αναφέρω πως πολλές φορές έχω διαβάσει ότι οι χαρακτήρες είναι(κατά καιρούς) OOC. o_________O *no words anymore*
Μακριά κι εγώ λοιπόν...Εντωμεταξύ τα OVA θέλω να τα δω εδώ και καιρό αλλά για οθόνη έχω προς το παρών την άθλια τηλεόρασή μου και κοντεύουν να μου βγουν τα μάτια:if:
Oct 05 2009 21:19
Tea-chan → amaya3
[QUOTE]Επίσης, οι Dicktarou fans(που είναι παραδόξως πολλοί). Επιχειρήματα γελοία που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και υπερβάλλουν ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολύ...Μου έβγαλαν τον Ren [B]abusive disturbed person who wants to dominate Kyoko and systematically scares her, hurts her, humiliates her, controls her[/B]. Ότι δήθεν η σχέση τους είναι creepy και ότι [SIZE=5][B][SIZE=7]ο Ren[/SIZE] κάνει "κάθε φεμινιστικό κύττρο του σώματός τους να πονάει"[/B][/SIZE]*can't facepalm enough*[/QUOTE]
[IMG]http://4.bp.blogspot.com/_LCVZWFAEodk/RpMHezXzaOI/AAAAAAAAFtk/75yTjhMTH6Q/s400/WTF.jpg[/IMG]
Mάιστα... δε θα ασχοληθώ με τους εν λόγω καραγκιόζηδες τότες...
Και για το Hellsing, μείνε στα OVA και παράτα τα υπόλοιπα. Άσε με εμένα να έχω διαβάσει ΤΗ φρίκη εκεί μέσα...:puke:
Oct 05 2009 21:03
amaya3 → Tea-chan
Αχχχ...πονεμένη ιστορία. Κατ'αρχάς, ατελείωτο bitching και whining για τα πάντα. Ενώ υποτίθεται they luuuurve SB και βλέπουν πόσο ξεχωριστό είναι, οι περισσότεροι γκρινιάζουν όλη την ώρα. Ένα minor παράδειγμα: "Where is the romance?" Where's Ren?It's borin~~~g!" στο Natsu arc. Έρχεται το Valentine arc, που είναι κάπως πιο romance-centered. "Wahhhh...this arc takes TOO long~~~Where's Amamiya? I want it to end already~~" "I'm so disappointed..."....----Ένα μικρό δείγμα από την καλύτερη των περιπτώσεων. Ειλικρινά, το τι έχουν δει τα ματάκια μου...>.< Επίσης, οι Dicktarou fans(που είναι παραδόξως πολλοί). Επιχειρήματα γελοία που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και υπερβάλλουν ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολύ...Μου έβγαλαν τον Ren abusive disturbed person who wants to dominate Kyoko and systematically scares her, hurts her, humiliates her, controls her. Ότι δήθεν η σχέση τους είναι creepy και ότι ο Ren κάνει "κάθε φεμινιστικό κύτταρο του σώματός τους να πονάει"*can't facepalm enough*
Ώστε το Hellsing fandom sucks...Θα μείνω λοιπόν στα OVA που σκοπεύω να δω χωρίς να ασχοληθώ παραπάνω, thanks:3
Oct 05 2009 20:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed