Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → Zoro

[COLOR=black]Mακαρι να το δεχτει ο doulis kun........[/COLOR]
Ιούν 29 2008 04:22
Φωτογραφία

iristella → Zoro

πως σου φαινεται για ονομα του χαρακτηρα μου το Kira Nightly? [COLOR=white](mtfr killer of the night) ασχετο αν στον douli λεω αλλα[/COLOR]
Ιούν 29 2008 04:19
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Arigato My Dear Eru!!XD (ειδικα το motto κανονικα ειναι right is might η εκφραση απ οσο ξερω,αλλα εμενα μου ταιριαζει πιο πολυ το δικο μου xD)
Ιούν 29 2008 04:11
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Σου παει γαντι........Να δω μονο τι σχολια θα ακουσεις.....Και τα νεα ava και sig ειναι πολυ καλα........Τελεια μπορω να πω...
Ιούν 29 2008 03:53
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Btw,τσεκαρε και το νεο motto κατω απο το username μου...αλλαξα κι αυτο μαζι με την sig/ava... Τι λες,μου ταιριαζει??Ειναι επικαιρο??:hihi2:
Ιούν 29 2008 03:21
Φωτογραφία

iristella → Zoro

το τσεκαρα το ΟP group.....Τα αλλα θα στα πω με pm.
Ιούν 29 2008 01:20
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Ουφ ασε τοσα πραγματα ηθελα να κανω αλλα πιαστηκα με την αλλαγη sig+ava και εχασα πολυ ωρα... Τεσπα,μπηκα πριν να δω μηπως υπηρξε κανα σχολιο στο dn thread και ευτυχως τπτ!! Δεν εχω τον χρονο να ξανακανω το ιδιο,ηδη χτες παλι καλα που τα καταφερα!! Τελικα απο OP μιας και ειπες οτι ειδες τα πρωτα 12 που εισαι δλδ?? Τσεκαρε και το op group:wis: Παω να ολοκληρωσω και την bizna μου εδω....θα προσπαθησω να σου στειλω και το πμ αλλα οπως σου πα δεν ειναι τπτ το σημαντικο!!^^ (περιεργη!!)
Ιούν 29 2008 01:16
Φωτογραφία

iristella → Melkor

τι εννοεις τι παιζεται με εμενα και την πιου πιου?
Ιούν 29 2008 00:59
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Ohayo!!!!!!! τι κανεις? μολις μπηκα.......
Ιούν 29 2008 00:45
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Μπηκα για λιγο ισα ισα....εχω να φαω και να κανω ντους(σαν καλο παιδι!!) Εχω αρκετα να σου πω και πιθανον θα σου στειλω και το αλλο θεμα σε πμ αν προλαβω....ελπιζω να σε πετυχω μετα λοιπον...τα λεμε!! (οχι που θα ξεχνουσες το πμ!!)
Ιούν 28 2008 21:58
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Hello zoro kun.....Ετοιμαζομαι λιγο να βγω για μια βολτα και ειπα να περασω να πω ενα γεια.....Τι λεει ? Ελπιζω ολα καλα...Εγω ειμαι ελαφρως κομματια.....Πολλη κουραση σημερα. Αν ειναι θα γυρισω και μετα και ελπιζω να σε πετυχω μεσα. Αν ειναι τα λεμε τοτε... ΑΑΑ και τωρα που το θυμηθηκα... Πριν κατι μερες τι ηθελες να μου πεις??? (αν ειναι και εχεις χρονο στειλτο σε πμ.... -οχι που θα το ξεχναγα- μην ταξεις του αγιου κερι σε παιδι κουλουρι και στην Iristella μυστικο)
Ιούν 28 2008 21:47
Φωτογραφία

iristella → GkLoc

Πραγματικα σου ευχομαι να μην ερθεις σε θεση να με καταλαβεις οπως ειμαι τωρα!!! Επειδη το ξεκινησα και ειδα οτι αρχισα να κολλαω ασχημα το σταματησα εκει. Μολις τελειωσω θα το ξαναπιασω απο την αρχη και σε καμια βδομαδα θα το βγαλω ολο. Εγω σαν multitasker που ειμαι διαβαζω και μιλαω στο forum παραλληλα!!!!! XDDD οποτε αν σε καποια φαση σας πεταξω κανα κουλο οπως ο κοινωνικος ρεαλισμος της σχολης New Haven μην απορησετε....Αντε καλη συνεχεια ευχομαι και καλο παγωτολιωσιμο που λες κι εσυ.
Ιούν 28 2008 19:45
Φωτογραφία

GkLoc → iristella

Yep Σε Καταλαβαινω,(Για Την Ακριβεια Οχι) και Εγω Τωρα Με Δουλεια,Δεν Εχω Πολυ Χρονο Να Συνεχισω Το Καταπληκτικο One Piece...... Δεν Ξερω Τι Να κανω,Οταν Ειμαι Σπιτι,Μονο Στο Forum Ειμαι,Πουθενα Αλλου!!!! Αντε Καλη Συνεχεια,Ελπιζω Να Πας καλα Στις εξετασεις,και Καλα ΠαγωτοΛιωσιματα!
Ιούν 28 2008 19:42
Φωτογραφία

iristella → GkLoc

Ειμαι στα 12 πρωτα για την ακριβεια..... Λογω εξεταστικης δεν εχω προλαβει να προχωρησω παρα κατω...... Τι να κανω το κακομοιρο 24 ωρες εχει η μερα και καθε μαθημα 500 σελιδες υλη....... :bahhh:
Ιούν 28 2008 19:34
Φωτογραφία

GkLoc → iristella

Ετσι,Ετσι, Παρεπιμντωντος Σε ποιο Επεισοδιο Εισαι????(Μην Πεις Κατω Απο 20)
Ιούν 28 2008 19:33