Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

:hahaha::hahaha:Κiristella???:hahaha: Kαλο καλο...... το ειδα το monster post οπως επισης και την monster απαντηση....τωρα για το αν το διαβασα ολοκληρο ειναι αλλο ζητημα....με πονεσαν τα ματια μου στην μεση....Το One piece θα το δω μετα την εξεταστικη.Τωρα δεν προλαβαινω με την καμια....Ετοιμασου λοιπον για monster posts και σε αυτο το Thread.... Σωστα υπεθεσες για την Bunny...και ο Ts. ο Matsuda..... και μια καθηγητρια που ειχε καταλαβει τι καθαρματακι ημουν ο L (και φυσικα την εβγαλα εκτος μαχης με αναλογο πανουργο σχεδιο - οχι που θα την αφηνα)...Για να φανταστεις τι περασε η γυναικα απο εμενα και την Bunny περναμε απο το σχολειο 2 χρονια αργοτερα να δουμε μια ξαδερφη μου και με το που μας βλεπει (ειχε γινει λυκειαρχης) της πεφτουν τα βιβλια απο τα χερια και αναφωνει με τρομο¨: "τι θελετε εσεις εδω παλι???:hahaha:".....
Jun 06 2008 15:59
Photo

Zoro → iristella

@ichigo:πλακα κανεις?? Καθε μερα της το προτεινω,αλλα δεν υπαρχουν πολλα κοριτσια fan του Οne Piece(και οσες υπαρχουν δεν γραφουν στο thread) και ετσι δεν ειμαι σιγουρος αν θα τις αρεσει...πρεπει να δοκιμασει...(παντως σε μερικα σημεια θα συγκινηθει σιγουρα...κι ας μην της φαινετε!!:hehe:) Επισης,μην ανυσηχεις για χτες,ημουν απασχολημενος μερικες ωρες vα απανταω στο Thread του Death Note(ειδες το Monster Post μου να υποθεσω??:'D) και δεν το παρατηρησα που δεν απαντησες.. Αλλα και παλι,δικιο εχεις Yagami Light εσυ(Μisa Misa εγω:wooi2:)...a true devil εισαι!! Ακριβως οπως ο Light κρυβοταν πισω απο το αθωο βλεμμα ενος φοτητακου,ετσι κι εσυ πισω απο αυτο μιας απουσιολογου....αλλα απο πισω...Kiristella passed her judgement!! (η Bunny ηταν ο Teru να υποθεσω??:hahaha:)
Jun 06 2008 15:55
Photo

ichigo13 → iristella

Μπά στο one piece δεν νομίζω να υσχείει κάτι τέτοιο!Όλοι οι χαρακτήρες ωραίοι είναι! Επίσης πιστεύω πως και σ'αυτό το anime θα συγκινηθείς σε διάφορα σε σημία καθώς απ'ότι θυμάμαι είχες γράψει κάπου ότι είσαι συγκινήσαι εύκολα!
Jun 06 2008 13:15
Photo

iristella → ichigo13

Σιγουρα το θελετε???O Ζοro το εχει προτεινει και εννοειται οτι μετα απο εξεταστικη θα το βγαλω σε καμια βδομαδα...Μονο που σκεφτομαι το οτι στανταρ παλι θα εχω την πιο περιεργη αποψη πανω στο εργο και θα συμπαθω τον πιο ακυρο χαρακτηρα και θα απορουν ολοι μαζι μου..... ΧDDDDDDD
Jun 06 2008 12:47
Photo

iristella → Zoro

Sorry που δεν απαντησα χτες, ανωτερα βια (pc meltdown).... Οταν σου λεω call me Yagami Light δεν με ακους....Εκβιασμοι, πλαστογραφιες, ψυχολογικη βια προς καθηγητες η Iristella. Και φυσικα ολοι με θεωρουσαν υποδειγμα μαθητριας....Μονο η διπλανη μου και κολλητη μου την πληρωνε μονιμως η κακομοιρα ( 6 χρονια μετα ακομη μου χτυπαει πως δεν ειχα φαει ουτε ωριαια ενω η ιδια πηγαινοερχοταν λυκειαρχη)....XDDD διαολακι σωστο ημουν (αλλα απο τα καλοπροαιρετα)
Jun 06 2008 12:40
Photo

ichigo13 → iristella

δεν ξέρω αν στο έχει προτείνει ο Zoro αλλά γιατί δεν έρχεσαι προς one piece μεριά?Σταθερή αξία εδώ και 10 χρόνια!
Jun 06 2008 12:37
Photo

iristella → ichigo13

Eνιοτε ναι...Προς το παρον το επιτρεπει το μαλλι....Αν συνεχισει ετσι το bleach ομως με βλεπω να καραφλιαζω και να μην μου μενει τριχα.....
Jun 06 2008 12:33
Photo

ichigo13 → iristella

[ristella] Ανυπομονω...να δω με ποια αφορμη θα τραβαω τα κοτσιδια μου παλι.....:hahaha::hahaha:[/quote] Είσαι τρελοκοτσιδού?:hahaha::hahaha:
Jun 06 2008 11:57
Photo

Zoro → iristella

(σχολιο δεν μπορω να βαλω στο thread,ηδη εχουν κανει παρατηρηση!) Καλα ρε και απουσιολογος και 1st devil?? Ωραιος συνδιασμος,an unlikely one!! Επισης,ο καημενος ο Ts!!Την επαθε για τα καλα απο σας!!(btw,τι ονοματα ειναι αυτα??Bunny χαχα!!nice....η Bunny μου φανηκε και πιο πολυ Devil απο σενα!) Μου φαινετε για να παρηγορηθει επρεπε να παρει [URL="http://youtube.com/watch?v=y-wF3pHpEt8"]Το Κρασακι του TSου![/URL] (το χεις δει νομιζω ε??αν οχι ειναι must,ολοι το χουν δει!!) PS:χαχα το βραβειο της παλαμης,τωρα καταλαβα τι σημαινε!!δεν το χα σκεφτει πριν!!
Jun 05 2008 23:47
Photo

Zoro → iristella

Μπα καθολου,απ οσο βλεπω μονο ενα 5% του αρεσε το τελος των ταινιων...οι υπολοιποι ειτε δεν τις εχουν δει ειτε προτιμουν το ανιμε..δεν νομιζω να εισαι η μονη... Βασικα κι εμενα δεν μπορω να πω οτι μισησα το τελος του ανιμε,απλα το πως φτασαμε εκει απο το επεισοδιο 26 και μετα δεν μ'αρεσε(χωρις να σημαινει οτι ηταν ολα τα κομματια απαισια,απλα δεν συγκρινοταν με την εξυπνασδα του 1ου μερους για μενα)... Γι αυτο λεω οποτε ευκαιρησεις δες τις ταινιες:drink: Επισης ναι,ας μη το παμε και στην θανατικη ποινη,εχει τραβηξει αρκετα αυτο το thread και ειναι δυσκολη συζητηση:hot:
Jun 05 2008 19:59
Photo

iristella → Zoro

Τhanks για το comment και επιφυλασσομαι.Πιστευω οτι θα εχω αρκετα διαφορετικη αποψη και απο τους 2 σας στο θεμα καθοτι Α)ειμαι ισως το μοναδικο ατομο που του αρεσε το τελος του anime B) το μοναδικο ατομο το οποιο στενοχωρηθηκε εξισου για τον θανατο L και Light(με της Misa εκανα party).... Aυτο με την θανατικη ποινη με εχει προβληματισει αρκετα.... Εχω 1002 κατα να σου πω αλλα στο τελος οτι και να λεω σκεφτομαι το εξης: Αν συνεβαινε σε καποιο κοντινο μου προσωπο κατι και ειχα τον ενοχο μπροστα μου...Ποσες ειναι οι πιθανοτητες να τον αφησω να ζησει...Η απαντηση ειναι καμια.Για να μην σου πω οτι ειμαι σχεδον σιγουρη οτι σε τετοια περιπτωση ολες μου οι ανθρωπιστικες αρχες πανε περιπατο.... Ειναι πολυ δυσκολη και μεγαλη συζητηση.....
Jun 05 2008 19:47
Photo

Zoro → iristella

Κι εγω εγραψα για σενα...μην ανυσηχεις,πολυ καλο το comment σου για την θανατικη ποινη...εγω ειναι κατα,πιστευω οτι η ισοβια καθειρξη(ή οπως λεγεται...:))ειναι ηδη αρκετη... Με την θανατικη ποινη,το χαμε ξανασυζητησει και στο σχολειο,υπαρχουν 2 πραγματα που δεν συμφωνω: -το να αφαιρεις ζωες δεν βελτιωνει τπτ,υπαρχουν παντα ενα σωρο εγκληματιες που μενουν "απιαστοι",εφ οσων ειναι κατι που περιοριζεται μονο στους "ατυχους" που πιαστηκαν μεσα σε μαι χωρα που την εφαρμοζει,την θεωρω αδικη δλδ... -υπαρχει το ενδεχομενο λαθους..τουλαχιστον απο την φυλακη ελευθερωνουν εναν αθωο,απο τον θανατο δεν υπαρχει γυρισμος ομως... Εκανες πολυ καλη αναλυση,wanna join our debate??:P(αφου δεις τις ταινιες..που και παλι 2 μερες χρεαζεσαι,δεν ειναι σαν την σειρα που θελει αρκετο καιρο...σου συνιστω να τις δεις οσο πιο γρηγορα μπορεις,κανεις ενα διημερο διαλειμμα απο τις αλλες σειρες και τις βλεπεις,και μετα συνεχιζεις κανονικα..) Απλα συμβουλη ειναι,μην ανυσηχεις,μετα κανε οτι θεωρεις καλυτερο εσυ:)
Jun 05 2008 19:40
Photo

iristella → Zoro

Καλα ναι αυτο ειναι και το πιο τρελο του poll ΧDDDD....Αnyway διαβασα και το post σου στο Deathnote thread...Η διαμαχη δεν προβλεπεται να ληξει συντομα ε???? Αφησα και εγω μια δικη μου ασχετη με την δικη σας συζητηση απορια....αν και μου φαινεται οτι το παραψειριζω το ζητημα αλλα τεσπα
Jun 05 2008 19:18
Photo

Zoro → iristella

LoL,ολοι οσοι γραφουν για την Misa αφηνουν αρνητικο σχολιο και ειμαστε 26>16... It's a Crazy Crazy World:'D
Jun 05 2008 19:05
Photo

Neuro → iristella

Ειδες καποιο σχεδιο μου? Θελω πολυ δουλια ακομα ε?
Jun 05 2008 15:57