Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Radagast

Hello!!! Kαλα ειμαι ελπιζω το ιδιο και εσυ...Δεν σε εγραψα στο DN τελικα και ας με ειπες misa... Ρε μην αφηνεις τον Zoro να σε τρομαζει.... Ειμαι καλο κοριτσι εγω.... Πιο φιλειρηνικο και ηρεμο πλασμα απο εμενα δεν υπαρχει...Tι παει να πει seinen ???Δεν τα παω καλα με τα ιαπωνικα ηδη manga μονο shoujo και hentai ξερω τι σημαινει επειτα απο τραυματικη εμπειρια με το naruto...... Aρχισα το manga τoυ Berserk παντως μετα απο παραινεση του Zoro....Ωραιο ειναι αν και το περιμενα πιο extreme με αυτα που ειχα ακουσει...Μου αρεσει πολυ το σχεδιο και η υποθεση.....Το ξωτικουλι ειναι πολυ kawaiiiiiii........:wooi2: Δεν καταλαβαινω για ποια σατανικα σχεδια μιλας...... Εκτος και αν εχεις απτες αποδειξεις δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο.... Μου φαινεται Radagast kun you want me to be evil........Iristella is a good girl....:wooi2:
Jun 15 2008 18:33
Photo

Radagast → iristella

Τι κάνεις καλά είσαι; Θα με συγχωρέσεις που σε αποκάλεσα "άστοχα" Misa;; Ή με έγραψες ήδη στο DN και μάλιστα με λεπτομέρειες θανάτου βασανιστικές που να κρατήσουν αιωνιότητα;; :P PS : Anyway συμβουλή αν δε το κάνεις ήδη, δες κάνα seinen της προκοπής να στρώσεις μήπως και ξεχάσεις και λίγο το DN και τα σατανικά σου σχέδια. (αν και εγώ το ξέρω πως δε τη γλυτώνω αλλά τουλάχιστον οι άλλοι...) ^^
Jun 15 2008 18:22
Photo

1oneiromono → iristella

εγω το λεω αυτο για το shippuuden κυριο χαρακτηριστικο του ειναι senspench και η πλοκη ενω στα παλια ναρουτο πριν το shippuuden σε καθε μαχη κυμενονταν διαφορα,εβλεπες τους κεντρικους χαρακτηρες να πολεμουν για τα ονειρα ,τις φιλοδοξιες και τους μεγαλους στοχους τους.Για αυτο το λογο δν μαρεσει τοσο τα καινουρια οσο τα παλια ,αλλα και παλι μπορει να το λεω αυτο γτ στις αρχη υποσχοταν πολλα ενω τωρα ειναι στη τελικη ευθεια(οσο μεγαλη και να ειναι)
Jun 15 2008 11:13
Photo

Zoro → iristella

Φυσικα αν δεν πεταχτει αλλη κορασιδα να διεκδικησει τον ρολο(αν και παλι υπαρχει και 3η γυναικα στο OP,αν και δεν ειναι στο πληρωμα ακριβως!!)ηδη ειπα στα παιδια στο group να περιμενουμε εσενα για τον ρολο... Και πιστευω σου παει καλα γιατι ολα τα χει(ακομη και evil ωρες ωρες,αλλα γενικα καλη)..πανεξυπνη σε ολα(ειναι η μονη που φερνει αντιθεση στην κατασταση..οταν οι αλλοι κανουν τις κλασικες χαζοφατσες αν δουν ενα τερας πχ,μονο αυτη μενει σοβαρη και σκεφτεται μια λυση....δεν εχει χαζη φατσα ποτε...και book worm,ελπιζω να σ'αρεσουν τα βιβλια^^)και την καλυτερη ιστορια ,πραγματικα της βγαζω το καπελο,την διαλαει του Zoro...και για γυναικα ειναι η 3η πιο δυνατη απο τους 7 του πληρωματος... Οταν το δεις πιστευω θα σ'αρεσει σαν χαρακτηρας γιατι ειναι Dark... (ναι μεν καλη αλλα σκοτεινη..like u:kill4u:) Χεχε εως τοτε,τα λεμε!!
Jun 15 2008 01:56
Photo

iristella → Zoro

κρατα για μενα την αλλη ε??? θελω και εγω ρολο... και μου αρεσουν πολυ τα μακαβρια αστεια
Jun 15 2008 01:49
Photo

Zoro → iristella

Κατι τελευταιο,φτιαχνουμε στην πλακα πληρωμα στο OP group και ηδη βρηκαμε τους περισσοτερους(εγω master swordsman φυσικα!!).... Μιας και στο πληρωμα οι κοπελες ειναι 2,(κοιτα συμπτωση),δωσαμε την μια στην Orion και η αλλη πιθανον θα μεινει κενη εκτος κι αν πεταχτει κι αλλη κορασιδα(αμφιβαλλω)....αρα αν σ'αρεσει οταν το δεις,σε προτεινα ηδη για Robin,η αρχαιολογος του πληρωματος... Ειναι και η αγαπημενη μου απο τις γυναικες του OP...η πιο εξυπνη,ομορφη,σοβαρη και δυνατη(βασικα δυσκολα την νικας)...ολα τα χει...το παρελθον της ειναι το αγαπημενο μου απο θλιψη.... (το μονο κακο ειναι οτι ειναι ψιλοσοβαρη....τα μονα αστεια που κανει ειναι μακαβρια,με τον θανατο εχουν να κανουν συνηθως...αρα εκει σου παει παλι!!) Αρα οταν το δεις,θα υπαρχει και μια θεση για σενα στο group αν ολα πανε καλα(για αλλες πλακες)... Πλακα πλακα οταν εγω κι εσυ δουμε αντιστοιχα Νaruto και One Piece χαρη στον καταλυτικο παραγοντα που παιζουμε(ειδικα εσυ!!)ισως γινει ειρηνευση των group!!:hehehe: Τεσπα,την κανω στ'αληθεα τωρα,τα λεμε!!^.^
Jun 15 2008 01:46
Photo

Zoro → iristella

Οντως εχουμε κανει παρομοια συζητηση(αν και δεν θυμαμαι που..καπου με την Μisa νομιζω!!) αλλα και τα 2 ατομα στα οποια αναφερομαστε εχουν ποιοτητα στην χρηση(υποθετω και ο δικος σου,παντως ο Zoro ειναι master swordsman)... Η διαφορα ειναι οτι ο δικος μου εχει 3!!(αν και οπως λες δεν εξυπακουει την νικη..)
Jun 15 2008 00:43
Photo

iristella → Zoro

zoro μου η σημασια δεν εγκειται στην ποσοτητα των katana αλλα στην ποιοτητα και στην τεχνη αυτου που τα κραταει...... (εχουμε ξανακανει παρομοια συζητηση η μου φαινεται?)
Jun 15 2008 00:37
Photo

Manganix → iristella

ty ty :) επίσης glad to meet you :)
Jun 15 2008 00:36
Photo

iristella → Manganix

Ρε Zoro τι το πιεζεις το παληκαρι?????:hahaha: Εγω δεν εκανα τιποτα ουτε προσπαθησα να του αλλαξω καποια γνωμη (αγχος μην του κακολογισει κανεις το βλητο κι αυτο το παιδι:hahaha:) ....Απλα ηθελα να μαθω αν του αρεσει το anime......Geez.... anyway manganix για οτιδηποτε απορια εχεις μην διστασεις να ρωτησεις... και αν θες και για αλλες σειρες που εχουμε κοινες η καποια προταση εδω ειμαι...
Jun 15 2008 00:34
Photo

Zoro → iristella

Απο κατανα καλυτερα να μην πας κοντρα τον Ζοrο γιατι εχω 3(!!)κι οχι μια:hehehe: Τωρα αν παρεις το τετραδιακι αυτο ειναι αλλη ιστορια....:nanana:
Jun 15 2008 00:25
Photo

Manganix → iristella

ok ok :)
Jun 15 2008 00:22
Photo

iristella → Manganix

Δεν υπαρχει περιπτωση (τουλαχιστον θελω να πιστευω οτι εισαι λογικος ανθρωπος).... Δες 3 επεισοδια ακομα και εκει ειναι που θα την σιχαθεις.... Μη δινεις σημασια στον Zoro....Προσπαθει να σε Manipulαρει για να ψηφισεις υπερ....Αφου και στο Poll ολο εχεις δικιο μου λεει.......XDDDDDD
Jun 15 2008 00:21
Photo

Manganix → iristella

:oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo:φαντάζεσε στο τέλος να είμαι υπερ της?:oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo:
Jun 15 2008 00:15
Photo

iristella → Manganix

αν την εθαψα λεει???? 2 μετρα κατω απο τηνγη και με συνοπτικες διαδικασιες.... Θα την αντιπαθησεις και εσυ ακομη περισσοτερο θα δεις....τελειως βλαμμενη........
Jun 15 2008 00:13