Community Status Updates
iristella → Orion19
[IMG]http://bluemist.animeblogger.net/images/dc/dc2-koko%20(31).jpg[/IMG]
Whooo me????? It is so tempting....... Should I resist or should I give in?..... The dilemma is to great..... And most important can I compete with you and Zoro ?:nanana:(who after his latest adventure is more ero than sanji ever was, For Luffys sake)........
Aug 11 2008 03:10
Orion19 → iristella
Imagine what we could do as Ero-Iri and Ero-Ori!!!!
The world would adore us and fear us! Along with the Great Swordsman Ero-Zoro to protect us!!!
You know you want it...:hehehe: You crave for it.... You need it.... You can feel it in your deepest ero thoughts.... You get goosebumps thinking about it....Be ero, Iri-chwan.... Be ours!!!!:kill4u:
Aug 11 2008 03:01
iristella → Orion19
Ναι αλλα δεν θελω να μου το χτυπαει.................... Θα μου το κολλησει ως Nick sto τελος......
Aug 11 2008 02:52
Orion19 → iristella
Iri-chwan, γιατί δε θες να είσαι ero; Ero is good... Ero is magic.... Why don't you join us Iri-chan?
*creepy zombie mode on*
Join us! Join us! Join us!:kill4u:
Aug 11 2008 02:50
iristella → Orion19
θελει να βρει Ero αποσπασματα απο το OP group.......και να τα χρησιμοποιησει εναντιον μου για να αποδειξει οτι στην πραγματικοτητα ειμαι μια Hentai φυση........:nanana: Αλλα αυτο δεν ειναι αληθεια.... Ιri is a good girl:nanana:.
Aug 11 2008 02:46
Orion19 → iristella
Oi! What's going on?!?!! How is he blackmailing you? I'll tear that Marimo to pieces!
Aug 11 2008 02:42
iristella → Orion19
Oriiiiiiiii chaaaaaaaaan
HELLLLLLLLLLP
Marimo is black mailing me
Aug 11 2008 02:36
Orion19 → iristella
Στο 3ο θα δείς και το δεύτερο ζευγάρι που μου αρέσει πολύ. Είναι κάπως πιο normal. Και εκεί είναι παραπονιάρης ο ένας, αλλά όχι μούλικο. Και ο άλλος είναι πολύ ρομαντικός και ήηηηρεμος και γλυκός.
Aug 10 2008 23:16
Orion19 → iristella
Χα χα χα! Είναι ελαφρώς απότομος ο Usagi, όντως. Όχι οτι κακοπερνάει ο άλλος..
Aug 10 2008 23:01
iristella → Orion19
Ναι οντως ειναι πολυ ωραιο το Opening....... ΠΟλυ χαρουμενο.... Μου φαινεται την καλυτερη μουσικη εχει αυτο το ειδος...... Και το Loveless ειχε απιστευτο opening Και ending....... Τωρα ειμαι στο δευτερο...... Καλα ο Usagi του την πεφτει στην ψυχρα εντελως.......
Aug 10 2008 22:59
Orion19 → iristella
Μετά απο τα end credits ενός επεισοδίου, του κάνει ένα μεγάλο νούμερο "τιμωρίας" ο Usagi που σε κάνει να λες "Καλά να πάθεις αφού παραπονιέσαι συνεχώς!" Θα δείς. Μεγάλο γέλιο.
Μη τα ξεχνάς αυτά αλήθεια γιατί μερικά έχουνε σημαντικά πράγματα που συνδέουν με το επόμενο επεισόδιο και άλλα είναι hilarious!
Λέγε μου όταν βλέπεις κάποιο, να το βλέπω και'γω που τα έχω και θέλω να τα ξαναδώ.:Blissfull:
Σ'αρέσει το Op; Πολύ ωραίο τραγουδάκι.
Aug 10 2008 22:52
iristella → Orion19
Θα την συνεχισω........ Πλακα φαινεται να εχει.... Ο Misaki προς το παρον εχει πολυ γελιο. Τον κανει οτι θελει ο αλλος κυριολεκτικα..... Μου αρεσει που φωναζει και δηθεν εντρομος.... Matte!!! και απο την αλλη εχει κοκκινησει σαν παντζαρι.......hahahh τελειως τραβατε* με και ας κλαιω.... [COLOR=white](αντικαθιστας με ρημα της επιλογης σου XD)[/COLOR]
Aug 10 2008 22:27
Orion19 → iristella
Μωρέ, είναι εντελώς αθώος ο αδελφός του που δε του πάει το μυαλό στο τι μπορεί να γίνεται εκεί. Αμα το'ξερε, θα τον είχε στείλει στην Ελβετία το Misaki! Χα χα χα! Πως το βλέπεις; Θα τη συνεχίσεις; 12 επεισόδια είναι η πρώτη season. Εγώ πάντως που την είδα, δε μετάνιωσα. Απο τα αγαπημένα μου ρομαντικά.
Aug 10 2008 22:13
iristella → Orion19
Ori chaaaaaaan........ Tελειωσα ξανα το πρωτο Junjou romantica...... Τελικα οντως ο Usagi δεν τον κραταγε απλα..... Δευτερον τι Hentai τυπος ο Usagi τον πατροναρει κανονικα τον πιτσιρικα....Τριτον αλλα και ο Misaki τα θελει και τα παθαινει ηταν που διαμαρτυροταν στην αρχη και εκανε οτι ανησυχουσε για τον αδερφο του......Και τεταρτον μα καλα τι αδερφος ειναι αυτος που αφηνει το πιτσιρικι με τον τυπο που του την πεφτει συνεχως? Επικοινωνει???
Aug 10 2008 22:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed