Community Status Updates
iristella → ichigo13
Καλα ουτως η αλλως και εγω την κοβω την συζητηση γιατι βλεπω να γινεται ψιλομακαβρια....Ναι απο αθηνα ειμαι.Εσυ οταν λες Ηρακλειο εννοεις κρητη η αθηνα??
Jun 11 2008 00:58
ichigo13 → iristella
Ωωω..μωρέ για πλάκα το είπα!Αν θέλετε συνεχίστε!Απλώς φοβάμαι μην μας την κάνενας ότι η συζήτηση γίνεται προσωπική!Η photo του L όντως είναι πολλύ γλυκιά αλλά από τις καινούργιες photos αυτή που τα σπάει κυριολεκτικά είναι αυτή με τον L που κρατάει το κρανίο!Imo η καλύτερη photo του group!
Αυτά!Αλήθεια @ιριστελλα εσύ από που είσαι?Από Αθήνα?
Jun 11 2008 00:55
iristella → ichigo13
ichi niisan....μας εχει φοβηθει το ματι σου εμενα και τον zoro η μου φαινεται????τεσπα αν θες τσεκαρε και μια αλλη φωτο του L Που εβαλα στο γκρουπ...Ειναι πραγματικα γλυκας σε αυτην
Jun 11 2008 00:50
iristella → ichigo13
Δεν την εχω δει.,...Η πρωτη μου αρεσε πολυ και φοβαμαι οτι η δευτερη θα ειναι λιγο βλακεια οπως γινεται συνηθως
Jun 10 2008 22:53
ichigo13 → iristella
Nice.Νομίζω έχει βγεί και δεύτερη σεζον!Δεν ξέρω αν την έχεις δει?
Jun 10 2008 22:51
iristella → ichigo13
Απο το Shakugan No Shana...Το ιδιο και το Sig μου...Ελπιζω να σου αρεσει
Jun 10 2008 22:48
iristella → Zoro
Χαιρομαι που σου αρεσε η Pic....Βασικα αν και δεν ειμαι yaoi fan στην συγκεκριμενη περιπτωση ναι...προτιμω το ζευγαρακι L X Light....Πιο πολυ ταιριαστοι μου φαινονταν μεταξυ τους...Ακομη και στις κοινες σκηνες η Misa εμοιαζε να κραταει το φαναρι...Εντελως διακοσμητικη....Kαι οσο να ναι παντα υπηρχε μια περιεργη ατμοσφαιρα μεταξυ τους....
Jun 10 2008 22:29
Zoro → iristella
Τα σπαει η pic απο πανω!!!!
Misa Misa:lovulovu:
(ποιος θα παρει τον Lighto τελικα?....κι ας ειναι λιγο homo πραξη,πιστευω προτιμας να τον παρει ο L εε??καλυτερα απ αυτη την αναισθητη!!!)
Jun 10 2008 22:27
Zoro → iristella
Πλακα πλακα μετα το 25 κι εγω με τον Κira ημουν....πιο πριν καπου στην μεση μεταξυ των 2.....αρα δεν μπορω να σε κρινω,μιας κι εγω ετσι ημουν!!
(anw cya later!!)
Jun 10 2008 19:21
Zoro → iristella
Α ναι οντως,στο DN εισαι με τους καλους,πως μου ξεφυγε αυτο?:himitsu::whistling:
Jun 10 2008 19:14
iristella → Zoro
Εκπλησσεσαι πραγματικα τωρα????XDDDD δεν φταιω εγω....Με εξαιρεση το DN συνηθως ειμαι με την πλευρα των κακων...Ειναι πολυ πιο ενδιαφεροντες...Και στο κατω κατω μπορει τα καλα κοριτσια να πηγαινουν στον παραδεισο, τα κακα ομως πανε παντου.....XDDDDD
Jun 10 2008 19:11
Zoro → iristella
Χαχα στο thread με τους καλους/κακους/anti-hero χαρακτηρες,τωρα ειδα εβαλες evil....
Eπρεπε να το περιμενω:lol:
Jun 10 2008 19:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed