Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → iristella

:hahaha:δεν το χα δει!!!Εμαθα και κατι σημερα!! Go on iri-san!
Ιούν 29 2008 05:03
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Και πως θα διαγραφει??Εσυ πρεπει να το κανεις δουλη-kun!! Παντως iri σ'αρεσε?? (οτι πρεπει για μενα!!)
Ιούν 29 2008 04:59
Φωτογραφία

Zoro → iristella

OK,iri-chan,χαρη στην απεριοριστη συμπαθεια που σου χω(λεμε τωρα!) πηρα το ΟΚ...ερχεται πμ!!(αν δεν προλαβει ο doulis)
Ιούν 29 2008 04:58
Φωτογραφία

Zoro → iristella

[IMG]http://img205.imageshack.us/img205/3797/vlcsnap16236693vn4so9.png[/IMG]Stop Spamming Girl!!!Μα καλα πορωθηκες βλεπω!!! Δεν θα μας αφησεις ησυχους αν δεν σου πουμε ε? Καλα ας ρωτησω τον σεναριογραφο να δω τι σκεφτεται...
Ιούν 29 2008 04:52
Φωτογραφία

iristella → Umi no Ossan

ειστε κακοι.........
Ιούν 29 2008 04:52
Φωτογραφία

Umi no Ossan → iristella

Δεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμε
Ιούν 29 2008 04:51
Φωτογραφία

iristella → Zoro

τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???τι σημαινει το Ιke???
Ιούν 29 2008 04:49
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Χαχα μ'αρεσε...θα το σκεφτω... [αν μου επιτρεπεις δλδ!!:hahaha:]
Ιούν 29 2008 04:48
Φωτογραφία

iristella → Umi no Ossan

τι σημαινει το Ιke???
Ιούν 29 2008 04:47
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Tην ειλικρινη και απεριοριστη συμπαθεια μου......και παραταση ζωης ....για σενα (για να μην ξεχνιομαστε κιολας dear M )
Ιούν 29 2008 04:44
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Δεν σου λεω!!Δεν σου λεω!!:hiding_something: Βασικα,να το πω αλλιως....τι προσφερεις??:hehehe:
Ιούν 29 2008 04:43
Φωτογραφία

iristella → Zoro

εχω εχω πες μου................Onegai zoro kun!!!!!!!!!
Ιούν 29 2008 04:34
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Καλο αλλα Mischa Barton πιο καλο??XD (πλκ το kira καλυτερο!!)Αν δεχτει ο σεναριογραφος-kun καλως.... (αλλα δεν θα παραπεμπει σε κατι αλλο?:terror2:δεν ανυσηχεις??) Παντως εχεις περιεργερια για το τι σημαινει το ονομα μου??
Ιούν 29 2008 04:33