Community Status Updates
amaya3 → miko-chin
You have a point. But we shall try! Μια μέρα που θα 'χω χρόνο(και οθόνη:p) θα κάτσω να πλέξω το εγκώμιο της Nakamura xDD I've come to want to stalk the woman!
Να σου πω δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση. Κάθε φιλί τους είναι all the money, so choose whichever you like :3
Oct 17 2009 20:54
miko-chin → amaya3
Να κάνεις να κάνεις!Το πρόβλημα είναι ότι και να το πάρω απόφαση να κάνω ένα αφιέρωμα, δε θα ξέρω από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω.Ο φανγκερλισμός είναι τεράστιος!Πώς τα τον χωρέσω σε ένα post?
Μια χαρά οθόνη θα χεις.Η δικιά μου έχω ξεχάσει πόσο είναι αλλά είναι μεγάλη.Α να σε πω βρήκες κανά ωραίο φιλί για να χρωματίσω?
Oct 17 2009 20:41
amaya3 → miko-chin
Κάνε ένα σύντομα! Let's fangirl shamelessly one more time XD Στο Skip Beat!(+Tokyo Crazy Paradise) θέλω να κάνω κι εγώ αφιέρωμα κάποια στιγμή(στο lj probably). Είναι τόσα αυτά που θέλω να πω xD
19. I can't wait because I can't take this anymore. Eyes are soooo strained>_<
Oct 17 2009 20:31
miko-chin → amaya3
Και σωστά είδες!Είχα ανεβάσει την signature που έκανα και ανέφερα δύο τρία πραγματάκια γι'αυτό.Θέλω όμως να κάνω ένα εκτενέστατο αφιέρωμα στα smut μια μέρα όπως και στο Skip Beat.Υπομονή!Λίγο έμεινε ακόμη!Πόσων ιντσών θα είναι η οθόνη?
Oct 17 2009 20:15
amaya3 → miko-chin
Nicu! Θα το διαβάσω~Κάτι για HxHD είδα...:kill4u:
Btw, η οθόνη θα έρθει Τρίτη τελικά...Uguu~
Oct 17 2009 20:11
miko-chin → amaya3
σοβαρά?δε το είχα δει ότι το βαλες.Τώρα όμως πάτησα να το παρακολουθώ.Btw ξέχασα τελείως να σου πω ότι και εγώ έκανα blog από τον Ιούλιο.γράφω διάφορα.αν δεν έχεις τι να κάνεις πέρνα μια βόλτα [url]http://www.madebynalty.blogspot.com[/url]
Oct 17 2009 19:52
amaya3 → miko-chin
I pray she's/will be alright!(>/|\<)
Μπορεί να βγει και σήμερα σε λίγες ώρες. Ρίχνε μια ματιά εδώ:[URL]http://cyberakumamechgouki.blogspot.com/[/URL](το έχω postάρει και στο SB thread τo link).
Btw, we have an EVIL cliffhanger once again!
Oct 17 2009 19:42
miko-chin → amaya3
Μακάρι να μην έχει πάθει τίποτα η γυναίκα γιατί τέτοιο ταλέντο δεν νομίζω να υπάρχει άλλο στον κόσμο.Λες αύριο ή μεθαύριο να έχει βγει το μεταφρασμένο?
Oct 17 2009 19:33
amaya3 → miko-chin
Ούτε εγώ!ΤΤ_ΤΤ Ελπίζω να είναι καλά η Nakamura πάντως και απλά αυτό να είναι ένα πιο μεγάλο από το συνηθισμένο 1-month break και να μην σημαίνει πρόβλημα υγείας. Γιατί και με τα τελευταία short chapters εκεί πάει το μυαλό μου D:
Oct 17 2009 19:26
miko-chin → amaya3
ε?ε?ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?γιατί?γιατί?γιατί?
όχι ρε......*cries* δε θα το αντέξω τόσο πολύ!
Oct 17 2009 19:19
amaya3 → miko-chin
Ωραίος ο τυπάς αλλά μόνο εμφανισιακά. Μετά το Haou Airen είναι ό,τι χειρότερο έχει βγάλει η συγκεκριμένη mangaka-_-Είπαμε μπροστά στο smut who cares about story, characters or the rape=love σενάριο etc αλλά κάποια πράγματα δεν τα αντέχω. Αν διαβάσεις, θα καταλάβεις-δεν στο συνιστώ όμως.
In other news, SB raws are out. It seems it's a 15-page chapter again και το χειρότερο είναι ότι το επόμενο θα βγει 5/[B]12[/B]...:nanana:
Oct 17 2009 19:05
amaya3 → Kirenahana
It's sad but true...xD 1.5 months without our Skip Beat fix...T_T
Oct 17 2009 16:58
Kirenahana → amaya3
NANIIIIIIIIIII???????:Crying2: Είσαι σίγουρη? Εγώ πως είχσ την εντύπωση ότι θά βγαινε κανονικα?:run:
Oct 17 2009 10:25
amaya3 → Kirenahana
LOL, μόνο μια φορά το'χω διαβάσει όλο βασικά:hahaha: Εκτός από το Kuu-Kuon arc<33 που το έχω λιώσει αρκετά+κάποια random chapters xD To arc στην Karuizawa δεν το έχω διαβάσει 2η φορά αλλά μου έμεινε απ' ό,τι φαίνεται(μου είχε αρέσει τόσο πολύ αυτό που σκέφτηκε η Kyoko) XD
Πάντως δεν μπορείς να πεις, αυτήν τη φορά κάτι θα μάθουμε για το δώρο(το οποιοδήποτε δώρο!)!:hahaha: The bad news is that the next chapter will come out on 05/[SIZE=7][B]12[/B][/SIZE]...:wet2:
Oct 16 2009 21:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed