Community Status Updates
iristella → Anelis
Eυχαριστω........ Ψαχνω ακομη..... Να δω αν θα βρω καποιο που να μου αρεσει......
Aug 03 2008 14:40
Anelis → iristella
καλα δεν περιμενα να κανει κ κατι αλλο
θα το τσεκαρω κ εγω αν ειναι, εχω ελλειψη ανιμε αυτες τις μερες
καλα εγω ειμαι στην αρχη (καπου στο 20 κατι) εχω παθει το ιδιο
αλλα βλεπω κ τα 37 volumes του μανγκα και με τρομαζουν!
με 'γεια το αβαταρι!!!
Aug 03 2008 14:38
iristella → Anelis
Φυσικα και τα αγνοησε. Αφου δεν ειχε κατι να απαντησει......
Απο οτι ακουω παρα πολυ.. Και λιγο που το κοιταξα στην Wikipedia φαινεται πολυ ενδιαφερον. Εγω με το one piece εχω το αλλο προβλημα.. Ειναι απελπιστικα πολλα τα σκασμενα τα επεισοδια..... Επειδη δεν εχω τον τρελο χρονο βλεπω 3-4 οποτε μπορω και οποτε βλεπω ποσα μου μενουν με πιανει απελπισια....... και θελω να διαβασω αι το manga η αθεοφοβη.......
Aug 03 2008 14:31
Anelis → iristella
:hahaha::hahaha::hahaha: καλα αυτος δεν νοιωθει, αγνοησε σχεδον ολα οσα του ειπες κ μαλλον θα συνεχισει να ποσταρει τα ασχετα,προσβλητικα και συνηθως ηλιθια δογματα του (διοτι αποψεις δεν ειναι... ) μεχρη να φαει κανα ξεγυρισμενο ban...
δεν το ξερω καθολου, ειναι καλο;
εγω ξανα αρχισα one piece κ με εχουν κουρασει ηδη οι ατελειωτες μαχες
Aug 03 2008 14:27
iristella → Anelis
Ευχαριστηση μου...... Εδω..Προσπαθω να βρω κανα καλο anime να ξεκινησω (κατεληξα sto Darker than Black) και να σπασω μια και καλη τα νευρα του Chief,,,,, ΧDDD Εσυ ολα καλα?
Aug 03 2008 14:22
Lucy-Nyuu → iristella
ααα ναι και γω δν την εχω δει αυτη... βασικα την κατέβασα στα γαλλικα... δν την εβρισκα στα japanese... αααα και αλλα 2 δν εχω δει τελικα...το castle of caglistro και το prince of the sun που είναι παναρχαια....
Aug 03 2008 13:25
iristella → Lucy-Nyuu
Η αλλη με τον γατο ναι το Return of the cat ηταν.... Αυτη που δεν εχω δει ακομη ειναι το porco rosso.......
Aug 03 2008 13:20
Lucy-Nyuu → iristella
ααα και την αλλα με τον γάτο που λες θυμήθηκα... το return of the cat?? και γω το είχα προσέξει οτι ήταν ιδιος....
Aug 03 2008 13:15
Lucy-Nyuu → iristella
ααα!! το Whisper of the heart λες? που είχαν μπερδέψει τα μπούτια τους με τα ερωτικά τους?? εμενα μ'αρεσε αλλα στο τέλος με ξενέρωσε τελειως...η άλλη ταινία ποιά είναι?
Aug 03 2008 13:14
iristella → Lucy-Nyuu
χμμμμ δεν θυμαμαι πως την ελεγαν..... Ηταν μια με ενα κοριτσακι που ειχε μια παρασταση με ενα τραγουδι... Και περνουσε σε καποια φαση απο ενα παλαιοπωλειο και ειδε το αγαλμα ενος γατου που επαιζε και σε μια αλλη ταινια (η οποια ηταν καλη)..... Πιο κει δεν ειδα γιατι βαρεθηκα ελεεινα......
Aug 03 2008 13:09
iristella → Lucy-Nyuu
Ναι το εχω δει και αυτο...... Γενικα απο Miyazaki τα εχω δει σχεδον ολα....2 μου λειπουν ακομη... 1 το οποιο δεν μου αρεσε....... και 1 το οποιο θα το δω συντομα.
Aug 03 2008 13:04
Lucy-Nyuu → iristella
Όντως πολύ ωραία σκηνή.... το my neighbor totoro το έχεις δεί? ένα από τα αγαπημένα μου...
Aug 03 2008 12:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed