Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → Orion19

Και μειναμε οι τρεις μας στο Forum........ΧDDDD
Ιούν 22 2008 05:39
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Ελα καλε σιγα.....Αφου εμενα δεν με ενοχλουν καθολου τα spoilers.....Βασικα αυτο δεν εντασσεται καν στην κατηγορια spoiler......Η ιστορια της ειναι αλλο θεμα...
Ιούν 22 2008 05:05
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Διαβασες το spoiler post tου ephialtes με την δυναμη της???(και σου λεγα προσεχε το!!) Αρα ξερεις ηδη τι κανει με τα χερια?? Damn,και του λεγα να μην το χαλασει....ηδη ξερεις την μιση ιστορια της τωρα...τεσπα,παλι καλα που δεν ξερεις την αλλη μιση γιατι ειναι η αγαπημενη μου και καλυτερα να την δεις απο το ανιμε ασποιλεραριστη!! BB! [IMG]http://i10.photobucket.com/albums/a103/underdogdlx/onepiece1728xw.gif[/IMG]
Ιούν 22 2008 04:56
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Aφου τα ειδα απο τον ephialtes τι να κανω να μην το εκμεταλλευτω?
Ιούν 22 2008 04:54
Φωτογραφία

Zoro → iristella

OMFG!!Οι εικονες που εβαλες ηδη δειχνουν τι κανει σαν δυναμη!! Spoiler queen οπως παντα!!! Αλλα δεν πειραζει,θα χαναμε πολυ χρονο μεχρι να φτασεις εκει....ενω τωρα γελαμε και λιγο!! Τα λεμε και παλι!!!^^
Ιούν 22 2008 04:51
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Nαι η Robin ειναι η 2η αγαπημενη μου χαρακτηρας και η 1η απο τις γυναικες...ειναι πολυ badass για γυναικα,δεν μπορεις να την πειραξεις με τπτ... Εικονες μαλλον δεν βρισκεις γιατι ειναι η πιο σοβαρη του group(ο zoro ερχεται 2ος),ακομη και οταν οι αλλοι κανουν τις γνωστες χαζοφατσες αυτη ειναι σοβαρη και σκεφτεται αντι να τρομαξει...επισης εχει τεραστιες γνωσεις βιβλιων και εχει μια πολυ καλη δυναμη,αλλα θα την δεις στο ανιμε...νικαει και στρατιες ανθρωπων ανετα... Παντως αν θες να βρεις αρκετες εικονες εχει στο [URL]http://photobucket.com/[/URL] Αλλα προσεχε γιατι εχει πολλες spoiler/fanmade... Παντως κανονικα και μονο που την ειδες ειναι spoiler γιατι εχει χαρακτηρηστικο ρολο οταν εμφανιζεται την 1η φορα(προς επεισοδιο 80 κατι νομιζω)και τωρα πια θα ξερεις ποια ειναι....τεσπα,οχι οτι εχεις προβλημα με spoilers εσυ:P Τα λεμε λοιπον,niigghhtt!!:gn2: (οντως R σου παει καλα..παραπεμπει και σε Eru για τα ανυποψιαστα θυματα και γινετε και Raito ανετα οταν το θελει η στιγμη...θα ειμαι εγω M λοιπον!!)
Ιούν 22 2008 04:44
Φωτογραφία

iristella → Zoro

σε προλαβα και σου αφησα και εγω στο L group....... Εμενα μου αρεσει πολυ το νεο συστημα αν και μπερδευτηκα λιγο στην αρχη........ Γιατι να παρω το M εγω προτιμω η το K (υποπτο ομως) η το R (οπως λεμε Raito).... Xεχε ωραια τυπισσα ακουγεται η Robin.......XDDDD Μονο απορω που βρισκω τοσο λιγες photos της online......
Ιούν 22 2008 04:24
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Χεχε μου πηρε πολυ ωρα να το φτιαξω,να το σκεφτω και να βρω τις εικονες αλλα τα καταφερα!!! (εικονες yaoi με sanji και zoro βρισκεις παντου πια xD...καταραμενοι fans,τι σκεφτονται??!!) Σου αφησα κι αλλο μυνημα και ποσο θα θελα να ξερες τι μπορει να κανει η robin με τους ανδρες!!κανονικη "καριοθραυστρια"!!!:hihi2: Χεχε μολις δεις την σκηνη θα σ'αρεσει πιστευω αν και ειναι προς το τελος δυστυχως..επεισοδιο 300κατι...(καλοκαιρι μαραθωνιος!!) Ασε με το νεο συστημα του forum τα χασα λιγο..με μπερδευει ελαφρως,προτιμουσα το παλιο thread του OP...αν και πιο οργανωμενο ετσι,τωρα καθε φορα πρεπει να πας στο αναλογο thread για καθετι και οχι χυμα οπως πριν....θα το συνηθισουμε τι να γινει...και εσεις οι tards!! Αυτα...την κανω,παλι περασε η ωρα και δεν το καταλαβα...τα λεμε αυριο...μετα δευτερα μαλλον δεν θα μπω καθολου(κι αυριο παιζει)...παντως απο τριτη θα μαι πιο ελευθερος!! Καλη συνεχεια και σενα αν δεν ξαναειδωθουμε,iristella-hime!! (τσεκαρε και το L group...αφησα μυνημα:hehehe:)
Ιούν 22 2008 04:22
Φωτογραφία

iristella → Zoro

οι!!! Tι κανεις εσυ??? Καλα εριξα πολυ γελιο στο ΟP group......ΧDDD Πολυ πλακα το Post σου
Ιούν 22 2008 04:12
Φωτογραφία

iristella → Umi no Ossan

Arigato doulis-taicho
Ιούν 22 2008 02:04
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Δεν πειραζει, θα τον βαλουμε εμεις οι 2 στο σωστο δρομο χιχιχιχι (υπουλο γελιο is on)
Ιούν 22 2008 01:27
Φωτογραφία

Umi no Ossan → iristella

Θα το εχεις το εξτρα καθαρισμα για την προσπαθεια αλλα δεν το γραφω στο γκρουπ για να μην ζητανε ολοι μετα. Πρεπει να βοηθησω κ τον Zoro στον υπνο !!!
Ιούν 22 2008 01:25
Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Δυστυχως οχι.....Αν το ειχε κανει δεν θα χρειαζοταν να του εξηγει ο Itachi ουτε θα ηταν συνεχεια μεσα στα νευρα....
Ιούν 22 2008 01:24
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ααααααααααααααααααααα LooooooL γαμησε (ουπσ)!
Ιούν 22 2008 01:23
Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

και καλα ρε παιδι μου οτι ο Sasuke ειναι τελειως asexoual που δεν κανει κατι με την Sakura και αναλαμβανει να του εξηγησει ο Itachi με το ζορι για τις μελισσουλες και τα πουλακια μπας και παρει μπρος και ανακαμψει καποια στιγμη η Uchiha clan
Ιούν 22 2008 01:22