Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → GkLoc

Οντως μεγαλη απολαυση το παγωτο........τωρα το τελειωσα και ειμαι σε Nirvana φαση,,,,,,, γουργουριζω σαν γατι απο ευχαριστηση!!!!!! Θα βαλω να δω και Op σε λιγο και θα ειμαι complet......
Jun 28 2008 19:27
Photo

GkLoc → iristella

Xaxa,So~So~Scandalous~ Εγω Απ'την Αλλη Τρωω Boss(Δεν Ξερω αμα το εγραψα σωστα)Βανιλια,Και Απο Μεσα και Απο Εξω!!!! Πω Ρε ΠαγωτοΚατασταση!!
Jun 28 2008 19:24
Photo

iristella → GkLoc

Kι εγω το ιδιο XDDD Mια μπαλα scandal σοκολατα - φυστικι.... και μια cookies and cream,,,,,,,,,,,, Μιλαμε για πολυ scandal κατασταση XDDDDDDDDDD
Jun 28 2008 19:21
Photo

GkLoc → iristella

Αrigato Iristella!!! Ε,Μα Μετα Απο Τοση Δουλεια Κατω Απ'τον Ηλιο,και Μου Τερωνε Και Το Παγωτο!!!! Χαααα,Τωρα Χαλαρωσα.......... Παρεπιμντωντος,Αυτην την Στιγμη Τρωω Παγωτο!!χαχα!
Jun 28 2008 19:18
Photo

iristella → GkLoc

[IMG]http://www.gast.si/files/Image/Ice%20Cream(1).jpg[/IMG]Ιtadakimasu!!!!!!!!
Jun 28 2008 19:11
Photo

iristella → Zoro

Ελα μου......δεν το ειδα οταν το εστειλες.....anyway...... Θα προσπαθησω να μπω οσο πιο νωρις γινεται. Το επομενο το γραφω γυρω στις 3 αλλα εχει διαβασμα γιατι ειναι διεθνης πολιτικη οικονομια 2 (μπλιαχ!)........ Τι να κανω εχω βαρεθει την ζωη μου ...... Οσο για τις πυτζαμες αν βρεις κανα αντιστοιχο σετακι σε γυναικειο ρωτα αν κανουν παραδοση σε εξωτερικο και παρε μια καρτουλα για να συννενοηθω μαζι τους (η πορωμενη!!!)
Jun 28 2008 17:32
Photo

iristella → FireFistAce

Ναι .....Μπανιο.....clubing,.......mojitos.......Cosmopolitan................τι ωραια που θα ειναι,,,,,,,,
Jun 28 2008 17:21
Photo

FireFistAce → iristella

Θα τελιωσεις και εσυ σε λιγο καιρο και μετα θα κανεις οτι θελεις. Θα βαλεις και εσυ υψιλους στοχους σαν εμενα (αυτα που ειπα στο προηγουμενο vm)
Jun 28 2008 17:19
Photo

iristella → FireFistAce

Ζηλευωωωωωω....................
Jun 28 2008 17:16
Photo

FireFistAce → iristella

Αντε να δουμε για πτυχιο... Προς το παρων το μονο που με νοιαζει ειναι οι μπυρες, κανενα μπανιο στην θαλασσα και ο τελικος του Euro αυριο...
Jun 28 2008 17:11
Photo

iristella → FireFistAce

Πιστευω καλα ειναι τετοια η φυση του μαθηματος ομως που ποτε δεν ξερεις......... Ειμαι πτωμα τωρα.......Πονανε τα ποδαρακια μου και η μεση μου....Για να με κλαινε οι ρεγγες ειμαι.....Και εγω δυστυχως εχω και αλλα....Τυχερουλη εσυ τελειωσες.....Χαιρομαι που τα πηγες καλα...Αντε και στα δικα μου.......Μενα καλο πτυχιο απο σεπτεμβρη και οι δυο μας.
Jun 28 2008 17:07
Photo

FireFistAce → iristella

Καλα πηγε η εξεταση. Τελιωσα επιτελους. Να πανε στο διαολο τα κωλομαθηματα!!!!!! Εσυ πως εγραψες?
Jun 28 2008 17:05
Photo

iristella → FireFistAce

Γεια τι κανεις? Πως πηγε το μαθημα? Εγω μολις μπηκα σπιτι και ειμαι ελαφρως κομματια......Εδινα σημερα και με εφαγε η ζεστη........
Jun 28 2008 17:02
Photo

FireFistAce → iristella

Γεια!!! Τι γινετε? Ολα καλα?
Jun 28 2008 16:58
Photo

ichigo13 → iristella

Ohayou!Τώρα πάω να δω!
Jun 28 2008 05:51