Community Status Updates
Tea-chan → amaya3
[B][url=http://darkslover.livejournal.com/3170.html]To δεύτερο chapter είναι έτοιμο![/url][/B]
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΔΥΝΗΡΟ!!!!!!!!!!!! :sadist::sadist:
Feb 20 2010 21:49
amaya3 → Shihama-ru
*can't resist commenting* Το σχέδιο του TCP είναι το μεγάλο μείον του imo και έχει διώξει πολύ κόσμο.>_< Μην αποθαρρύνεσαι και συνέχισέ το γιατί το story και οι χαρακτήρες σε αποζημιώνουν και με το παραπάνω(Nakamura's magic dayo!) και το σχέδιο βελτιώνεται αρκετά όσο προχωράει η ιστορία;) Περιμένω εντυπώσεις (ότ)αν το τελειώσεις!:congrats:
Feb 20 2010 20:22
Adventurer → amaya3
Αυτο για τον Αστυνομο Σαϊνη λυπαμαι που θα στο πω αλλα δεν ισχυει. Οπου και να εψαξα δε βρηκα κατι που να λεει οτι ειναι ο ιδιος ο Dr.Claw (ο κακος δηλαδη) ενω απ'οτι φαινεται εχουν συνυπαρξει ταυτοχρονα απ'οτι διαβαζω [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Doctor_Claw"]στο αρθρο της Wikipedia[/URL] (στην τελευταια παραγραφο για τη γατα) ενω αργοτερα βγηκε μια spinoff σειρα οπου αποκαλυπτεται το πραγματικο του ονομα (George) και η οικογενεια του. Στα external links δειχνει και μια επισημη φιγουρα του που εχει προσωπο, αλλα ειλικρινα προτεινω να μην τη δεις γιατι θα ξενερωσεις.
Feb 19 2010 02:55
amaya3 → Adventurer
Να πούμε 8 καλύτερα; Καμάρα γιατί δε θα είμαι σπίτι πιο πριν. Το Batmobile το αφήνω ασχολίαστο.
Feb 18 2010 00:21
miko-chin → amaya3
αχ my soul friend δε μπορώ καν να κοιτάω τα RAWS.Μετά τρελαίνομαι μέχρι να κυκλοφορήσουν μεταφρασμένα(είμαι που είμαι δηλαδή XD).Γράφω κάτι διαγωνίσματα αυτές τις εβδομάδες και βιάζονται να μας τελειώσουν την ύλη.
Feb 17 2010 21:47
amaya3 → miko-chin
<333 Και μετά το κορμί του Munakata-san ρίξε ένα βλέφαρο και στα raws του 153 να αποτελειωθείς!XD Ο husbando σου καταστρέφει πολύ κόσμο!:awww:
Εσύ my soul friend είσαι busy with schoolwork, right?*pats pats*
Feb 17 2010 18:04
iristella → amaya3
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις θα τις τιμήσω δεόντος. ^^ *runs to ddl*
Feb 17 2010 16:53
Adventurer → amaya3
Πεμπτη καλο ακουγεται. Να πουμε 7 Καμαρα ή θες να περασω να σε παρω απ'το σπιτι σου με το Batmobile? :)
Feb 17 2010 15:23
amaya3 → Adventurer
Σιγά ρε Batman/Phantom/~insert superhero with cape here~ !
Indeed. Τετάρτη δε γίνεται με τπτ, μπορείς την Πέμπτη;
Είναι της μοίρας μας γραφτό ιτ σιμς.
Feb 17 2010 05:19
amaya3 → iristella
Deshou? Η καλύτερη ατάκα της σειράς. xD Εγώ έλιωσα όταν το έπαιζε homesick. Όντως θεός. Δεν τον περίμενα με τίποτα έτσι στην αρχή και τον λάτρεψα κι εγώ.
Χμου, χμου...για smut που να μην ξυπνήσει την φεμινίστρια μέσα σου δύσκολο αλλά ας προσπαθήσουμε:
Midnight Secretary: Σ'αυτό δε θα σου σπάσει τα νεύρα η πρωταγωνίστρια.
Honey x Honey Drops: Στο προτείνω μόνο και μόνο για το smexiness factor. Αν το αντιμετωπίσεις όπως ένα usual rape/sexual assault=love yaoi δεν θα'χεις πρόβλημα. XD
Ren-ai Shijou Shugi: Έχει attempted rape αλλά οι ορέξεις του πρωταγωνιστή συναγωνίζονται άνετα του Mookyul. Για το ~tsun tsun δεν εγγυώμαι though^^;; Το συγκεκριμένο όμως δεν ξέρω αν θα τ' αντέξεις D:
Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις δουλειές της Mayu Shinjou-μείνε μακριά από Haou Airen και Love Celeb όμως.
Γενικά στα smut, οι περισσότεροι είναι λίγο-πολύ tsundere και abusive, το θέμα είναι το πόσο abusive μπορείς ν'αντέξεις-εγώ λόγω yaoi έχω πάθει ανοσία. XD
Τώρα, από shoujo:
Hana Yori Dango
Fruits Basket
Nodame Cantabile(the only josei I can think of right now)
Itazura na Kiss
Lovely Complex
Tokyo Crazy Paradise(again xD): Όχι λόγω tsunderιάς αλλά λόγω pervertedness o male lead συναγωνίζεται τον Mookyul<3
Αυτά for now. Αν δεν σου κάνουν, feel free to ask me again. Έχω κι άλλες προτάσεις^^
Feb 17 2010 03:00
iristella → amaya3
Ναιιι αυτό το "miss melons" με έκανε να χρειαστώ καινούριο νεφρό:hahaha:. Τι θεούλης που ήτανε. Ή στο τέλος που πετάει την ατάκα "being a prince does not mean i can not be a lecher". Όσο πιο πολύ έδειχνε τον πραγματικό του πιο casual χαρακτήρα τόσο πιο πολύ τον λάτρευα:awww:.
Ψάχνω να βρώ τώρα κανένα shoujo/josei/smut με male lead σαν τον mookyul από το "totally captivated" (ντάξει όχι τόσο abussive που να ξυπνήσει η φεμινίστρια μέσα μου αλλά σε αυτό το στυλ). Που να πηγαίνει το ~tsun ~tsun σύννεφο. Αny suggestions?:blingeye2:
Feb 17 2010 01:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed