Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Orion19

Kαλη ξεκουραση ori chan!!!!!!
Aug 01 2008 07:23
Photo

Orion19 → iristella

Ρίξε λίγο κρύο νεράκι στη φατσούλα σου, κάνε μετά ένα τσαγάκι και πέσε για ύπνο. Είμαστε και κοπέλες και δε κάνει να ζορίζουμε έτσι τον οργανισμό μας (είπε αυτή που κάθεται ακόμα...) Θα προσπαθήσω και εγώ να πέσω σιγά σιγά:gn2:
Aug 01 2008 06:00
Photo

iristella → Orion19

ori chan......my eyes my eyes.........it burns so much.......
Aug 01 2008 05:48
Photo

GkLoc → iristella

XAXA:hahaha::hahaha: Aνυπομονο να σκεπαστω!!:congrats: Αντε,Ελπιζω και αυτος να τον Pwne οπως εκανε και ο Fingolfin,που μετα που τον pwnare δεν ξαναμιλησε!!:oo::oo:
Jul 31 2008 20:26
Photo

iristella → GkLoc

Χαχαχαχα οπως ειπα και πριν......... Ειναι να ανοιξουμε hate social group για την παρτη του.......... Κοιτα μην του δινεις σημασια γιατι αυτο θελει,,,,,, Βασικα προσοχη ζηταει επιμονα οχι ban (αν και θα το φαει και αυτο ωσονουπω γιατι τσαντισμενους πολυ τους ειδα τους Μods),,,,, Ειναι απο αυτους τους τυπους με τα πολλα απωθημενα τα οποια τα βγαζουν με το που πιασουν πληκτρολογιο........ Ετοιμασου παντως για το βραδυ...... Εχω μπριζωσει τον Marimo απο εχτες με το Dark Knight thread και μου ετοιμαζει σεντονακι.........:hahaha::hahaha::hahaha: της Misa το καγκελο θα γινει και εκει:hahaha:
Jul 31 2008 20:22
Photo

GkLoc → iristella

"θα το δω στην 70άρα Sony LCD που έχω με το Blu-Ray player,θα ξενερώσω να βλέπω άσχετους" Δεν ειναι τωρα να τον πιασεις και να τον σκυλοβαρας!!!!:madtodeath: Ακους εκει που θα πει ασχετο το Ledger,Ετσι μου ερχεται να παω και να πω οτι μεγαλυτερες Βρισιες ξερω επανω του!!:mador2: Αλλα θα κρατηθω,Σιγα μην χαλαστω απο τετοιους τυπους!:bahhh: το Ban το ζηταει ανυπομονα ομως!!:tensai:
Jul 31 2008 20:19
Photo

GkLoc → iristella

Τhank You Iri-Chan:kawaii: You Made Me Really Happy:wooi2:
Jul 31 2008 20:12
Photo

iristella → GkLoc

Εισαι απιστευτος και η ιστορια τα σπαει!!!!!!!!!
Jul 31 2008 19:03
Photo

iristella → Umi no Ossan

Σου απαντησα ον τοπικ και προσπαθω να κατευθυνω αλλου την συζητηση (thank god there is marimo to assist) ........ Nαι η αληθεια ειναι οτι δεν θα ηθελες να τα βαλεις μαζι μου με την λαθος εννοια.......:hahaha::hahaha:
Jul 31 2008 01:03
Photo

Umi no Ossan → iristella

Επειδη το ξερω γι'αυτο αστο....Σταματα εσυ κ θα σταματησουν ολοι....Παντως δεν θα ηθελα ποτε να μπω στην μαυρη λιστα σου....ΧΕΧΕΧΕ
Jul 31 2008 00:52
Photo

iristella → Umi no Ossan

Σορρυ ρε δουλη εχεις δικιο......... Απλα τον βλεπω τον συγκεκριμενο και μου αναβουν τα λαμπακια....... Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω τα εχεμ "γαλλικα" και φαω κανα warning.......
Jul 31 2008 00:46
Photo

Umi no Ossan → iristella

Πως την εχεις δει γλυκεια μου;;;Να κλεισουν κ αλλο thread...Μην ριχνετε αλλο λαδι στην φωτια σε παρακαλω...Ξερω σου ειναι δυσκολο δεν ειναι του χαρακτηρα σου αλλα φτανει....Οταν δω την ταινια που θα την σχολιασω εγω;;;;
Jul 31 2008 00:39
Photo

iristella → Ephialtes

Why αγαπητε μου????? Με τετοια ευγλωττια και θανατερες ατακες? Δυσκολευομαι να το πιστεψω
Jul 30 2008 23:20
Photo

Ephialtes → iristella

μην σου πω τωρα τπτ για την αυτοπεποιθηση μου...ανυπαρκτη
Jul 30 2008 23:17
Photo

iristella → Ephialtes

Χιχιχι καλα κανεις....... Η αυτοπεποιθηση ποτε δεν εβλαψε κανεναν......
Jul 30 2008 23:11