Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

morison → dennisuke

αντε ρε.και εγω διαβαζω comics.marvelakias μεχρι αηδιας.πλεον δεν διαβαζεις κανα τευχακι?
Ιούλ 05 2008 17:47
Φωτογραφία

dennisuke → morison

Κατάλαβα. Εγώ διάβαζα comics παλιά και μου άρεσαν πολύ. Μένω Θεσσαλονίκη και επομένως δε φτάνω το μαγαζάκι εκείνο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά έχει και δω ένα αντίστοιχο, μάλλον χειρότερο όμως. Πιστεύω ότι αν αρχίσω να διαβάζω manga θα μου αρέσει εξίσου.
Ιούλ 05 2008 17:43
Φωτογραφία

morison → dennisuke

αμε. πιο πολυ μαρεσει το manga προσωπικα. δεν ξερω αν μενεις αθηνα αλλα στο κεντρο εχει ανοιξει ενα καμμενο mangadiko που εχει τα παντα.και παιζει και jpop ολη την ωρα. μονο το naruto διαβαζω απο manga στο pc και ειναι οντως *******.
Ιούλ 05 2008 17:39
Φωτογραφία

dennisuke → morison

School Rumble. Ψόφησα στο γέλιο../ Διαβάζεις manga; εγώ προσπάθησα να διαβάσω στον υπολογιστή αλλά δύσκολο μου φαίνεται.
Ιούλ 05 2008 17:34
Φωτογραφία

morison → dennisuke

σκατουλες ρε συ.και γω περιμενω καθε παρασκευη ξημερωμα μπας και ανεβει τιποτα αλλα @@. ποιο αρχισες?εγω διαβαζω το monster και ελεγα μιας που ανεβηκε να το δω κιολας.
Ιούλ 05 2008 17:30
Φωτογραφία

dennisuke → phm

Γεια σου phm. Τι γίνεται; :D Το καινούριο Naruto θα βγει του χρόνου μάλλον... Τουλάχιστον το Bleach κάνει καμιά πρόοδο;
Ιούλ 05 2008 17:13
Φωτογραφία

dennisuke → morison

Γεια. :D Όλα καλά; Το επόμενο επεισόδιο του Naruto αργεί πολύ αυτή τη φορά. Και με την εθνική εορτή των Αμερικανών - το dattebayo αμερικανική μτφ ομάδα δεν είναι;- και με τα άλλα anime και τα special. Εγώ δεν μπόρεσα να περιμένω και άρχισα καινούριο anime.
Ιούλ 05 2008 17:05
Φωτογραφία

Anyparktos → dennisuke

:kakaka:Μου τα λεγε κι ο Melkor...Μα αγαπητοί μου δεν έχετε καταλάβει ότι η ΕΚΜΕΚ δεν είναι στρατός...Είναι ιδέα!!:hahaha:
Ιούλ 02 2008 12:46
Φωτογραφία

dennisuke → Anyparktos

Χαιρετώ :D! Μου λύνεις μια απορία; το γεγονός ότι είσαι και στο anti-army και στο/στην E.K.M.E.K. μου φαίνεται λίγο αντιφατικό :?. Κάποιον κατασκοπεύεις ;)
Ιούλ 02 2008 09:59
Φωτογραφία

zade → dennisuke

Οχι δεν με πείραξε ,απλά ήθελα να ξέρω γιατί την έβαλες . Δεν είναι ανάγκη να την αντικαταστήσεις εάν δεν θέλεις .Αφού είσαι με εμάς δεν μας πειράζει καθόλου .
Ιούν 29 2008 23:33
Φωτογραφία

dennisuke → zade

Αν και έβαλα τη φωτογραφία με αστεία-ειρωνική διάθεση, εντούτοις ήταν πράγματι προκλητική και σύντομα θα την αντικαταστήσω με κάτι πιο αντιπροσωπευτικό
Ιούν 29 2008 23:19
Φωτογραφία

Ptomahawk → dennisuke

ssssss μην spoilerιαστούν διάφοροι, είμαι διατεθιμένος να την κρατήσω μέχρι να το δείξει στο anime. 20 ολόκληρα λεπτά στο gimp μου έφαγε να τη φτιάξω :P
Ιούν 29 2008 12:39
Φωτογραφία

dennisuke → Ptomahawk

Thanks για το accept! και συγχαρήρια για το photo στο signature:kill4u:
Ιούν 29 2008 11:49
Φωτογραφία

dennisuke

Κι εγώ επίσης για το accept!! :D Τα λέμε
Ιούν 29 2008 09:05
Φωτογραφία

DRAGONBALL1985 → dennisuke

Ευχαριστώ φίλε για το request! :D