Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → iristella

Χεχε δεν κανει τπτ,ολα για τους fellow spammers!! Εδω πιστευω θα ειναι λιγοτερο εντονη η συζητηση,με μενα τουλαχιστον!! I'm a hater here!!!:hehehe:
Ιούν 02 2008 19:31
Φωτογραφία

iristella → Zoro

ouf!!! το εβγαλα...Και φυσικα δεν υπηρχε περιπτωση να μην σου δωσω credit....Ευχαριστω για την βοηθεια και ελπιζω να διασκεδασεις και με αυτο το poll...
Ιούν 02 2008 19:05
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Παλι καλα που εχω εσενα να ελαφρυνεις το κλιμα!!!:hihi2:(γιατι βραζω λιγο,εβαλα αυγο πανω απο το μετωπο και φτιαχτηκε!!:ill2:) Να σου στειλω pm με το πως φτιαχεις πολλ??
Ιούν 02 2008 17:07
Φωτογραφία

iristella → Zoro

τι παραπονιεσαι που συζητανε για σενα αντι για την Misa στο thread???Εχεις μεγαλη ζητηση και γινεται συζητηση γυρω απο τ ονομα σου.....XDDDD Εdit: Στειλε
Ιούν 02 2008 16:50
Φωτογραφία

usagi 19 → iristella

εγώ έστειλα ήδη ένα μήνυμα προσλησης στη ψηφοφορία σε κάποιον που έξέφρασε την ανττιπάθεια του στο thread του death note ελπίζω να ενεργήσει!!! χαχα
Ιούν 02 2008 15:14
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Εννοια σου και ετοιμαζω αντεπιθεση...Πραξικοπημα για την ακριβεια XD
Ιούν 02 2008 14:14
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Μην ψαχνεις λογικη στους αντρες!! (αν και εμεις το ιδιο λεμε για τις γυναικες!!) Δλδ να υποθεσω οτι θα σε δω κι αλλο στην συζητηση?? μαλλον ναι γιατι,μην ξεχναμε 21>13:lol::hihi2: (σε πειραζω!)
Ιούν 02 2008 14:13
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Aφου η πλειοψηφια ειστε αγορια δεν περιμενα και κατι διαφορετικο. Η μαλλον για να ακριβολογω περιμενα οτι θα υπηρχαν και λιγο περισσοτεροι λογικοι ανθρωποι αλλα μπαααα.....XD Και ναι οσο γι αυτο που ειπες για να σταματησει η συζητηση.... Δεν πιστευω οτι ενοχλει κανεναν (τουλ περα απο τους mods που θα πρεπει να διαβαζουν κατεβατα) οποτε γιατι να μην συνεχιστει τουλ οσο υπαρχουν επιχειρηματα......
Ιούν 02 2008 14:09
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Oυστ που θα μου κανετε και πραξικοπημα κατα της Misa Misa!! Σε λιγο θα ανοιξετε και φεμινιστηκο κινημα:Κατω η Misa,ο γυναικειος λαος δεν την θελει!! Btw,πανω που νομιζα οτι το thread εχει ξεχαστει βλεπω συνεχιζεται κανονικα η συζητηση(μου φαινετε ανοιξαμε το κουτι της Πανδωρας με το θεμα,τετοια ανταποκριση δεν την περιμενα!)...ομως δεν θα γραψω τπτ,ειπα τι ηθελα να πω,μην με παρει κι εμενα η μπαλα!! (ασε που η Teachan τα ειπε ολα στο σχεσινο post,ειναι γουστα δεν χρειαζεται να το συζηταμε τοσο εντονα,ασχετα απο τις πλακες...εκει εμπολεμη ζωνη εγινε!!Α,μιας και τα λεμε,παω και λιγο κοντρα σε οσα ειπα τωρα και λεω: 21>13 συνεχιζεται η νικη του κομματος μας!!:bleh:)
Ιούν 02 2008 14:04
Φωτογραφία

iristella → usagi 19

Δεν ειναι cheat!!!!oυτως η αλλως τα κοριτσια ειμαστε μειοψηφια οποτε οφειλουμε να συσπειρωθουμε
Ιούν 02 2008 13:33
Φωτογραφία

usagi 19 → iristella

Γαμώτο τώρα το είδα!! το σκέφτηκα και έγω! αλλά μήπως είναι cheat?? αλλά ποιος χεστηκέ θα μου πεις!πρέπεινα την καταστρέψουμε!!
Ιούν 02 2008 08:49
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Χεχεχε αν και ξανθια το πιασες!!! Καμια σχεση με την αλλη... (αστειο ειναι,πρωινιατικο,μην μου προσβληθεις!!) Bye..:bye: EDIT:το "γι αυτο σε εβγαλε μισα" γιατι το εβγαλες απο το thread του DN?? Και μ'αρεσε το αστειο!!:wooi2:
Ιούν 02 2008 03:52
Φωτογραφία

Zoro → iristella

To κρυφο μυνημα,σε περιπτωση που δεν το πιασες,βρισκεται σε μια απο τις λεξεις του προηγουμενου post,let me know αν το βρηκες/δεν το βρηκες τελικα.. Cya!
Ιούν 02 2008 03:47
Φωτογραφία

iristella → Zoro

με λιγα λογια ετοιμασες κι εσυ λιστα? καλη σου νυχτα λοιπον, οντως ηταν ωραια μερα σημερα με πολυ ωραια συζητηση XD Εdit:Ηρε - misa.... το επιασα φυσικα αλλα ειπα να μην το σχολιασω και μας παρει το πρωι :hahaha::hahaha:
Ιούν 02 2008 03:35
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Καληνυχτιζω!! Η σημερινα μερα ειχε πολυ ενδιαφερον και γελιο... πιαστηκε και το χερι μου,αλλα τωρα ηρεmisa... (χεχε επιασες το κρυφο μυνημα??:hihi2:..1000 ποντοι!) Be well,τα λεμε:gn2:
Ιούν 02 2008 03:23