Community Status Updates
Zoro → dennisuke
Φιλε μου Yamato sorry που αργησα τοσο να απαντησω αλλα ημουν διακοπες και ξεχασα το vm σου...αλλα γενικως οτι ξεχναω δεν ειναι ποτε οριστικο,αρα σου απανταω τωρα...:)
Για το Naruto καταρχας καλα κανεις και το αφηνεις μεχρι να τελειωσει{και το βλεπεις σε rmvb;)}γιατι κι εγω με το one piece κανω κατι παρομοιο...περιμενω να μαζευτουν 3-4-5 επεισοδια και μετα το βλεπω γιατι με ενα την βδομαδα δεν παλευεται...ουτος η αλλος εχω κι αλλα ανιμε να δω^^
[I][B]Ντρέηκ δε λεγόταν το ανιμε όταν το 'δειχνε η ελληνική tv? νομίζω κάτι για κόκκινη γραμμή που δεν κατάλαβα ποτέ που είναι, πάντως μου είχε αρέσει τότε, φαντάσου τώρα, που είμαι anime fan.[/B]
[/I]Ναι ετσι λεγοτανε και κι εγω ετσι το εμαθα και αρχισα την πορωση μου με τα ανιμε...μιας και ημουν φαν των πειρατικων ιστοριων,οταν περισι τελειωσαν οι πειρατες της καραιβικης ηθελα κι αλλη ιστορια με πειρατες και τυχαιως θυμιθηκα εκεινη την σειρα που εβλεπα παλια στο alter,εψαξα το αληθινο ονομα και την βρηκα!!
Αν δεν υπηρχε το αλτερ δεν θα ειχα ξεκινησει να βλεπω one piece,δεν θα μαθαινα και αλλα ανιμε και δεν θα σου εγραφα αυτη την στιγμη!!
Για την κοκκινη γραμμη εχω 2 πολυ κατατοπιστικες εικονες αλλα πριν στις βαλω,που εισαι στο one piece ειπαμε???
Μην στις βαλω ετσι,γιατι το εξηγει μια χαρα η nami στην σειρα...
Κι εγω naruto ειμαι επεισοδιο 39 τωρα και μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ...με εχει καψει αρκετα και κοντευω να το θεωρησω ισαξιο με το one piece!!:P
[I][B]Πάντως για τους avi fan έχουμε κι άλλο χαρτί. Αφού θέλουν καλή ποιότητα, γιατί δεν παίρνουν αρχεία ogg ή hq ή hd ή όπως στο καλό λέγονται αυτά,[/B]
[/I]Χεχε μαλλον τα ogm λες!!;)
Ναι ετσι ειναι,αν θελουν ποιοτητα ας παρουν αυτα!!
[B][I] Το μυστικό είναι σαν τους υπολογιστές.Μικρό και θαυματουργό.[/I][/B]
Χεχε you are the only one that understands me!!!
Ετσι ακριβως τα βλεπω κι εγω τα rmvb,αλλα δεν μ'ακουει κανεις!!
[I][B] Όσο για το ειδικό thread θα το δημιουργήσω σίγουρα αν δεν υπάρχει ήδη.[/B]
[/I]Να το κανεις,εχεις ηδη υποστιρικτη!!;)
[I][B]Άσχετο, το όνομα Ζoro στο one piece μήπως είναι εμπνευσμένο από το μαυροφορεμένο μασκοφόρο Ζορό; Νομίζω ότι κάποια σχέση θα την έχουν..[/B]
[/I]Χμμμ οι μονες ομοιοτητες που εχω διακρινει κι εγω ειναι οτι σαν φημη ειχαν και οι 2 κακη ενω τελικα ηταν καλοι τυποι και επισης και οι 2 κρυβουν το προσωπο τους οταν χτυπανε{αν και ο zoro ειναι κατι σαν power up απλα}...δεν ξερω τπτ αλλο,αλλα ειχα δει ενα αρθρο στο wikipedia!!
Αnw,αυτα my friend.....cya soon!!^^
Aug 11 2008 17:32
dennisuke → Zoro
Αν το One-Piece δεν ήταν on-going θα το είχα ήδη τελειώσει και αυτό γιατί είναι κουραστικό να περιμένεις το επόμενο επεισόδιο και να βλέπεις τα fillers. Έχω σταματήσει επομένως να βλέπω Naruto - θα το δω μονομιάς όταν ολοκληρωθεί, οριστικά σε rmvb, όχι σε avi όπως γράφω στο προφίλ. Ντρέηκ δε λεγόταν το ανιμε όταν το 'δειχνε η ελληνική tv? νομίζω κάτι για κόκκινη γραμμή που δεν κατάλαβα ποτέ που είναι, πάντως μου είχε αρέσει τότε, φαντάσου τώρα, που είμαι anime fan.
Πάντως για τους avi fan έχουμε κι άλλο χαρτί. Αφού θέλουν καλή ποιότητα, γιατί δεν παίρνουν αρχεία ogg ή hq ή hd ή όπως στο καλό λέγονται αυτά, με 350 μb kαι άνω, με αξεπέραστη ποιότητα τάχα; Το μυστικό είναι σαν τους υπολογιστές. Μικρό και θαυματουργό. Γιατί αλλιώς βγαίνει άνετα τύπος αρχείου με 1 gb και είναι και τέλειο. Όχι παίζουμε...
Όσο για το ειδικό thread θα το δημιουργήσω σίγουρα αν δεν υπάρχει ήδη. Άσχετο, το όνομα Ζoro στο one piece μήπως είναι εμπνευσμένο από το μαυροφορεμένο μασκοφόρο Ζορό; Νομίζω ότι κάποια σχέση θα την έχουν..
Aug 04 2008 12:38
Zoro → dennisuke
Χαχα βρηκες κι εσυ ωρα να συζητησουμε!!:P
Τεσπα ειμαι νυχτερινοπρωινος τυπος...οποιαδηποτε ωρα δεν με χαλαει για μια συζητηση!!
Λοιπον,αυτο για την εικονα το χα παρατηρησει και αναφερει κι εγω,αλλα αυτο για τον ηχο δεν το ξερα!:)
Yatta,+1 for rmvb!
Παντως χαιρομαι που υπαρχει καποιος που τα εκτιμαει γιατι σε οποιον τα προτεινω με κοροιδευει και δεν τα βλεπει!!
Ειναι μια πολυ καλη μορφη αρχειου πιστευω,ειδικα για ατελειωτες σειρες οπως το Νaruto και το One Piece!!
Πιανει πολυ λιγο χωρο(σκεψου οτι το Gungrave και το Berserk ηταν ~40mb kαι φαινοταν μια χαρα!!του One Piece ~70-90mb) και διατηρει μια χαρα ποιοτητα!!;)
Πιο πολλοι θα πρεπε να το ανακαλυψουν,αλλα δυστυχως δεν του δινουν μια προσπαθεια οι περισσοτεροι!!
Θα πρεπε να φτιαξουμε ενα ειδικο thread rmvb vs avi να πεσουν μερικα κεφαλια!;)
Οσο για το Uchiha group,ειμαι ακομη στο 39 του Νaruto και δεν εχω δει καν τον Itachi,οτι ξερω ειναι απο την iristella,αρα πιστευω ειναι καλυτερα να μην μπαινω για λιγο στο group σου!
Αυτα λοιπον,πραγματικα χαιρομαι που συμφωνουμε ως προς τα rmvb γιατι νομιζα μονο εγω τα χρησιμοποιουσα σε ολο το forum!!
Καλο Ξημερωμα απο μενα λοιπον,τα λεμε αυριο αν ειναι!!:byejg9:
PS:One Piece εχεις σκεφτει καθολου να ξεκινησεις???
Αν βλεπεις Naruto ΠΡΕΠΕΙ να δεις και One Piece!!
Οπως κι εγω βλεπω Νaruto τωρα!!XD
Aug 01 2008 04:12
dennisuke → Zoro
Χαιρετώ :D. Καλημέρα ή καληνύχτα, ό,τι προτιμάς, είπα να αρχίσουμε μια συζήτηση [αν και εγώ δε συνηθίζω να γράφω πολλά ποστ αλλά λίγα και μεσαίου μεγέθους]. Anyway, βρήκα νέα στοιχεία για τη διαμάχη avi-rmvb: η εικόνα στα avi είναι ελαφρώς καλύτερη, ο ήχος όμως πολύ απογοητευτικός [η ένταση είναι υπερβολικά χαμηλή και πρέπει να χάνει κάποιες συχνότητες μη αντιληπτές από μας] και video είναι ο συνδυασμός των δύο, plus+ τα άλλα που λέγαμε στο naruto group, οπότε rmvb με τα χίλια :hehe: και κανένα δισταγμό. Και μόλις έρθουν και τα patch (ας ελπίσουμε να βγάλουν κανένα), θα βελτιωθεί η εικόνα και στα rmvb.
Δε σε πολυβλέπω στο uchiha fan club, θα μου πεις όμως είναι τίγκα στο σπόιλερ οπότε καλά κάνεις και δεν μπαίνεις. Τα λέμε :bye:
Aug 01 2008 03:35
dennisuke → Rusty
Γεια σου Rusty και καλωσήρθες στο forum :D (βασικά πιο αργά ήρθα εγώ). Αφού ψάχνεις για καινούρια anime δες και το School Rumble, είναι το καλύτερο απ' όσα έχω δει μέχρι τώρα. Κωμικό είναι, σατυρίζει κυρίως τη σχολική ζωή αλλά έχει και άλλα πολλά απίστευτα..
Άντε, και καλές διακοπές
Jul 07 2008 00:35
phm → dennisuke
Βασικά δεν είναι κόλπο LOL. Δεν είναι ότι έκανα την καρδιά μου σίδερο και δεν τα έβλεπα. Είναι ότι βαριόμουν να τα δω μιας και είναι fillers του κερατά :hahaha:
Jul 05 2008 23:56
dennisuke → morison
Πριν λίγο καιρό μου δώσαν το Full Metal Alchemist. Για να δούμε τι σούπα είναι... Κριτικές πάντως ακούω ότι παίρνει καλές. Το καλύτερο anime που έχω δει μέχρι τώρα είναι το School Rumble, πολύ κωμικό. Σχολική ζωή και τέτοια..
Jul 05 2008 21:11
morison → dennisuke
εεεεεε. ολοι τα βλεπαμε αυτα. pokemon, digimon, kabamaru (αρρωστια). εγω δεν θυμαμαι πως αλλα αρχισα με full metal alchemist και τρελαθηκα. επειτα μου δινε σειρες ο τυπας απο το κομιξαδικο και κολλησα.naruto απο την αλλη δεν καταλαβα ποτε γιατι αρχισα..
Jul 05 2008 20:32
dennisuke → phm
Soka. Έκανες την καρδιά σου σίδερο, περίμενες λίγο παραπάνω από το κανονικό, ας πούμε 4-5 επεισόδια και μετά τα είδες μονοκοπανιά -καλό κόλπο. Λες να περιμένω να φτάσει το Naruto στο 100 επεισόδιο και να τα δω όλα μαζί μετά από το 64; :)
Jul 05 2008 18:42
dennisuke → morison
Κοιτούσα κάτι φωτογραφίες του αδερφού μου και είχε και μια περίεργη μέσα σε αυτές. Έλεγε Naruto και Sasuke. Και πάω στο διαδίκτυο να δω ποιοι είναι οι τύποι, επειδή μου άρεσε η φωτο και έγινα animανιακός. Πάντως και παλιότερα έβλεπα Dragonball, αγνοώντας τότε τον κόσμο των anime, πως το λεν, σαν παιδικό. Τα anime έχουν όμως τελικά βαθύτερο νόημα, μηνύματα που δε φαίνονται καταρχήν, σε ξεγελάει η 'παιδική' τους εμφάνιση.
Jul 05 2008 18:37
phm → dennisuke
Τι να γίνει καλά :P Το Naruto δεν νομίζω να βγει του χρόνου απλά θα αργίσει κάπως. Όσο για το Bleach έχω να το δω πάνω από ένα μήνα αλλά σκοπεύω να δω τα επεισόδια που χασα αυτές τις μέρες :D
Jul 05 2008 18:33
morison → dennisuke
ααααα.ελεγα μπας και επαιρνες κανα spiderman η κανα avengers. με ποιο anime αρχισες man?
Jul 05 2008 18:13
dennisuke → morison
Αγοράζω κάνα καινούριο Asterix. Αυτό μου είχε κάνει εντύπωση. Η σειρά τελείωσε τώρα αλλά βγάζουν διάφορα τεύχη γύρω-γύρω, ένα πράγμα σαν OVA στα anime.
Jul 05 2008 17:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed