Community Status Updates
iristella → Zoro
[COLOR=white]Μην το πεις στον GKLoc αλλα κατα λαθος σκοτωσα τα 2 μελη που λειπουν... Μπερδεψα ενα φυλο απο το Dn μου με απλο χαρτι και οταν ειπαν οτι θελουν να λαβουν μερος στην ταινια που λεγαμε εγραψα εκει τα ονοματα τους....oooops[/COLOR]
Jun 27 2008 21:06
Zoro → iristella
"Και μενα αν μου το εκαναν αυτο θα εκνευριζομουν παρα πολυ γιατι ουτε και εγω συμφωνω με τον Light."
Σε πιστεψαμε ρε iri!!!XD
(καλα το χαψε ο ichi??)
Παντως στο DN thread πρεπει κι εγω συντομα να βαλω το χερακι μου...και στο misa...δεν θα μονοπωλεις εσυ τους διαλογους!!!:chigau:
(και οντως σε ενα μηνα εφτασες 99%...ποσο χαιρομαι που γνωρηζω τετοιο ατομο!!μην ειμαι μονο εγω δλδ!!:nanana:)
Τελος,χαιρομαι που απο το OP εγω ειμαι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας,γιατι και εσυ εισαι η δικη μου απο τα κοριτσια!!(αν και νικαει η nami τωρα στο πολλ,damn αυτο δεν θα περασει!!:bahhh:)
Τα λεμε στο group αν ειναι!!^^
ΥΓ:Καλα ο doulis-kun να σε κατηγορησει για Kira??Πως τολμησε μονο και μονο να σκεφτει κατι τετοιο δεν μπορω να καταλαβω...εσυ?το πιο αθωο κοριτσι!!!xD
ΥΓ2:Και ο ichi πως τολμαει να σου πηγαινει κοντρα?...ιεροσυλια!!(αλλα πιστευω αξιζει να πεις κι εδω...Just As Planned!!XD)
ΥΓ3:Παω και να δω πως παει στο L group!!(η kira και ο Μ πρεπει να βαλουν και τα χερακια τους!!)
Jun 27 2008 20:59
iristella → Umi no Ossan
χαιρομαι που συμφωνουμε πλεον........ αντε ανυπομονω μετα την εξεταστικη να φτασω στο ιδιο επιπεδο με εσας και να καταλαβαινω ολα αυτα που λεει ο zoro και εσυ και ο GKLoc......
Jun 27 2008 19:11
Umi no Ossan → iristella
Τελος παντων θα σε πιστεψω γιατι πιστευω πως θα εισουν περισσοτερο καλη σαν L κ γιατι κ μενα αγαπημενος μου ειναι ο Zoro κ οσο κ αν εχω προχωρησει δεν εχω βρει καλυτερο(ισως να φταει που εχει μια μεγαλη αγαπη για τα κατανα)
Jun 27 2008 19:09
iristella → Erisadesu
:hihi2:χεχε,,,,,αλλο φρουτο οπως λεει και η διαφημιση...:hihi2:
Σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!! Οντως προσπαθω παρα πολυ να μην φρικαρω γιατι ουτε και εχω καταλαβει ποτε εφτασα τα 24...,,Και παλι ευχαριστω πολυ:wooi2:
Jun 27 2008 19:04
Erisadesu → iristella
Kala re teras pote prolaves 99% diladi eleos ti eisia esu?
xronia polla kiolas :)
kai makria apo ta quarter age crisis.
Jun 27 2008 18:56
Umi no Ossan → iristella
Μα δεν φταιω εγω. Με αυτα τα υπονοουμενα που πετας στο ΟP με βαζεις σε σκεψεις. Ενα τοσο εξυπνο κ επικινδυνο μυαλο δεν μπορει παρα να ειναι ο Kira.Βεβαια εσυ μαλλον εχεις σκοπο να αφανισεις οσους απειλουν τον Zoro. Εκτος κ αν στην πραγματικοτητα εισαι εσυ ο L κ ο αλλος ειναι απλα μια βιτρινα. Τοτε υποκλεινομαι κ δηλωνω πιστος κ παντοτινος σου ακολουθος
Jun 27 2008 18:50
iristella → Umi no Ossan
Εξακολουθεις βλεπω να με κατηγορεις στο L group. Καλαααααααα
Jun 27 2008 18:39
iristella → Umi no Ossan
Ονοματα και φωτος Please....... Οσο για το dragonball group παντα μπορω να σκηνοθετησω κατι για να σε διωξουν......και μετα..........
Jun 27 2008 15:33
Umi no Ossan → iristella
Iri-swan οπως βλεπεις η δικαιοσυνη ελαμψε. Οσο ειμαι μελος του Dragonball Group δεν θα με ξεφορτοθεις ευκολα. Αν βεβαια ο Kira με βοηθησει να ξεμπλεξω με κατι ατομα απο την σχολη για να παρω το !$@%%!! πτυχιο επιτελους τοτε ισως να σωπασω μια κ καλη....
Jun 27 2008 15:26
ichigo13 → iristella
Ε..αυτό λέω ότι δεν γνωρίζουμε τα όρια μας!Γιατί πολλύ απλά είμαστε αψυχολόγητοι!
Jun 27 2008 14:56
iristella → ichigo13
Δεν ειναι απαραιτητο αυτο.Αρκει να γνωριζει κανεις τα ορια του. Και να μην εχει την αυταπατη οτι ετσι γινεται θεος.
Jun 27 2008 14:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed