Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → FireFistAce

OΝτως το συγκεκριμενο επεισοδιο ειναι απαιχτο...Για πρωτη φορα βλεπεις τον Sasuke να ειναι λιγο πιο χαλαρος και να ξεφευγει απο το ολο revenge mode... Ιδιως το πως τον βαζει σε πειρασμο ο αλλος ο διαολος ειναι αριστουργηματικη σκηνη...
Jun 20 2008 04:53
Photo

FireFistAce → iristella

Η φαντασια σου οργιαζει παντως αν και το σεναριο που ειπες ειναι καλο και μπορει να γινει και τριλογια. Γιατι υπαρχουν τοσοι χαρακτηρες και αντε να κανει ο καθενας ενα δυο πραματα σην ταινια θα παρει πολυ χρονο οποτε τριλογια το κοβω(μονο οι strawhats ειναι 8). Ασχετο τωρα βλεπω το επισοδειο που προσπαθουν να δουν το προσωπο του Kakashi, πολυ πλακα.
Jun 20 2008 04:49
Photo

iristella → FireFistAce

Φαντασου το εξης σκηνικο ο Kurosaki Ichigo σε μια εκδρομη με την Rukia στην θαλασσα πεφτει πανω στον Luffy Και τους υπολοιπους... Ο Zoro βαζει στο ματι τον Zangetsu του φραουλα γινεται αρχικα ενας πανικος, και μετα απο πολυ ξυλο γινονται φιλοι και σαλπαρουν παρεα... Στην πορεια και καθως εχουν καταληξει σε ενα νησι ενα τσουρμο απο πανομοιοτυπους πορτοκαλι Ninja (ποιος να ναι αραγε?) εναν μασκοφορο και μια κοπελα με ροζ μαλλια τους συστηνονται και τους ζητουν να τους βοηθησουν να βρουν εναν περιεργο τυπα ονοματι Sasuke που επεσε θυμα απαγωγης απο τον κακο orochimaru του οποιου η βαση ειναι στο νησι που ψαχνουν και οι πειρατες... Φτανοντας εκει βρισκουν εναν περιπλανωμενο samurai με κοκκινα μαλλια ο οποιος θελει επισης να ανατρεψει τα σχεδια του Orochimaru.....Η συνεχεια επι της οθονης...XDDDDDDDDDD Eιδες? Piece of cake....Πλακα πλακα οταν βρω λιγο χρονο θα το σχεδιασω σε manga μονη μου και θα το ανεβασω (εχει να πεσει γελιο....) Απο φαντασια σκιζω παντως.......
Jun 20 2008 04:43
Photo

FireFistAce → iristella

Καλα αν βγαλουν ταινια ολα αυτα μαζι θα ειναι αλαλουμ σκετο αλλα πιστευω θα εχει την πλακα της, γιατι θα ειναι σκετη κωμωδια. Εμενα παλι μου εχει σαλεψει απο την ζεστη αυτες τις μερες και ειναι και η εξεταστικη στην μεση και η κατασταση εχει χτυπησει κοκκινο...
Jun 20 2008 04:34
Photo

iristella → FireFistAce

Μολις εγραφα στο thread για τα τρια αυτα anime...Ναι ειμαι μια μικρη narutard αλλα μου αρεσουν και τα αλλα δυο παρα πολυ- δεν τα ξεχωριζω... Πιστευω οτι κατι θα επρεπε να κανουν εκει στην Ιαπωνια καπως να συννενοηθουν και να βγαλουν μια καλη ταινια μιξη OP Naruto, bleach Και Rurouni Kenshin,,, Δεν θα ηταν τελειο (αν γινοταν σωστα?)?...(για να σε προλαβω) ναι το διαβασμα και η ελλειψη υπνου με εχουν πειραξει στο κεφαλι και φανταζομαι διαφορα XDDDD
Jun 20 2008 04:27
Photo

FireFistAce → iristella

Το Naruto το ξεκινησα πριν μια εβδομαδα και εχω δει 100 επισοδεια, πολυ καλο anime και οι μαχες ειναι γαμ... Αλλα μου εχουν πει οτι εχει πολλα Fillers απο ενα σημειο και μετα, κακο αυτο γιατι δεν τα μπορω τα fillers (φτανουν οσα ειδα στο one piece και το bleach). Εσυ πρεπει να εισαι φανατικη του Naruto ε?
Jun 20 2008 04:17
Photo

iristella → FireFistAce

Ενω τωρα με τα Gojira posts μας.....XDDD γινεται συζητηση και με το παραπανω,,, Ειδικα σε Naruto και Dn διατριβη κοντευω να γραψω η κακομοιρα....Τραπεζομαντιλα ολοκληρα XDDDD αφου δεν με εχουν κανει ban ακομη παλι καλα......
Jun 20 2008 04:08
Photo

FireFistAce → iristella

Να σαι καλα. Και εσυ καλη επιτυχια με τις εξετασεις. Καλο ειναι να υπαρχουν διαφωνιες ετσι κανεις και συζητηση με τον αλλον, ενω αν ολοι συμφωνουσαμε θα λεγαμε μονο ενα "Γεια, τι κανεις?" και αντε και 2 κουβεντες παραπανω...
Jun 20 2008 04:04
Photo

iristella → FireFistAce

Και μολις ημουν στο Profil σου και σου εγραφα (tηλεπαθεια) XDDDDDDDDD.. Kαλο κουραγιο και σε σενα με εξεταστικη..... Ναι και εγω zoro recruitement ειμαι αν και κατι μου λεει οτι θα του στοιχισει λιγακι στο μελλον... Αν σκεφτεις οτι διαφωνουμε στα παντα και γραφουμε με τους ιδιους ρυθμους...XDDDDDD Που λες msn εχω και θα στο στειλω με Pm αν και τωρα τελευταια δεν πολυμπαινω λογω εξεταστικης (και κατι γινεται και δεν με βαζει μεσα).Αλλα εαν τυχει και ειμαστε και οι 2 μεσα να λεμε και καμια κουβεντα OK?
Jun 20 2008 03:56
Photo

FireFistAce → iristella

Βλεπω αρχισες να βλεπεις One Piece και Berserk ε? Καλα κανεις ειναι και τα δυο κορυφαια!!!
Jun 20 2008 03:52
Photo

iristella → Zoro

Ελα εισαι ακομη μεσα? Φανταζομαι τι γινεται... Λεπτο ησυχιας δεν θα ειχες....XDDD Για να απαντησω στην ερωτηση σου.... Οι Near type ανθρωποι generally give me the creeps....Οσον αφορα την αντιστροφη ...χμμμ δεν εχει χρειαστει μεχρι τωρα να περασω πολλες φορες σε εκφοβιστικες μεθοδους...συνηθως οτι θελω το πετυχαινω γλυκομιλητα...Αλλα κανα δυο φορες απο οτι μου εχουν πει μετα ημουν πολυ τρομακτικη....Αν και δεν μπορω να το κανω κατα παραγγελια μου βγαινει αυθορμητα....ΧDDDD Αυτα προς το παρον.....
Jun 20 2008 03:43
Photo

Zoro → iristella

Χεχε ολο μου στελνουν vms/pms και δεν προλαβαινω να ανασανω,θα τρεξω στο thread τωρα!! Ναι,για το OP οπως σου πα πιο κει γινετε 2x/3x ακομη και 10x καλυτερο με το παρελθον της Robin/Nami...αν κλαψεις/συγκινηθεις,να σαι ειλικρινης ομως...να δουμε και την αδυναμη μερια σου για μια φορα!!(θα πεσω κατω αν ακουσω κατι τετοιο:hahaha:) Και της Nami δεν ειναι πολυ μακρια...προς το επεισοδιο 30κατι πρπεπει να ναι...λιγο υπομονη και το φτασες ηδη το αρκ της... Απλα θελει να χεις χρονο να το δεις...το καλοκαιρι δλδ... Οσο για το Berserk ναι...παιζει και μονο εσενα να μην σε πειραξε... Δλδ μην φανταστεις,κι εγω δεν ειναι οτι μου κανουν εντυπωση,μ'αρεσει που εχει βια γιατι το κανει να ξεχωριζει αρκετα,απλως την παρατηρω και φανταζομαι οτι θα αποθαρρυνε μερικους αν δεν ους προειδοποιουσα...αλλα εσυ ησουν ηδη πανετοιμη οπως ειδα!!:Blissfull: Βασικα,ακομη εχω την απορια....υπαρχει κατι που σε τρομαζει??(ακομη και ο φυσικος σου εχθρος ο L ειναι στις αρεσκειες σου!!:nanana:) Κι ας το θεσω αναποδα....απο οσους ξερουν την πραγματικη σου φυση(οχι ichi-niisan που βλεπει φαντασματα!!) υπαρχει κανεις που να μην σε τρεμει?? (μ'αυτα τα moster posts ειδικα...τρεμετε φορουμητες...don't mess with iristella-sama!!)
Jun 20 2008 02:13
Photo

iristella → Zoro

Κοιτα ειναι αναλογα το ατομο... Δεν ειπα οτι δεν μου αρεσε το OP απλα αν σκεφτεις την γενικοτερη ιδιοσυγκρασια μου (παιζει να μαι και το μονο κοριτσι που δεν βλεφαριζει στο berserk) νομιζω καταλαβαινεις γιατι μου φανηκε πολυ αθωο.... Ωραιο ειναι απλα θελω να το προχωρησω για να εκφραστω εμπεριστατωμενα.. Και ειναι και αυτος ο λογος για τον οποιο δεν προκειται να μιλησω στο forum αν δεν φτασω τουλαχιστον σε ενα αξιοπρεπες σημειο ωστε να μπορω να εκφρασω μια αποψη σωστη... Αυτα πανω κατω... Περιμενω εντυπωσεις απο το Misa misa thread,,,,,
Jun 20 2008 02:00
Photo

Zoro → iristella

Καταρχας για DN....και ο Melkor Misa-fan??:hahaha: Νομιζα ημουν ο μονος,γι αυτο το πηρα προσωπικα!!(thre's still justice in this world,tx god!!:zetsubou:) Μετα θα παω να δω και τα posts σου...μου φαινετε δεν θα σε προλαβω ποτε ετσι οπως παω!!:sigh2:(θα καθισω 2 μερες σερι το καλοκαιρι να ραψω ενα μυνημα τραπεζομαντιλο αν χρειαστει ομως!!) Χεχε,μετα για OP,για να υπογραμμησες κιωλας τα γραμματα στο vm μου θα αποδειχτω πιστη Misa και θα σε πιστεψω(και οχι απιστος L!!:P) Οσο για το τελευταιο,ναι οι εταιριες θα πρεπε να με γνωρισουν...αλλα σε καλο δεν θα μου βγαινε...αλλα λεφτα δεν θα βγαλουν!!Ολοι τσαμπα τα διαβαζεται:hahaha: Ισα ισα τους καταστρεφω περισσοτερο!!:bleh: Παλι,για το OP...στην Orion ειχε πιο δυνατη επιδραση απ οσο περιμενα,αλλα πιθανον δεν θα ισχυσει το ιδιο για σενα...οπως ειπες θα σου φανηκε αρκετα παιδικο στην αρχη,αλλα μην μασας!! Οπως εχω ξαναπει οσο προσωραει το καθε αρκ ειναι πιο καλο απο το προηγουμενο και τα flash back ειναι ολα τα λεφτα μερικα!!!(nami,robin τα καλυτερα!!) Συνεχισε το οποτε μπορεις και περνα για νεα απο το group/thread,τωρα πια εισαι μια nakama μας!!:riiight: (εν το μεταξυ ο ορος nakama που σημαινει συντροφος και φιλος ταυτοχρονα,στα περισσοτερα ανιμε μεταφραστηκε κατευθεια σε friend/comrade ενω στο One Piece παρεμεινε ιδιο γιατι υποτιθεται τετοιος ορος δεν μεταφραζεται στα αγγλικα...εβαλαν μια παραγραφο 2 σελιδων για να δειξουν τι σημαινει....πραγματικα φοβερη φιλια θα δεις πιο κει....) Αρα ηδη ειδες τον Zoro και την Nami ε?? Στην αρχη πιθανον δεν θα σου φανουν φοβεροι γιατι δεν ξερεις πολλα γι αυτους,ουτε αυτοι μεταξυ τους(ο Zoro μοιαζει σοβαρος αλλα κανει κι αυτος βλακειες)...πιο κει,οταν το συνεχισεις,θα δεις οτι οσο αυξανονται τα μελη και ερχονται πιο δυνατοι κακοι,γινετε ολο και καλυτερο!!! (ρωτα την orion που τελευταια εκαψε φλατζα στο op!!ακομη και τον sanji τον ερωτιαρη μαγειρα εχει θεοποιησει!!τον εβαλε στο avatar της κιωλας!!θα μας μαγειρευεις μαζι του,με τον sintar,αν ειναι στο πλοιο^^) Αυτα,τρεχω να δω το ποστ σου..τα λεμε παλι^.^
Jun 20 2008 01:53
Photo

AkiRoC → iristella

Απο δω και περα αν μιλαω μαζι του θα προσεχω. Γιατι απ'οτι φαινεται ψιλοψαρωνω ευκολα και τον φοβαμαι αυτον:colddd:
Jun 20 2008 01:50