Community Status Updates
amaya3 → miko-chin
Στο TCP thread I meant(in the previous vm). [SIZE=1]Δεν κάνω edit το προηγούμενο vm για να το δεις~[/SIZE]
Feb 27 2010 08:09
Shihama-ru → amaya3
*inner thoughts:"ωχ με πιάσανε, ρε γαμ.....:sigh2:*
Sorry Onee-sama δν θα ξανακάνω τπτ κρυφά από σένα!!!Ορκιζομαι.....:hiding_something:
Feb 24 2010 23:56
amaya3 → Shihama-ru
[Onee-sama is watching you] Για το σχέδιο του TCP συμφωνώ, μην ανησυχείς, δεν απειλείται η ζωή σου!:P
Iri-chan, πιστεύω θα σου αρέσει πολύ και το SB και το TCP! Come join us~ Αλλά σε καταλαβαίνω απόλυτα: [QUOTE]So many animus and mangus so little time T_T[/QUOTE] SO true >_<
Feb 24 2010 23:42
amaya3 → Shihama-ru
^^ *nods* Yup, I'm the culprit~ Ω ναι, το έχω δει ως αποστολή μου να προμοτάρω το TCP XDD Είναι πολύ underrated πάντως and it definitely needs more love! Σε πολύ ωραίο σημείο είσαι! Και τα καλύτερα έρχονται:wooi2: Γενικά όσο προχωράει όλο και καλυτερεύει η σειρά imo. Εγώ ήθελα να τους ψηφίσω όλους αλλά τελικά διάλεξα τους πιο αγαπημένους-τους περισσότερους δηλαδή!
Feb 24 2010 23:23
Shihama-ru → amaya3
Πολυ ωραία η ιδεά για την poll :clap:!
Υποθέτω ότι είσαι ο [I]ιθύνων νους ε?Μια κ έχεις αναλάβει το promotion [/I][I]της σειράς![/I][I] :hahaha:
Επειδή δν το έχω τελειώσει,δν θα ψηφίσω ακόμα αλλά οσονούπω θα γίνει κ αυτό (ειμαι στο 8vol)
[/I]
Feb 24 2010 23:15
amaya3 → iristella
Kozuki Tsukasa, Shirogami Ryuuji, Mikaido Shiva, Scorpion, Munakata Kai, Sumon Asago, Kamojima Toshiyuki, Kozuki Takuma, Kozuki Shou, Kozuki Toshi, Shibuya Ryoko, Kise Akira, Meiko-sensei, Asaba-kun. Αν χωράει βάλε και την επιλογή other.
Feb 24 2010 16:31
iristella → amaya3
Πές πες. Θα τους έψαχνα από το myanimelist αλλά θα με διευκολύνει περισσότερο το να μου τους πει ένα άτομο που διαβάζει την σειρά.
Feb 24 2010 16:23
amaya3 → iristella
Iri-chan! Μπορεί να μπει ένα poll για αγαπημένους χαρακτήρες του Tokyo Crazy Paradise στο thread της σειράς; :blingeye2:
Feb 24 2010 15:51
Shihama-ru → amaya3
Μπα αυτή την φορά ειμαι αποφασισμένη να το τελειώσω,που θα μου πάει.
Θα επιστέψω σύντομα με εντυπώσεις [SIZE=1](και απορίες ίσως)!!! :bye:[/SIZE]
Feb 21 2010 01:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed