Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → Zoro

Δυστυχως η ευτυχως ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν τους παιρνει να μενουν πολυ κατω απο τον ηλιο,ιδιως μεσα στην θαλασσα που μαυριζεις (καιγεσαι) περισσοτερο. Οποτε οσο οι αλλοι πλατσουριζουν εγω πρεπει καπως να απασχολουμαι (and look damn cool in the meantime)!!! Το λαπτοπ ειναι η ιδανικη λυση (και μπορει να μυησω και κανεναν αλλο απο την παρεα στα anime παραλληλα)......
Ιούν 04 2008 14:59
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Χαχα οταν μου πες παραλια και mohito λεω "παει θα την χασουμε κι αυτη την ανιμε fan"...αλλα μετα βλεπω και laptop...χεχεχε το απαραιτητο εργαλειο!!!Κανει τα παντα και το πας παντου!!24/7 anime!!:gotit:(just kidding xD) Αν ειναι να με πας ποτε κοντρα σε δικες μου σειρες ξεκινα με το One Piece πρωτα,ειναι το 3ο και τελευταιο κομματι που σου λειπει,μιας και βλεπεις και τα αλλα 2 μεγαλα shounen(naruto,bleach)... (businesswoman ε???θα θελα πολυ να το δω αυτο...δεν υπαρχει περιπτωση να επιβιωσουν οι businessmen μαζι σου:hehe:)
Ιούν 04 2008 14:53
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Male Power??? Δεν θα το ελεγα.....Ισα ισα επειδη ειμαστε λιγες πρεπει να μας προσεχετε και να μας εχετε στα ωπα ωπα.....XD και οσο για το αλλο που ελεγες... ο Θεος τους προφυλαξε και δεν εχουμε περισσοτερες σειρες κοινες.Τοτε θα υπηρχε οντως μεγαλο προβλημα XDDDDDDD...Αλλα απο ιουλιο και μετα που θα ειμαι σε μια παραλια με το mohito μου και το Laptop αγκαλια (γιατι πρεπει να περασω και ως businesswoman)....Θα σε προκαλεσω στα ισα και στις δικες σου σειρες.......
Ιούν 04 2008 14:40
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Male Power:head: Χαχαχα συναντιωμαστε παλι σε thread..το χει η τυχη μας φαινετε!!! Βασικα σκεφτομουν και κατι..η μονη σειρα που εχουμε κοινη ειναι το Death Note...μετα εσυ βλεπεις Naruto,εγω One Piece...εσυ Bleach,εγω Berserk πχ κτλ... Και κοιτα ποσες συζητησεις ανοιξαμε εχοντας ως κοινη μονο μια σειρα...φαντασου να βλεπαμε και τις ιδιες ακριβως...θα χε ανατιναχτει το forum!!!!!
Ιούν 04 2008 14:35
Φωτογραφία

iristella → Melkor

oτι ξερεις τι εικονες διαλεγεις ειναι γεγονος αδιαμφισβητητο το οποιο εχει αναγνωριστει καιρο τωρα και μαλιστα διθυραμβικα(φτου φτου φτου να μην σε ματιασω)... Μια απορια: τις καλλιτεχνικες μου ανησυχιες μηπως ξερεις πως μπορω να τις εκφρασω δλδ να ανεβασω στο album μου η σε καποιο thread τις ζωγραφιες μου???
Ιούν 04 2008 01:28
Φωτογραφία

Melkor → iristella

χεχε, ξερω τι εικονες να ποσταρω... παιδια ειμαστε?
Ιούν 04 2008 00:39
Φωτογραφία

iristella

ουααααααα!!!!!! Ας με λυπηθει καποιος και ας μου πει πως θα φτιαξω και εγω δικο μου Gallery...Βλεπω τους αλλους και ζηλευω.. Και το δικο μου ταλεντο ζητα αναγνωριση (ή εναλλακτικα ο οργανισμος μου ζητα κραξιμο)..Παλευω εδω και 2 ωρες εχω παρατησει διαβασμα κτλ και ακρη δεν εχω βγαλει.....Τα νευρα μουουουουου!!!!!!!!!
Ιούν 03 2008 23:32
Φωτογραφία

Zoro → iristella

LoL ε πεσ το οτι το θες μονο για σενα:hehehe: Αυτο μπορεις να το βρεις στην μαυρη αγορα του forum,μου φαινετε κανει περιπου 200 ευρω και θελει και να βγεις βολτα με 1-2 mods ενα βραδυ...(:bleh:) Αν σου φαινετε υπερβολικα υψηλη τιμη υπαρχει πιο απλη λυση,κανεις αιτηση(με poll πλειοψηφιας:kakaka:) να αλλαξει το στανταρ χρωμα απο μπλε σε φουξια και ετσι γινονται ολοι φουξια(κι εγω!!!:hahaha:) και ετσι πηρες το χρωμα σου(μονο που τοτε θα το χουν ολοι!!) Σοβαρα τωρα(πριν σε πειραζα!!),και στα 2 poll τελικα η πλειοψηφια τις συμπαθησε παρατηρησα...μπορει να λεγονται τοσα πολλα ασχημα πραγματα για την κοκκινομαλλα και την ξανθια αλλα τελικα....the world is full of love!!:P PS:Μου ρθε ιδεα για νεο poll:Misa ή Lucy,ποια προτιμησατε?? Ψηνεσαι??:nanana::hiding_something::zetsubou:
Ιούν 03 2008 20:05
Φωτογραφία

iristella → Zoro

:emptyonexg1:Δεν θελω ν αλλαξουν ολοι χρωμα...Εγω θελω να αλλαξω...Και μου εχει κολλησει το μωβ...:nosey:Ποιον πρεπει να πληρωσω για να παρω το φουξια με την ενδειξη funky member???
Ιούν 03 2008 19:14
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Δεν μπορεις να το παρεις το μωβ!!:P Εισαι καταδικασμενη να σαι παντα με το μπλε!!!:bleh: (γιατι τοσο κακο ειναι??εμενα ωραιο μου φαινετε,απλα το χουν ολοι και δεν ξεχωριζεις,αλλα με 5000 μελη θες και να ξεχωρησεις??:hahaha:αν αλλαζαν ολοι χρωμα παλι ιδια κατασταση θα ηταν...:wis:)
Ιούν 03 2008 19:09
Φωτογραφία

iristella → Zoro

το μωβακι πως μπορω να το παρω????Ναι καλε ηθελα και φουξια κακο ειναι??? Αφου μου αρεσουν τα ζωηρα χρωματα....
Ιούν 03 2008 19:01
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Μετα απ αυτο θα παει 99%(γυρω στα 500κατι posts) και μετα Complete(γυρω στα 1020κατι posts) and that's it!!Δεν εχει αλλες εκπληξεις μετα!!(μου θες και φούξια!!) Διαφορετικο χρωμα εχουν μονο: -οι Mods(πρασινο) -οι Admins(κοκκινο) -oι ADN Members(κιτρινο) -oι Global Mods(γαλαζιο) -οι VIP Members(μαυρο) -οι Review Staff(μωβ) -οι Comic Team(ή δεν ξερω πως λεγεται,που ζωγραφιζουν το ΚΕΗΚ,ελπιζω να ξερεις τι ειναι xD),(ανοιχτο γκρι) ...α,ειναι και ο Founder(μονο ενας ειναι νομιζω) που ειναι καφε σκουρο.. Για μας τους κοινους θνητους μενει μονο το μπλε,γι αυτο συνηθησε το,παει καλα και με το καλοκαιρι..θαλασσα,ουρανος!:bath::Blissfull: Επισης,μην νομιζεις,και ολοι οι απo πανω μενουν παντα με ενα χρωμα κι αυτοι,δεν αλλαζουν οποτε θελουν,απλα το θεμα ειναι να σ'αρεσει αυτο που θα σου τυχει... Τελος,μην ανυσηχεις ρε,δεν ηταν κακια πιο πριν,απλα παραξενευτηκα,γραφεις ακομα περισσοτερο απ οσο εγραφα εγω οταν γραφτηκα(και εμενα ηδη με εχουν κοψει...δεν ξερω κι εγω σαν τι)...δεν περιμενα να βρω ατομο,οχι μονο στο πασο μου,αλλα και πιο γρηγορο:hihi2: Γραφε οσο θες αφου σ'αρεσει,κι εγω το ιδιο(spam να μην κανουμε και ειναι καλα!)..και εγω εχω εξετασεις συντομα και δεν θα μπορω να μπαινω τοσο συχνα,ας το χαρουμε τωρα λοιπον!!
Ιούν 03 2008 14:54
Φωτογραφία

Melkor → iristella

σιγουρα δεν ειναι η μερα μου. ελπιζω η δικια σου να ειναι καλυτερη
Ιούν 03 2008 13:52