Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → iristella

Χαχα Misa fans vs. Kira 2-0!!! :tongue2: (καλο και το αλλο να σου δωσουμε στοιχεια μπας και χρειαστεις δικαστη!!) Oι φωνες που δεν ακουστηκαν την πρωτη φορα,ερχονται τωρα....ετοιμασου και για 2ο γυρο με το παιδι απο κατω....(ποιος ειναι ο αληθινος Kira τελικα??) Τσεκαρε και το Misa thread!! (I feel evil today:kill4u:)
Jun 09 2008 12:55
Photo

Gaijin Bosozoku → iristella

Πες τα Zoro! Εγω σαν καλο παιδι θα αρκεστω στο -hime, τα αλλα ειναι υπερβολικα embarassing!:blush2: Παρεπιπτοντως, νομιζω πως ακουσες να χτυπαει το κουδουνακι για το δευτερο γυρο ε??? I'll be waitin'!!! Και εσυ αρνεισαι την ταυτοτητα σου ως Kira, αρα δεν εισαι... Αλλωστε, νομιζω πως.... I'm the No1 successor of Kira-sama, οποτε οχι πολλα εμενα!:hahaha::hahaha:
Jun 09 2008 10:31
Photo

iristella → Zoro

Αααχ τελικα αρχισατε να υψωνεται ομαδικα την φωνη σας οπαδοι της Misa....Θα συμφωνησω με αυτο που ειχε πει ο Kenny οτι δλδ ελπιζω να μην ασκησει κανενας σας στο μελλον νομικο επαγγελμα (η τουλαχιστον αν γινει κανεις σας δικαστης ας μου περασει ονομα και στοιχεια μην τον χρειαστω καποια στιγμη)...Οσο για το παιδι που ελεγες...21 και σημερα (για να μην ξεχνιομαστε...)
Jun 08 2008 23:56
Photo

Zoro → iristella

Χαχα ειδα την συζητηση σου....ακους εκει θες να σε φωναζει και kami το παιδι.... (συγγνωμη συγγνωμη δεν το εννοουσα!!!Have mercy Lord Kira!!!:nanana:) Btw καπου ειχες γραψει οτι τρως αλλα δεν παχαινεις... That sounds a lot like L!!!! +εχεις και τα μαλλια μιας αθωας κορασιδας...(+ξεγελας με την εμφανιση σου/χαμογελο) Καλα αυτο το anime ειναι ραμμενο στα μετρα σου!!! (προσεχε μονο γιατι στο Misa thread γινομαστε ολο και περισσοτεροι ομως:hehe:...soon we'll be unstoppable!!) PS:Αυτο που ειπε ο sintar στο Misa thread,Hissatsu Ketchup Boshi ειναι απο One Piece,απο τα κορυφαια αστεια!!τσεκαρε το εχει κι αλλα...
Jun 08 2008 22:48
Photo

iristella → Gaijin Bosozoku

Μπορεις να με φωναζεις και hime δεν εχω προβλημα...η kami οπως με φωναζε ο Teru......Kαλη επιτυχια στην Xημεια....
Jun 08 2008 16:27
Photo

iristella → Zoro

Εμ δεν βοηθησε τον L οταν επρεπε εμ εστειλε και τον Light στον ταφο,,,Ειναι να μην μου σπαει τα νευρα??? Αληθεια λες αυτο για τον GKLoc???ΧDDDD δεν το προσεξα...Νομιζα που απορουσε με το αποτελεσμα του τεστ.Yare yare....
Jun 08 2008 04:50
Photo

Zoro → iristella

Ο Aizawa κακιασμενος??:hahaha: Μου την εσπασε κι εμενα λιγο στο 2ο μερος δεν λεω,αλλα κατα τ'αλλα ηταν ο πιο σοβαρος αστυνομικος!!(τ'ακους Matsuda??καλα κι ο Matsuda φοβερα αστειος!) Ισως μια επικοινωνια υπαρχει(οντως)αλλα γυναικα εγω δεν κανω!! Btw,αν δεις στο test o GkLoc(για πλακα πρεπει να το πε),αλλα νομιζε οτι ειπες αυτον εξυπνο και με παρανοια ενω εννοουσες το να εισαι ο Light:hihi2:
Jun 08 2008 04:43
Photo

iristella → Zoro

Θα τις δω οπως και να εχει... Α! και κατι πιο παλιο...Ναι εχεις δικιο ειμαι τελειως romance freak....Να και μια διαφορα μου με τον ακατονομαστο....Οσο γι αυτο που ειπες για την Misa.....Δεν ειναι ετσι. Απλα τοσο που την υποστηριζεις και με τις αποψεις που λες στανταρ υπαρχει πνευματικη επικοινωνια μεταξυ σας. Γι αυτο ειπα οτι σε προτιμω Misa (+ το οτι τον αλλο τον κακιασμενο τον συμπαθω ακομη λιγοτερο)
Jun 08 2008 04:34
Photo

Zoro → iristella

Εμ με τα τοσα spoiler μπορεις και να μην τις δεις πια μου φαινετε(αθεοφοβη!!):hahaha: Παντως χαρηκα που τα διαβασες(και σ'αρεσαν τα επιχειρηματα!) Btw,lol βλεπω προτιμουσες οταν ειχα βγει Misa!! (απο την μια σου την σπαει αλλα απο την αλλη σ'αρεσει να εχεις καποιον υπακουο που δεν κανει πολλες ερωτησεις....you are a true devil:kill4u:)
Jun 08 2008 04:31
Photo

iristella → Zoro

Ρε αφου τα λεγατε ωραια...Στραβωθηκα λιγο αυτο ειναι αληθεια..Και αναθεμα αν καταλαβα τιποτα απο οσα αναφερατε στις ταινιες (τις οποιες Btw ειναι σαν να τις εχω δει ηδη) αλλα μου αρεσε πολυ το πως επιχειρηματολογουσατε....
Jun 08 2008 04:26
Photo

Zoro → iristella

O M G!!(2) Αν καθησες και διαβασες τα monster posts μου οντως σου αξιζει παρασημο!(να απο που ηξερες το κενο με το DN της Rem,ειπα κι εγω!!) Btw,ξερω κι ακομα ενα παλικαρι που τα διαβασε,αλλα αυτο παρ ολα αυτα αυτο δεν σε μειωνει καθολου.... (το να διαβασεις τις [πολλες] αποψεις ενος fan της Misa Misa ειναι οντως τρομερο απο σενα!:hehe:)
Jun 08 2008 04:25
Photo

iristella → Zoro

Να το παρεις και ετσι και σαν το οτι παιζει να ειμαι και η μονη η οποια παρακολουθησε και διαβασε ολοκληρη την συζητηση που ειχατε εσυ και ο Kenny στο DN Thread
Jun 08 2008 04:19
Photo

iristella → Gaijin Bosozoku

Τωρα που εμαθες την πραγματικη μου ταυτοτητα ως Kira νομιζω καταλαβαινεις οτι ειναι λιγο δυσκολη η θεση σου.... Σου προτεινω να πας στο misa misa poll και να ανακαλεσεις αμεσως....:hahaha: (αστειευομαι) Βεβαια αν στα Thread με αποκαλεις iristella sama δεν θα με πειραξει :hahaha::hahaha::hahaha:
Jun 08 2008 04:17
Photo

Zoro → iristella

O M G!!! Θα το παρω σαν "ειμαι φανατικη" των romaces αυτο!! Ε μονο αυτο παραβλεψε,μετα η σειρα εχει αλλα τοσα καλα!!
Jun 08 2008 04:15
Photo

iristella → Zoro

Εαν αυτο ισχυει για το OP τοτε προκειται για σεναριακο κενο μεγαλυτερο και απο το γιατι στην ταινια DN το DN του Jealous επεσε κατευθειαν στα ποδια της Misa misa και δεν της το εφερε η Rem.....
Jun 08 2008 04:04