Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Anyparktos → iristella

Καλά βρε!Η εξεταστική πάει σχετικά καλά αλλά ακόμα δεν τελείωσε...Την άλλη δευτέρα τελειώνω...:sigh2:
Ιούν 21 2008 16:55
Φωτογραφία

Manganix → iristella

Τέλειωσα το Death note... ώραιο ήταν ... αν και δεν ήθελα να γίνει αυτο που έγινε στο τέλος..δεν γράφω τι έγινε για να μην το δει και σποιλαριστεί κανείς...τώρα ποιο anime Προτείνεις?
Ιούν 21 2008 15:57
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Ιριστεεεελλαααα εκανα καταλαθος ενα double post στο ναρουτοοοοο πως το σβηνουν???
Ιούν 21 2008 13:12
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Tσεκαρε και το motto κατω απο το username μου...πολυ...επικαιρο,συμφωνεις??xD Τα λεμε το βραδυ,μια στιγμη ειπα να πω,αλλα την κανω...:) Τσεκαρε και το op group αφησα μυνημα...^^ EDIT:Στο op group αν πας,o ephialtes,ο κατασκοπος απο το γειτονικο χωριο σας εβαλε ενα spoiler επιτηδες για να το δεις...προσεχε μην διαβασεις τπτ που να προερχεται απ αυτον αν δεν θες OP spoilerz...τα λεμε...
Ιούν 21 2008 12:14
Φωτογραφία

Neuro → iristella

Α αυτο...το ειχα ξεχασι εντελος!!!:fromabove: Εγω να δω ποτε θα ασχολιθω με τα ματια...λογικα οταν τελιοσουν οι εξετασεις.:emptyonexg1:
Ιούν 21 2008 10:56
Φωτογραφία

iristella → Neuro

Wowww that is a hell of a hangover you ve got there ΧDDDDD Για να μην θυμασαι το thread που εφτιαξες:hahaha:...Για το [B]1000 set of manga/comic eyes[/B] ελεγα..... Ειχε πολυ καλη αποδοχη και αποτελεσε σιγουρα πηγη εμπνευσης για πολλους εκκολαπτομενους καλλιτεχνες....Και παλι μπραβο....
Ιούν 21 2008 10:46
Φωτογραφία

Neuro → iristella

:emptyonexg1:??? Τι ειδεα ειχα ακριβος χτες...αν σου πω οτι δεν θιμαμαι:emptyonexg1::emptyonexg1:
Ιούν 21 2008 10:40
Φωτογραφία

iristella → Neuro

Hello!!! Τι λεει? Ωραια ιδεα για thread ειχες χτες Btw.. ειχα κολλησει με τις ωρες και σχεδιαζα ματια (παει το διαβασμα)....
Ιούν 21 2008 10:38
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Δεν θα αλλαζες το moto κατω απο την εικονιτσα??? δεν βλεπω καποια αλλαγη....
Ιούν 21 2008 04:56
Φωτογραφία

iristella → FireFistAce

Οφειλω να δηλωσω οτι ουδεμια σχεση με τον Light εχω ως χαρακτηρας τακτικες και γενικοτερα χαρακτηριστικα.... Πιστευω οτι καθε ανθρωπινη ζωη ειναι πολυτιμη ακομα και των κακοποιων.... Δεν εχω dn και να ειχα σε καμια περιπτωση δεν θα το χρησιμοποιουσα....οτι λεει ο Zoro το λεει επειδη στο dn character test βγηκε Misa οποτε φυσικο ειναι να υπερασπιζεται το alter ego του.,.. και να θελει να με βγαλει κακια και μοχθηρη ενω ειμαι ενα αθωο αξιαγαπητο πλασμα......
Ιούν 21 2008 04:33
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Ερχομαι στο op group,αλλα πρωτα θα να σου στειλω ακομη ενα (πολυ μικρο)πμ..κατι τελευταιο... και 2ον τσεκαρε το profile του ace να δεις τι του γραψαXD Τα λεμε στο group αν ειναι!!
Ιούν 21 2008 04:27
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Σου εστειλα 2 συνολικα μου φαινεται τα πηρες γιατι μου απαντησες...... Τωρα στο Op μονομαχουμε φιλικα με την Orion.......Αν θες περνα να κανουμε λιγο χαβαλε πριν παμε για νανι και οι δυο.
Ιούν 21 2008 04:22
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Οντως,με τον ero-cook ουτος η αλλος μαλωνουμε,αν μου δωσει και αφορμη ευχαριστως!!:hehehe: (δεν καταλαβα το πμ το στειλες,ηταν αυτο που πηρα ή θα μου στειλεις κι αλλο??πες για να ξερω αν ειναι να φυγω ή να περιμενω λιγο...παντως σαν το δικο μου κανενα...1η φορα μου λεει οτι δεν μπορω να στειλω πμ λογω μεγεθους....χεχε μοναδικος....κι εσυ στα gojira posts του misa thread!!) Cya soon:byejg9:
Ιούν 21 2008 04:17
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Ρε τερατακι τι Gojira pm ειναι αυτο που εστειλες????Μην τολμησεις και βγεις πριν απαντησω (οοοοχι αν ξενυχτησω πανω απο το pc θα μου κανεις παρεα) Στο Op group νομιω εγκλιματιστηκα αρκετα καλα..... Περιμενω μονο να συμπεσουμε καποια στιγμη για να κανουμε συνδυασμενο χαβαλε....Ουτως η αλλως το δηλωσα...Μπηκα στην κουζινα για να φυλαω τα νωτα σου απο δηλητηριασεις (και συ τα δικα μου απο τον ero cook Που απο οτι βλεπω εχει αγριες διαθεσεις)
Ιούν 21 2008 03:06
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Χεχε σε πηραν κι αλλες χαμπαρι για το ποστ rate σου,αλλα δεν μασαμε...μπρος στον αγωνα!!:bike: (καθολου τραγικη που λεει και η πιου-πιου...μετα την εξεταστικη θα γινει πολεμος!!xD) Και φυσικα...don't mess with Kira in a Conversation!!:df13952b: [readies the black notebook:hehehe:]
Ιούν 21 2008 03:02