Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → AkiRoC

το εχει αυτο....Και που να δεις 3-4 σελιδες πιο πριν τι εκανε σε ενα αλλο παιδι... Αυτη και αν ηταν η συζητηση του αιωνα!!! ΧDDD αλλα ειναι καλος μην τον παρεξηγεις...Απλα οταν γινει καμια τετοια παρεξηγηση του βγαινει αυθορμητα η ατακα.....
Jun 20 2008 01:36
Photo

iristella → Zoro

Ζοro μου σ ευχαριστω για το Introduction.... και kanpai για την εισαγωγη μου στο OP group... Αληθεια το αρχισα το OP μην φανταστεις ομως στα 3 πρωτα ειμαι.... Δεν εχω χρονο για πιο πολλα και εγω γιατι εχω τρελο διαβασμα... Καλα τα παω με εξεταστικη και περασα και τα γραπτα απο τα γαλλικα μου....δοξα τω θεω.... Κατα τ αλλα θα ειμαι ησυχο κοριτσι και [U]δεν θα αποδειχτω ποτε [/U]κατασκοπος απο το hidden leaf village....Iσα ισα περα απο αρχαιολογο το πληρωμα σας εχει και ειδικο στην pattiserie conffiserie...κανω τελεια γλυκα οποτε περα απο το κυριως γευμα θα εχετε και επιδορπιο... Οσο για την μπηχτη δεν πηγαινε για σενα αυτην την φορα (παραδοξως)... πηγαινε για τον melkor(αλλα οποιος εχει την μυγα.... XDDD). Να σε ρωτησω κατι ομως??? Οι εταιρειες που βγαζουν το OP Και το Berserk σου δινουν ποσοστα??? Αν οχι κακως γιατι με τοση διαφημιση που τους εχεις κανει εχουν κερδισει τρελο κοινο.... Απο σενα τα εμαθα τα berserk και Op...και απο οτι μου λες δεν ειμαι και η μονη (κοσμο και ντουνια εχεις προσυλητισει - ευχομαι να μην μπεις ποτε σε καμια παραθρησκευτικη ομαδα).....Και παλι κλα δλδ γιατι και τα δυο ειναι πολυ ωραια.... ξανακοιτα και το Misa thread αλλη μια.... Σε περιμενουν αλλα 2 gojira posts απο μενα και τον pretorian τα οποια ομως Pwnarei κυριολεκτικα το δομημενο και τελειως αντικειμενικο επιχειρημα του αμεσως επομενου user.......Πραγματικα εριξα τρελο γελιο οταν τα ειδα..... Επομενο μαθημα εχω στις 23 προς το παρον αλλα ειναι λιγο παλουκακι (εως παρα πολυ).... Ουτε ο Light Και ο L Μαζι δεν παιζει να την εβγαζαν καθαρη απο αυτο......Αυτα προς το παρον.... Cya
Jun 20 2008 01:34
Photo

AkiRoC → iristella

Χαχα thanks. Ε μα και ο παπιας τα ελεγε τοσο σοβαρα που δεν καταλαβαινα.:hahaha:
Jun 20 2008 01:28
Photo

Zoro → iristella

Another Gojira VM!!! :burningbe3: (Sorry δεν συγρατηθηκα!!) Καταρχας κατι που παρατηρησα στην conversation σου: "Εδω υπαρχουν ατομα που συμπαθουν την Misa Amane απο το DN (γκουχ γκουχ)" Ποιον εννοεις εδω??:hmmm::nanana::hehehe: Μετα,οπως ειδες σου κανα και επισημο καλοσορισμα στο group!! Εισαι επισημα η αρχαιολογος μας πια!!!:riiight: Ετσι λοιπον,χαρη στην επιρροη που εχω στο group(master swordsman λεμε τωρα!!)και στην βοηθεια του ichi φυσικα,καταφερες να εξασφαλισεις και εσυ μια θεση στο φοβερο μας group!!!^^ Welcome και Kanpai κι εδω λοιπον!!:drinks: (ως Zoro δεν χανω ευκαιρια για πιω απο δω και απο κει!!) Τελικα δεν καταλαβα ομως,αρχισες την σειρα??(ή ηταν κολπο στην εισαγωγη σου?:hehe:) Παντως οντως,συγριτικα με τα αλλα σχεδια σου αυτο ηταν σαν να κλεβεις ενα γλειφιτζουρι σε εναν μικρο L(πιανεις την μεταφορα??xD)!! Τελος,με τον Ace(FireFistAce,που παρεπιπτωντος ειναι απο τους πιο cool χαρακτηρες του One Piece,μετα τον Zoro φυσικα!!!XDDD)γνωριζομαστε απο τον Ιανουαριο!! Ειναι το πρωτο παιδι που γνωρισα στο φορουμ απο τοτε που γραφτηκα και ειδικα τοτε ειχαμε ανοιξει τεραστιες συζητησεις για One Piece και ως συνηθως(κι απο τοτε!!) monster-postαρα κι εγω!!! Πιο κει τον μυησα σε μερικες σειρες,οπως το Berserk φυσικα!!! Ο πρωτος στρατολογουμενος μου ηταν αυτος...μετα εβαλα τον ichi και μερικους ακομη,με σενα μεσα φυσικα!! Ολοι(ειδικα ο Ace και ο ichi)εχουν τρελαθει με την ιστορια!!(ειδικα ο ichi λατρευει τον Puck!!) Αυτα.... Εσυ πως πας τελευταια λοιπον??Ποτε γραφεις ξανα?? Εγω οπως ειδες μπορω και ερχομαι ολο και λιγοτερο...ισα ισα 1-2 ωρες τα βραδια δυστυχως:( Καθε μερα εχω και περισσοτερο διαβασμα,αλλα....υπομονη,συντομα θα τελειωσω!!(εγω τα λεω,αλλα δεν τ'ακουω!!:hahaha:) Τα λεμε λοιπον,62ο μελος του group μας!! (ελπιζω να μην εξελιχτεις σε κατασκοπο του διπλανου χωριου!!:df13952b: Σε εχω ικανοτατη για τετοια!!! Μην προδοσεις την εμπιστοσυνη μου γιατι.....δεν μπορω να κανω τπτ εναντια στην προχωρημενη ικανοτητα σου!!:hihi2:)
Jun 20 2008 01:18
Photo

iristella → AkiRoC

Δεν κανει τπτ!!! ειχε πολυ γελιο το σκηνικο ουτως η αλλως...XDD απλα διαβαζε λιγο πιο προσεκτικα τα Post των αλλων τις επομενες φορες για να μην μπερδευεσαι....XDD πολυ ωραια profile picture btw με τους δυο ichis
Jun 20 2008 01:13
Photo

AkiRoC → iristella

Ρε παλι καλα που μου εξηγησες γιατι ακομα ψαχνομουν:wooi2:
Jun 20 2008 01:07
Photo

iristella → Melkor

Μια μικρουλα (τοση δα)......Δεν μπορεσα να αντισταθω:wooi2::hihi2:
Jun 20 2008 00:48
Photo

Melkor → iristella

:orly: αυτο ηταν μπηχτη τωρα ε? soka...:hahaha::hahaha::hahaha:
Jun 20 2008 00:45
Photo

iristella → Zoro

Zoro με καμαρωσες στο OP group η ακομα??? Και σε ανεφερα και εσενα με τον Ichi ως recruiters...To ξεκινησα σημερα τελικα..... Καλο φαινεται αν και το σχεδιο ειναι λιγο διαφορετικο σε σχεδη με αυτα που εχω συνηθισει (πιο αθωο πιο παιδικο καπως)... Περισσοτερες εντυπωσεις οταν το προχωρησω λιγακι...... Αντε σειρα σου για το Naruto.....
Jun 20 2008 00:07
Photo

iristella → Melkor

Ξερω και εγω ρε Melkor??? γουστα ειναι αυτα...τελειως υποκειμενικα... Εδω υπαρχουν ατομα που συμπαθουν την Misa Amane απο το DN (γκουχ γκουχ)... στο Bleach 175 θα κολλησουμε??:hahaha::hahaha::hahaha:
Jun 20 2008 00:03
Photo

Melkor → iristella

χαχαχαχαχαχαχαχα, δεν τσιμπαει μονο ο Αkiroc τελικα... αχ βρε Iristella, δεν θα μπορουσε να ειναι πιο σιχαμενο το επισοδειο...
Jun 20 2008 00:00
Photo

iristella → Melkor

γουστα ειναι αυτα,,,,ψιλοαπογοητευτηκα καπως...για το προηγουμενο που μου αρεσε γιατι ειπα καλα λογια δλδ?
Jun 19 2008 23:50
Photo

Melkor → iristella

οχι και τραγικο το σημερινο επισοδειο. υπερβαλλεις!!!
Jun 19 2008 23:46
Photo

FireFistAce → iristella

Αστα να πανε με την εξεταστικη...Και εγω τρεχω και δεν φτανω. Και εχει αρχισει να πιανει κατι τρελες θερμοκρασιες εδω στην Κρητη που το μονο που κανεις ειναι να πας για μπανιο. Ο Zoro που λες μου εχει προτεινει πολλες σειρες να δω και μια απο αυτες ηταν και το Berserk και εφαγα και εγω κολημα και με το anime και με το manga. Εχεις msn να μιλαμε απο κει?
Jun 19 2008 19:10
Photo

iristella → Jiraiya

χεχε!!! Αν σκεφτεις οτι δεν θα εχω να γραφω που το βαριεμαι μπορεις να υποθεσεις τι θα ακουσεις σε Live εκδοση.....XDDDD και παλι καλα που συγκρατηθηκα σημερα γιατι σας ειδα πολυ ενθερμους pervy υποστηρικτες.......Και μη νομιζεις δεν ειμαι τοσο ευκολος στοχος απο κοντα.....Το ταπεραμεντο της Tsunade το εχω στο υπερδιπλασιο οταν χρειαζεται.....
Jun 19 2008 18:07