Community Status Updates
iristella → tsintori
Νομιζω με καλυψε ο Ephialtes Πληρως σε αυτο που ειπε...... Ειναι πιο πολυ ρομαντικου περιεχομενου παρα σε στυλ Naruto Πχ... Εχει καποιες μαχες μεσα αλλα δεν επικεντρωνεται εκει......Το Avi θα το αλλαξω μαλλον ουτως η αλλως αλλα δεν ξερω αν θα ξαναβαλω το ιδιο......
Aug 03 2008 21:35
tsintori → iristella
Α thanks!!! Shoujo είναι σαν τα shounen σε πιο ανάλαφρο στυλ;
Α και θα ξαναβάλεις το προηγούμενο avatar; Ήταν πραγματικά φοβερό........
See you later. (μετά τις 12 μάλλον) BB......
Εdit: Τώρα είδα αυτό που μου έγραψε ο Ephialtes......
Aug 03 2008 21:32
iristella → tsintori
Ειναι shoujo αλλα αρκετα καλο και προσεγμενο απο υποθεση και σχεδιο....... Ρομαντικου περιεχομενου με στοιχεια μεταφυσικου (vampires)..... Ειναι 13 επεισοδια ο πρωτος κυκλος που ολοκληρωθηκε πριν κανα 2 βδομαδες.... ΑΑΑΑ αρχισα και το Code Geass το οποιο τα σπαει! Lelouch FTW!!! αν και εχω δει πολυ λιγο μου θυμιζει πολυ Light Yagami......
Aug 03 2008 21:29
iristella → Ephialtes
Eιναι απο το vampire Knight...... Βασικα αλλον χαρακτηρα θελω να βαλω.... Αλλα δεν βρισκω gifaki γμτ....... εχω ενα αλλα θα ηθελα να πηγαινει αναποδα αν γινοταν......γκρρρρρρρ Ολο το απογευμα ψαχνω.
Aug 03 2008 21:11
Ephialtes → iristella
Iri-dono σε προσβαλλουν
σε θεωρουν κακια και στριμενη
εγω λεω οτι σου παει Kawai avatar;)
Αν και οπως λες μονο Kawai δεν ειναι. Απο ποια σειρα ειναι?
Aug 03 2008 21:03
tsintori → iristella
Συμφωνώ με τον Doulis. Καλό αλλά δεν σου ταιριάζει.........
Your choice βέβαια.....
Aug 03 2008 20:06
iristella → GkLoc
Ναι παρα πολυ καιρο....... Θα γυρισει ο Zoro τωρα και δεν θα με γνωρισει..... Ρε γμτ...Θελω να βρω σε avi τον χαρακτηρα που εχω στην sig μου και δεν την βρισκω πουθενα την ατιμη....Μαμω την ατυχια μου..... εχω βρει ενα αλλα ξεκινα απο λαθος σημειο.... τωρα αυτο το βλεπω γλυκουλικο και προβληματιζομαι....Νιωθω σαν να μην ειμαι εγω XDDDD
Aug 03 2008 18:15
GkLoc → iristella
Eμ,δεν ξερω,
Αλλα το προηγουμενο σου avi εμενα με τρομαζε πραγματικα,
ομως οταν σε γνωρισα πια,ειδα οτι ησουν τελικα γλυκουλα!!!
Αρα οποιος σε πρωτοεβλεπε φοβοτανε,και ο Chief Chips πιστευω θα τα εχει κανει παν του μετα τα posts σου,
Ομως τωρα εισαι μια χαρα!!!
btw,ποσο καιρο το ειχες το αλλο??Μηνες??
Aug 03 2008 18:11
iristella → GkLoc
[I]"Πολυ ωραιο Avi,θα ξεπερασεις και την φαση (Τους τρoμαζω ολους)!"[/I]
Kαι κατι που μου ηρθε με χρονοκαθυστερηση........ Γιατι τρομαζω κανεναν ΕΓΩ??? Το πιο αθωο γλυκομιλητο και εξυπηρετικο πλασμα του forum????:blingeye2: Που μονιμως κοιταω να κανω οτι περνα απο το χερι μου για να βοηθω κοσμο? :blingeye2:Που δεν εχω κακομιλησει σε κανεναν ανθρωπο? :blingeye2:(Ο Chief Chips δεν πιανεται [COLOR=white]για ανθρωπος[/COLOR][COLOR=black]) ΕΕΕΕ?:hihi2: γιατι το λες αυτο τωρα και με πληγωνεις?:blingeye2::blingeye2::blingeye2::blingeye2:[/COLOR]
Aug 03 2008 18:06
iristella → Roronoa Zoro19
Hello τι κανεις? Καλως ηρθες στo anime.gr....... Σου ευχομαι καλη διασκεδαση! Απο οτι ειδα εισαι φαν one piece..... Ισως θα σε ενδιεφερε να μπεις στο αναλογο group... Ειμαστε μια θεοτρελη παρεα που εχουμε ως κοινο την αγαπη μας για το anime Και το Manga..... Αν λοιπον αντεχεις μεγαλες δοσεις τρελας one piece και παραλογου feel free to join:try::try::gotit:
[URL="http://www.anime.gr/forums/groups/8/"].aNiMe//GR Forums - One Piece[/URL]
Aug 03 2008 18:01
iristella → GkLoc
Το παλευω..... Για αλλον χαρακτηρα ψαχνω αλλα δεν βρισκω καλη εικονα..... Μην το κοιτας ομως που ειναι μικρο και αθωο......Δαγκωνει ασχημα......
Aug 03 2008 16:31
GkLoc → iristella
Xε,Χε,Τι Αθωο Βλεμματακι ειναι αυτο??
Πολυ ωραιο Avi,θα ξεπερασεις και την φαση (Τους τρωμαζω ολους)!
Aug 03 2008 16:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed