Community Status Updates
JiMi-ClouD- → dennisuke
apo to manga einai,kai einai dio phtos sindiasmenes...kai stis dio exei ginei xrwmatismos apo fans...saresei toso?:P
Jun 05 2008 17:38
dennisuke → JiMi-ClouD-
Χαιρετώ. Πολύ ωραίο signature. Βρήκες κάπου χρωματισμένο το manga;
Jun 05 2008 13:14
dennisuke → Ephialtes
Ευχαριστώ για το friend accept. Τώρα άρχισα και το manga, προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να μου ρίξεις κάνα spoiler.. :congrats: Thanks again
Jun 04 2008 11:44
dennisuke
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, mask forever! μάλλον είναι καλύτερα μασκοφόρος. Όχι δε διαβάζω το manga, αν και με τα πολλά spoilers που έχω δει, πιθανότατα θα υποκύψω στον πειρασμό να ρίξω καμιά ματιά στα 'καφτά' κεφάλαια
Jun 02 2008 20:48
morison → dennisuke
οχι ρε! σαν λιμενεργατης θα ειναι. o kakashi κατ'εμε ειναι μια χαρα με τη μασκα,τον κανει πιο μυστηριο χαρακτηρα. ασχετο. διαβαζεις και το manga?
Jun 01 2008 01:14
dennisuke → shinijimmy
Αν μιλάμε για τους Narutards*, νομίζω είναι εκείνοι οι fans του anime του Naruto, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να φέρουν στην πραγματική ζωή μερικά από τα φυσικά και βιολογικά χαρακτηριστικά που βλέπουμε εκεί (π.χ. Sharingan), επειδή όμως κάτι τέτοιο είναι μάλλον αδύνατο καταφεύγουν στο να κάνουν κάνα βιντεάκι στο youtube με adobe after effects ή να ντύνονται με τα περίφημα Konoha uniforms (τις στολές τους). Σκέτη απελπισία δηλαδή...
May 29 2008 10:40
dennisuke
Τον βρίσκω πολύ ρωμαλέο. Θα έχει μεγαλύτερη πέραση* χωρίς τη μάσκα. Αν βγει κάτι σαν κι αυτό τελικά θα είναι απλό, λογικό και θα πάψουμε επιτέλους να το σκεφτόμαστε..
May 29 2008 03:10
morison → dennisuke
πο φιλε η εικονα του kakashi (χωρις τη μασκα) που εχεις ανεβασει, δεν παλευεται..
May 29 2008 02:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed