Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → iristella

Damn,δεν σε προλαβα!!!:burningbe3: Κριμα,αλλα οπως και να χει αφησα μυνημα στο op group!! Αυριο δεν θα μπω λογω εκτεταμενου διαβασματος μιας και γραφω την Τριτη:( Δεν ξερω ποτε γραφεις,αλλα αν ειναι αυτες τις μερες καλη επιτυχια λοιπον...απο την Τριτη και περα θα μαι λιγο πιο ελευθερος,τουλαχιστον στην αρχη!! Αυτα...χεχε,οπως παρατηρεις στο op group τα παμε πιο καλα συγκριτικα με το dn θεμα...συμφωνουμε καπως περισσοτερο xD....(και αυτο μαλλον ειναι...καλο??:hahaha:) Χαιρομαι που αναγνωρισες την συμβολη μου ως δασκαλος του σεντονοποστισμου!!Ειμαι οντως μοναδικος εκει!!^^ Τα λεμε συντομα στο πλοιο...ΒΒ:byejg9: (συμμαχιες-ξεσυμμαχιες δεν πιστευω να ξεχασες το world domination plan σου??Αυτο ισχυει ακομη!!:hehehe:)
Jun 23 2008 00:51
Photo

iristella → Nami-Swan

thanks και για το request!!!!
Jun 22 2008 12:36
Photo

iristella → endless_inspiration

Domo Arigato για το request!!!!
Jun 22 2008 12:35
Photo

Melkor → iristella

unfortunately, that he is
Jun 22 2008 12:31
Photo

iristella → Melkor

ελα υπερβαλλεις...συγκρατημενη ημουν αυτη τη φορα.... αν ειχα νευριασει θα εκανα gojira vm μεγαλυτερο των 300 λεξεων.... (zoro kun is a great teacher)
Jun 22 2008 12:25
Photo

iristella → Nami-Swan

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια....δεν εχω ρωτησει...
Jun 22 2008 12:24
Photo

Melkor → iristella

:bahhh: yare yare... και απο οτι βλεπω, δεν μπορεσες,... το εγραψες παλι το σεντονακι σου:hahaha::hahaha::hahaha:
Jun 22 2008 12:16
Photo

Nami-Swan → iristella

ο Ζορο τι ζοδιο ειναι
Jun 22 2008 12:16
Photo

iristella → Nami-Swan

τωρα το ειδα XDDDD Oχι καλε σιγα.Αν ηταν να παρεξηγιομαστε και μ αυτα καηκαμε.... Χαβαλες γινεται.....
Jun 22 2008 12:13
Photo

iristella → Melkor

του τα ειπα και εγω λιγο..... δεν καταλαβε τον ρολο της γενικης συζητησης και προσπαθω να τον πεισω να κανει edit για να μην φαει κραξιμο και τιποτα...Εγω του ειπα καποια πραγματα επιχειρηματολογησα και λογικα και απο εκει και περα ας κανει οτι θελει. Θα του απαντησω και στην γενικη συζητηση μπας και τα μπαλωσω λιγο και μετα ας αναλαβουν οι Mods.
Jun 22 2008 12:11
Photo

Nami-Swan → iristella

συγνωμη δεν ελπιζω να παρεξηγηθηκες?και εγω καρκινος ειμαι :wooi2:
Jun 22 2008 12:10
Photo

iristellaKyuubi

Kyuubi επειδη εσυ ξερεις οτι ειναι γιος του απο το manga δεν σημαινει οτι το ξερουν και οι αλλοι.... Διαβασα πολυ προσεκτικα τι εγραψα εσυ μαλλον εχασες καποιες γραμμες. Eφοσον λοιπον εχεις διαβασει το manga θα εχεις παρατηρησει οτι οι πιο αφοσιωμενοι shinobi και ως τετοιος λογιζεται και ενας hokage βαζουν πανω απο ολα το χωριο. Οσο και να αγαπανε τους κοντινους τους ανθρωπους το συνολο των πολιτων ειναι η πρωτη τους προτεραιοτητα (2 παραδειγματα).... Και σου επαναλαμβανω οτι πανω στο Kyuubi ο minato θυσιασε την ζωη του... οχι για να το καταστρεψει στο στομαχι του θεου του πολεμου αλλα για να το αφησει ως κληροδοτημα στο χωριο.Ενα jinchuuriki ειναι μεγαλο avantage για το Konoha. Eιχε ετοιμασει ολοκληρο jutsu για τον διαχωρισμο του chakra του Kyuubi.... Oποτε η ατακα του Jiraya θα μπορουσε να δικαιολογηθει και με αυτον τον τροπο απο εναν ανθρωπο που ξερει μονο τον ρολο του hokage και τα καθηκοντα του. Οσο αυτο που λες για αντιπαθειες και κραξιμαα πες το καλυτερα καπου αλλου και οχι σε μενα. Με την συγκεκριμενη κοπελα εχουμε αριστες σχεσεις. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι αν ειναι καπου φαουλ δεν θα της το πω. Και με σενα και με την πιου πιου ημουν ευγενεστατη και ουτε φωναξα ουτε εκραξα κανεναν. Και ξαναδιαβασε σε παρακαλω τους κανονες για τηνγενικη συζητηση......και ποιος ειναι ο ρολος του thread.....
Jun 22 2008 12:09
Photo

Melkor → iristella

το ειδες το τελευταιο ποστ του Kuubi? για μενα το λεει, του εγραψα ρε φιλε ελεος εμεις προσπαθουμε να τα μπαλωσουμε λεγοντας αναληθειες κα ιεσυ μας διορθωνεις? γιαυτο λεει οτι του την λεμε
Jun 22 2008 12:06
Photo

iristellaPhantom Duck

Aν και μαλλον πνιγεσαι με την reconstructing εναν καλο λογο οφειλω να τον πω..Πολυ καλο αυτο που κανατε με τα Subfora...Δημιουργηθηκαν threads για καθε επιπεδο user....Συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα.
Jun 22 2008 10:55
Photo

iristella → Melkor

Melkor εβλεπα το Post σου στο naruto latest chapter anime thread και δεν μπορω να σε ρωτησω εκει γιατι ειναι απο το Manga...Τα εχουμε δει ολα τα υπολοιπα jinchuurikis?? Mono το koυναβι, το γατι και το χελωνι δεν εχουμε δει??? Ξερουμε τα αλλα τι ειναι και απο που προερχονται? Δεν υπαρχει περιπτωση να δικαιολογηθει οτι ο Sora ηταν ενα απο αυτα και τον φαγανε οι Akatsuki?
Jun 22 2008 08:45