Community Status Updates
iristella → Zoro
Aντε συγχαρητηρια για την επιτυχια του προσυλητισμου αθωων κορασιδων στο One Piece.....Nα τις εκατοστησεις σου ευχομαι....Μονο προσεξε μην μαζευτουν υπερβολικα πολλες, αρχισουν τους fangirliσμους και γινει του vampire knight thread XDDDD (pe zoro kun is kawaiiiii :wooi2::wooi2:)
Οσο για το dn τεστακι τι να πω,,,,Ειχα την αμυδρη ελπιδα μια φορα να με βγαλει στο αλλο ακρο αλλα.....Οπως λες κι εσυ μαλλον εχουν καλο λογο για να με βγαζουν ολα ετσι....μουαχαχαχααααχα...I AM JUSTICE!!!!! (σατανικο γελιο)
Jun 07 2008 18:23
Anyparktos → iristella
Βάσανα βάσανα βάσανα Στέλλα μου...Πήξαμε-πήρε μπρος η εξεταστική και μας θέρισε τα μυαλά και τον ελεύθερο χρόνο...Μπαίνω που και που αλλά εξαιρετικά σπάνια...Ας πούμε τώρα στην ουσία ήμουν afk(away from keyboard)
Jun 07 2008 18:00
Zoro → iristella
Εμ οταν εγω λεω Kiristella δικιο εχω...
Το απεδειξες και η ιδια..ησουν η πιο πολυ devil της ταξης,ομως at the same time ησουν και απουσιολογος της ταξης...δλδ ειχες μεν σημαντικη θεση και επισης δεν θα της φαινοταν της απουσιολογου να κανει τετοια πραγματα...
That sounds like Kira!!!!:df13952b:
Χεχε εμεινε μονο να μου πεις ποιον θες να γραψω στο DN!!
(ε οχι και να παρω εγω γυναικειο χαρακτηρα κι εσυ αντρικο...ντρεπομαιιιι!!!)
ΥΓ:Btw καταφερα επιτελους να βαλω κοπελια του site στo One Piece,η πρωτη "μεγαλη" πρεπει να ναι που ερχεται τακτικα στο thread...και τις αρεσε πολυ!!
Σκεψου οτι το βλεπει με μανια και συγκινειται ακομη και σε σκηνες που εμενα μου χαν κανει μετρια εντυπωση...
Aρα...ολα ειναι πιθανα και με σενα οταν το δεις!!:wooi2:
Jun 07 2008 17:37
iristella → Zoro
εκανα το dn character τεστακι του forum....Εχεις μια ευκαιρια να μαντεψεις τι με εβγαλε (παλι).....Μηπως πρεπει να αρχισω να προβληματιζομαι???? Ελεος δλδ το 4ο ειναι.......
Jun 07 2008 16:32
Zoro → iristella
Μπα μην ανυσηχεις,εμενα δεν με πειραξε,τετοια αστεια τα πιανω κανονικα και γελαω(ασε που σε ξερω αρκετα καλα πια!!)..εσυ ειναι θεμα μην προσβληθεις απο τα αστεια μου,μην ανυσηχεις για το αναποδο!!
Επισης,να προσεχεις τι γραφεις,γιατι αν ειναι να μετανιωσεις και θες να το αλλαξεις...βλεπω τα παντα....γιατι εχω shinigami eyes!!!
Jun 06 2008 17:55
iristella → Zoro
καλα βρε παιδι....Εχεις βαλει καποιου ειδους κοριο στο Death note thread....Αφου το αλλαξα αμεσως το σχολιο για να μην σε πειραξω(ενιωσα τυψεις)...ποτε προλαβες και το ειδες????Και ειχα δει ποιοι ηταν μεσα και δεν ησουν....Τωρα το ξαναβαλα για να μην αναρωτιουνται και οι αλλοι τι εχει παιχτει.......Αλλα εγω ημουν καλο κοριτσι. Ειδες οτι ειπα να μην σε πειραξω.τωρα αν εσυ το θες το πειραγμα δεν φταιω......
Jun 06 2008 17:47
Zoro → iristella
Κι εγω για Nami σε εκοψα,δες 2 ποστ πιο κατω!!!!
OMG πρωτη φορα συμφωνουμε τοσο πολυ!!!
Η Nami,οχι,καθε αλλο παρα χαζη(Μisa Misa style) ειναι,ειναι κλεφτρα και πολλες φορες κανει πονηριες(σαν κι εσενα!) και ειναι πολυ(παρα πολυ!!) κολλημενη με το χρημα,αλλα κατα τ'αλλα ειναι καλος χαρακτηρας και δεν προδιδει τους φιλους της,μου φαινετε σου παει γαντι...
Εχει και πολυ θλιβερη ιστορια,αν της δεις θα κλαψεις σιγουρα!!(τα 2 μονα κοριτσια του πληρωματος εχουν πιο σκληρο παρελθον κι απ ολα τα αγορια μαζι!!Female Power!!)
Θα σου εβαζα το παρελθον,αλλα ειναι κριμα να στο σποιλεραρω(κι ας μην σε πειραζουν τα spoilers,καλυτερα να το δεις σετακι με την σειρα!!)
Αρα ειπα να σου βαλω ενα βιντεακι με τα αστεια της σειρας(μερικα καλα)...
Η Nami ειναι αυτη με τα πορτοκαλι μαλλια(εχει και πλακα ωρες ωρες οταν θυμωνει...την δειχνει ακριβως στην αρχη του video)...και ο Zoro αυτος με τα πρασινα μαλλια,με τα σπαθια,που ολο κοιμαται...ενω αυτος με το ψαθινο καπελο ειναι ο Luffy,o καπετανιος και πιο βλακας απο ολους!!
Επισης ο ξανθος ειναι ο Sanji που ολο ερωτευεται και προστατευει τις γυναικες και μαλωνει με τον Zoro..τελος ο Usopp ειναι αυτος με την μεγαλη μυτη,που λεει ψεματα!
Εχει πολλα αστεια και ισως μερικα δεν θα τα καταλαβεις,αλλα αν δεις ακριβως τα πρωτα 4.30 mins θα καταλαβεις πως ειναι το κλιμα του Οne Piece(το αστειο,μετα εχει και σοβαρες στιγμες!!)Μαλιστα σου προτεινω να μην δεις παραπανω απο 4.30 γιατι τα αλλα ειναι πολυ προχωρημενα αστεια...Εχει μερικα spoilers το video αλλα τπτ το σημαντικο για μια σαν κι εσενα!!
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=tg9ZDPsh7I8"]ΕΔΩ[/URL] δες...(πες εντυπωσεις....)
Jun 06 2008 16:40
iristella → Zoro
και εγω για kakashi σε εκοβα XD να και καπου που συμφωνουμε...μου βγηκε η Nami...τι ειναι αυτη???Λεει τπτ?Mην μου πεις οτι ειναι καμια χαζη misa style?θα το ποσταρω οταν δω το anime. Εφοσον δεν το εχω δει ειναι κουφο να ποσταρω το αποτελεσμα (ασχετο το αν εκανα το τεστ)
Jun 06 2008 16:15
Zoro → iristella
Το αποτελεσμα το κανεις κανονικα με post σαν τους αλλους,δεν ειναι αναγκη να μου το στειλεις!!!
Οταν μετα αρχισεις την σειρα στο μελλον και ξερεις λιγο υποθεση,αν ειναι ξανακαν το,αλλα ας δουμε τι θα βγεις τωρα...το βρισκεις [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/4732-one-piece-character-you.html#post187577"]εδω[/URL]!!
Απο Naruto πιστευω ο Kakashi θα μ'αρεσει(ηδη τωρα μάρεσει!!):Blissfull:
Jun 06 2008 16:12
iristella → Zoro
Λεω να το κανω τωρα το τεστακι που δεν ξερω τπτ απο υποθεση και θα σου στειλω το αποτελεσμα να μου πεις αποψη....Οντως να το αρχισεις το Naruto.Ηδη ξερω ποιος θα ειναι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας.......
Jun 06 2008 16:08
Zoro → iristella
(οσο για το One Piece μην ανυσηχεις,και τον πιο παραξενο να συμπθεις,δεν εισαι η μονη!![εγω λεω κατι προς Nami σου ταιριαζει!]
Εκανα και thread με τεστ Which One Piece Character Are You??(οπως αυτο του DN)
Περνα μια στο μελλον να δουμε τι θα βγεις(εμενα με εβγλε σωστα αυτη τη φορα-οχι οπως την αλλη-Zoro με εβγαλε,οπως ηθελα!!)
Με Naruto ειδα δεν εχουν φτιαξει,αν θες μπορεις να εισαι η δημιουργος του!!)
Κι εγω πρεπει να ξεκινησω Naruto παντως...
Jun 06 2008 16:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed