Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → ichigo13

Kαλως Ηρθες στο Naruto Group Ichi!!!! Θελω να μπω κι εγω στο OP group αλλα φοβαμαι,,,Θελω να ζητησω και θεση στο πληρωμα...XDDDD ειμαι καλη ξερω να φτιαχνω γλυκα και δεν ζαλιζομαι απο την θαλασσα
Jun 19 2008 12:27
Photo

iristella → tsintori

thanks για το request!!!:)
Jun 18 2008 19:38
Photo

iristella → FireFistAce

Μια χαρα ειμαι.... Ναι οντως δεν εχουμε μιλησει τοσον καιρο.... Δεν ετυχε γι αυτο... Και τωρα εχω και εγω εξετατικη και τελευταια δεν εμπαινα και παρα πολυ.... ΑΑχαα τι βλεπω και αλλο ενα berserk recruitement απο τον Zoro... Welcome to the club ΧDDDDD...
Jun 18 2008 19:17
Photo

Zoro → iristella

Παλι καλα ναι,συμπεσαμε!!!(I still rock in gojira vms..for now!!:hot:) Hmmmm,αν θες περνα απο το group,ουτος η αλλος εσενα σε τρεμει το κοινο γενικως:hehe:(και μην πεις οχι...ασχετα απο το οσους εχεις μπερδεψει και σε νομιζουν για καλο τυπο!!)και δεν νομιζω να χουν προβλημα με την θεση(Robin,αρχαιολογος ειναι τα στοιχεια....α,και δεν ειναι ξανθια..αλλαγη για μια φορα!!...καμια σχεση με την αλλη btw!!)... Απλως δυο-τρεις μην πουν τπτ μιας και δεν ξερεις καν ποια ειναι(και τοτε silence them!!:bleh:),αλλα ουτος η αλλος δεν εχουμε πολλα κοριτσια ακομη...τους αφησα μυνημα να στην κρατησουν παντως,αλλα δεν απαντησαν ακομη.... Παντως,αν αποφασισεις να το κανεις,επειδη τα ευσημα ειναι που μετρανε,πες και στον πιστο σου ακολουθο τον ichi να σε στηριξει πρωτα προτεινο εγω!!! Μετα αν μπεις πες οτι εσυ ησουν αυτη που ελεγε ο Zoro και βαλε τον ichi να συμφωνησει με post αν ειναι(οτι σου παει η θεση)....πιστευω με 2 υποστηρικτες δεν θα υπαρχουν αντιρρισεις...:) (ουτος η αλλος πες οτι ξεκινας την σειρα μετα την εξεταστικη/καλοκαιρι) Αυτη ειναι η Robin btw(λιγο spoiler,αν θες μην την δεις,γιατι θα ξερεις πως ειναι εμφανισιακα οταν την δεις στο ανιμε και εχει εναν ιδιατερο ρολο αρχικα..αν δεν σε πειραζει που ειναι λιγο spoiler η εμφανιση της,προχωρα αφοβα...ουτος η αλλος σε ξερω πως πας με τα spoiler:P)[URL="http://www.geocities.com/nicorobinpics/colorscans/colorscans.html"]εδω[/URL],ειναι και η πιο μεγαλη του γυναικειου πληρωματος,28,οπως κι εσυ αντιστοιχα του group,γι αυτο λεω σου ταιριαζει κιωλας!! Ρωτα τον ichi για συμπαρασταση λεω πρωτα λοιπον και πες οτι εσενα ελεγα εγω..οπως θες μετα,δεν νομιζω να την παρουν γρηγορα ουτος η αλλος!! Αυτα,την κανω πριν με παρουν χαμπαρι οτι εχω το pc ακομη ανοιχτο....τα λεμε:gn2:
Jun 18 2008 03:05
Photo

FireFistAce → iristella

Σε εχω τοσο καιρο στο friends list και δεν μιλησαμε ακομα. Τι κανεις? Ολα καλα?
Jun 18 2008 03:00
Photo

iristella → Zoro

Ελα συμπεσαμε!!!! Ετοιμαζομαι να παω για νανι και ειπα να μπω λιγο πριν.... Xεχε αντεπιτιθεσαι με gogira vm? Να και μια μεθοδος που δεν ειχα σκεφτει :).... Αλλα κατα τ αλλα απο διαβολικοτητα μια χαρα παω..... Την θεση κρατα την.... Αν ειναι μηπως να κανω δηλωση απο τωρα??? Αφου ουτως η αλλως δεν πολυμπαινω αυτην την περιοδο και με το που μπω θα αρχισω να το βλεπω κατευθειαν.... Μην μου την φανε την θεση στο πληρωμα οι αλλες γιατι θα ανοιξω το DN μου και απο εκει που παλευετε να βαλετε κοπελες στο group θα μεινετε μονο αντρες και εγω.....:hahaha::hahaha::hahaha:
Jun 18 2008 02:25
Photo

Zoro → iristella

Damn,u are always one step forward(from me:sigh2:)!!! Too much Light for me to see through you:bleh: (poor Gaijin...being replaced by a fake one...σε λιγο θα χουμε attack of the clones!!) Χεχε καλα εκανες και με λυπηθικες γιατι δεν εχω χρονο οχι για 3,οχι για 2,ουτε για μισο monster post αυτη την περιοδο...:( Αλλα μετα την εξεταστικη...bring it on!!! Καλα δλδ εκτος απο τους ηδη διαγωνιζομενους 2 Monster posters θα ρθει και 3η μετα??! Θα ανατιναχτει το thread!!!Monster post flooding!!! Καλα απο τοτε που γραφτηκες στο forum ολες οι φασεις με τα Monster post μου εχουν πολυ περισσοτερο ενδιαφερον και πλακα...πριν βαριομουν και φαινομουν και παραξενος μιας και δεν εγραφε κανεις,αλλα τωρα με σενα ηδη ειναι μια αρχη...και αυξανομαστε:hiding_something:(forum domination,remember??followers number increasing!!:hehe:) Οσο για το One piece,ναι μην ανυσηχεις,οπως σου πα κι εμενα δεν μου αρεσε στην αρχη το ονομα του Luffy,αλλα πιστευω οτι πιο κει αν το δεις θα το συνιθησεις και θα σ'αρεσει κανονικα... Οσο για την θεση ναι,ακομη κενη ειναι,αλλα ηδη ηρθαν αλλες 2 κοπελες(τι γινετε αυτη την περιοδο?απο κει που το Group μας ηταν αδειο και δεν εγραφε κανεις,ωρα εχει περισσοτερη συμμετοχη απο ποτε!!!τα μελη αυξηθηκαν σε ρυθμο πολυβολου..και οι fans,και του group....) Βασικα,αν θες να σου πω το μυστικο μας οπλο,ειναι ο Captain GkLoc!! Ο επισημος προσυλητιστης του group,κυριως χαρη σ'αυτον σας περναμε:bleh: Εχει προσυλητισει καμια 10αρια και βαλε ατομα,ο δουρειος ιππος μας!! Παντως θα την προστατευσω οσο μπορω την θεση,πιστευω σου παει γαντι!(ξεκινατο οποτε μπορεις το one piece βασικα,ολοι οι καινουριοι που ηρθαν,+ εμεις οι παλιοι,ολοι ειμαστε απολυτα ικανοποιημενη απο την σειρα αυτη την περιοδο...η παρεα μεγαλωσε εδω στο forum και τωρα θυμομαστε παλιες στιγμες με την orion που το βλεπει τωρα και τον gkloc που βαζει αστεια παλια video της σειρας,εγω μαλωνω για πλακα με τον αντιπρωσοπο του sanji στο forum,οπως ο zoro στην σειρα κλπ...και αν το δεις απο την αρχη,χωρις πολυ μεγαλα σποιλερς οπως εκανα εγω,θα με θυμιθεις,μοναδικη εμπειρια!!) Οσο για το τελευταια,αν καταλαβα καλα θα μαστε 3 παραταξεις στο DN thread??(ειπες διαφωνουσες και με τους 2!)... Αυτο παλι καλα βεβαια,και με τους 2 σας δεν μπορω να τα βαλω!!Εσυ ηδη εισαι αρκετη!!:nanana: Αμα κανατε ενα combined Monster Post=Giant Post παει θα με θαβατε χιλιομετρα κατω...:sigh2: Παλι καλα που διαφωνεις και με τους 2 λοιπον..αλλα,απο περιεργεια,που διαφωνεις?? Αυτα,την κανω οπου να ναι,καλη συνεχεια!! Τα λεμε συντομα,your Lightness!!:hehehe::ureshii:
Jun 18 2008 02:07
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

δεεεες τι εκανα Uploaaaad! ειναι το masterpiece μου!!
Jun 17 2008 22:44
Photo

ναι οντως σε αυτο εχεις ενα δικιο...αλλα πιστευω πως οσοι 3ερουν, Κανουν respect τουλαχιστον στον Itachi οποτε οκ :p
Jun 17 2008 21:35
Photo

iristella → Zoro

Νομιζεις οτι επεστρεψε αλλα τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ετσι.... Αν συνεχιζε να αγνοειται η τυχη του πιθανον καποιος να το προσεχε και να εβρισκα τον μπελα μου μετα....Με αλλα λογια εισαι 100%σιγουρος οτι μιλαμε για το ιδιο προσωπο και οχι για εναν απο τους πιστους μου followers που ανελαβε το συγκεκριμενο account?... Υοu know σε αντιθεση με καποιον εγω εχω περισσοτερους απο εναν Mikami στην διαθεση μου ωστε εαν παει κατι στραβα να μπορω να αναλαβω τα απαραιτητα αντιμετρα...XDDDD Kατα τ αλλα το μαθημα μια χαρουλα πηγε.... Αν και ειμαι λιγο στα προθυρα της καταρρευσης απο την ελλειψη υπνου, να φανταστεις με πηρε για λιγο ο υπνος στην καρεκλα ενω εγραφα το Vm ΧDDD (η L πλευρα μου που λεγαμε??) Για το σχολειο μου στο naruto group σχετικα με τον Luffy Πιστευω να μην παρεξηγηθηκες....Απλα επρεπε να τους εμψυχωσω κι εγω καπως...... Την θεση στο πληρωμα πιστευω να μου την εχετε κρατησει ε???? Και τελος οσον αφορα για το monster post..... Το ξερεις οτι ειχα πολλα να σου απαντησω και στο DN thread οσον αφορα το τελος της MIsa γιατι διαφωνουσα και με σενα και τον Kenny σε ενα ζητημα??? Την απαντηση του την ειχα δει πριν την δεις εσυ στο συγκεκριμενο thread.....Μετα σε λυπηθηκα ομως να πρεπει να διαβασεις και 3ο monster post και κανω υπομονη μεχρι να τελειωσουμε εξεταστικη και να σε περιποιηθω τοτε στο συγκεκριμενο thread.......(evil light look muahahahahhahahahha) Παντως οσον αφορα την μεταστροφη των οπαδων ενα εχω να πω Welcome to the Light's side...... ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗα
Jun 17 2008 18:45
Photo

Zoro → iristella

Gaijin is back,you failed to kira him!!:bleh: Αν και βαριεται να γραψει αλλο ποστ(το δικο σου μας pwnare ολους:uhh: και κατεστρεψε ολο το ηθικο εναος misa φαν,συμπεριλαμβανομενου και εμενα..μονο και μονο που το βλεπεις σου φευγει η ορεξη να το διαβασεις/απαντησεις....) Μ'αντιγραφεις τελικα??Στρεφεις το ιδιο οπλο εναντιων μου?? Καλαααααα,ετοιμαζω αντεπιθεση εκει και στο DN thread...it'll be Gojira Post...Beware!!!:df13952b: Τεσπα,αν και λιγο αργα(και μαλλον δεν θα το δεις πια πριν την εξεταση)καλη επιτυχια αυριο.....μην ξεχασεις την καλυψη σου,εισαι μια αριστουχος φοιτητρια που ενδιαφερεται κυριως για το διαβασμα:smart:-->:hehe::mad2: (Ασχετο,απο Berserk,προχωρησες??) Τελος,για το OP ειδα πριν που ελεγες οτι δεν σ'αρεσει το ονομα Luffy,οσο ωραιος κι αν θα ειναι ο χαρακτηρας...βασικα μην φοβασαι....καταρχας θεωρω οτι το 90% των χαρακτηρων του op εχουν πολυ πετυχημενα ονοματα,τους πανε γαντι....πουθενα αλλου δεν εχω δει τετοια ταιριαξη... Μερικα αλλα βεβαια δεν ειναι τοσο φοβερα...πχ Luffy και Zoro δεν μου πολυαρεσαν στην αρχη...(σκεψου οτι τον luffy τον λενε Monkey στο επιθετο...αυτο ειναι ακομη χειροτερο..το luffy συγκριτικα ειναι τελειο:hahaha:) Αλλα αφου ειδα το ανιμε για μπολικα επεισοδια τελικα το συνηθισα(παντου ετσι ειναι) και τωρα τα βρισκω ταιριαστα ονοματα,ειδικα οταν τους φωναζουν στα ιαπωνικα πχ... Τεσπα,σ'αφηνω,εχω και δουλειες αυριο... Οπως και να χει,συνεχισε να υποστηριζεις την Misa στο thread μου με γιγαντοποστ...ακριβως οπως ειπε ο Gaijin!!!:hehehe: (θα προσπαθησεις να τον ξαναξεφορτοθεις τωρα ή θα τον κανεις να νομισει οτι αυτος ειναι ο Kira αλλα θα ειναι ο Teru στην πραγματικοτητα[puppet]??)
Jun 17 2008 02:59
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Αφηνε ενα υπονοουμενο ως εικονα το οποιο δεν θα ηθελα καν να διανοηθω XDDDD Οχι τιποτα αλλο βρηκαν αφορμη και τα ζηλιαρικα αγορια να κανουν χαβαλε με τους Uchiha ΧDDDD
Jun 16 2008 23:35
Photo

αχ ρε κοπελιαααα!! μακαρι να ταν ετσι οπως τα λες τα πραγματα χιχιχι!! ελα μωρε τι ειχε η πρωτη?!!!
Jun 16 2008 22:15
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Παντως πολυ ωραιες οι photos που ανεβασες....Στην πρωτη με itachi και Sasuke μου ηρθε λιγο να βγαλω τα ματακια μου σαν τον Oιδιποδα αλλα οι αλλες ηταν παρα πολυ ωραιες........(και ναι κανε την αθωα τωρα....πες οτι την τραβηξες εσυ η ιδια την Photo για να την χρησιμοποιησεις για την The Sand Expresso με συνοδευτικο αρθρο υπο τον τιτλο "Οι αταξιες του Kazekage" XDDDD)
Jun 16 2008 21:39
Photo

δεν μπορω να σου πωωωω! αλλα ηταν το πρωτο πραγμα που μου ρ8ε στο μυαλο οταν την ειδαααααα! ειναι απιστευτα σε3υυυυυυυυυυυ ναι!!!!! τι playboy κ @@! εδω εχουμε το real anime life κ ΤΕΛΟΣ!
Jun 16 2008 21:35