Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → iristella

Εγώ όμως είμαι αθώοςςςςςςςςςςς:cry5::cry5::cry5::cry5: Πάντως θέλω να δω πως θα κάνουν τι σκηνή του [COLOR=White]ψόφου [COLOR=Black]στο anime..... One piece που είσαι;;;;;;;[/COLOR][/COLOR]
Aug 18 2008 01:10
Photo

iristella → tsintori

Ξερεις Tsi kun τα υπονοουμενα μπορω και τα πιανω πολυ ευκολα. Οταν ο doulis λεει για Naruto lovers εναν εννοει.... με το κακο αδικο μυαλο του. Και στο κατω κατω του τα εγραψα μια στο δικο σο προφιλ και μια στο δικο του για να τα εμπεδωσει.
Aug 18 2008 01:06
Photo

tsintori → iristella

Απάντησες στο δικό μου αντι για του Douli; Εγώ δεν είπα τπτ για τον Sasuke......
Aug 18 2008 01:02
Photo

iristella → Umi no Ossan

ΜΜΜΜ Let me think........ ΜΜΜ nope... Γραμμενο τον εχει τον Naruto ο Sasuke Και μαλιστα εκει που δεν πιανει μελανι. O Νaruto απο την αλλη τρεχει απο πισω του συνεχεια κλαιει οδυρεται και του φωναζει περιεργα πραγματα για bonds (ιδιως ορισμενες ατακες ηταν σαν copy paste απο το Junjou Romantica και δυστυχως δεν εβλεπα πουθενα ουτε Nowakι oΥτε usagi να τις λενε) , .. Αν το καλοσκεφτεις.... Αλλος εχει δωσει τις λαβες ne? Τωρα για τις γυναικες στα ποδια του J..... Απο οτι ειδες και εσυ.... Μονο επι πληρωμη. Νομιζω αυτο τα λεει ολα.... XDDD
Aug 18 2008 01:01
Photo

iristella → tsintori

Oiiiiii για καθιστε φρονιμα.....και οι δυο.... Στο κατω κατω το ιδιο Manga δεν διαβαζουμε? Απο οσο θυμαμαι μεχρι στιγμης ο Naruto ειναι αυτος ο οποιος τρεχει πισω απο τον Sasuke Και οχι το αντιθετο. και οσο για το μεγαλειο του J........ MMM σορρυ ξεχασα τον μεγεθυντικο φακο και το τσιμπηδακι σπιτι μου.
Aug 18 2008 00:56
Photo

tsintori → iristella

Please αλλάζεις χρώμα στο [COLOR=White]υπήρξε[/COLOR]; [COLOR=Black]Καλά του έκανε του Oro (αν και δεν θυμάμαι που τον στενοχώρησε). Πολύ προσέχω τον oro μιλάμε..... [/COLOR]
Aug 18 2008 00:39
Photo

Umi no Ossan → iristella

Τα λες ολα απο το κακο σου....Επειδη αυτος εχει ολες τις γυναικες στα ποδια του ενω ο Sasuke κρυφογουσταρει τον Νaruto !!!!! Χιχιχιχ...Βρηκα δωρο για την επομενη φορα που θα γιορταζεις !!!!!!
Aug 18 2008 00:38
Photo

iristella → tsintori

Απλα υπαρχει.......[COLOR=white]Η μαλλον υπηρξε[/COLOR].... XDDD Δεν χρειαστηκε να κανει κατι περισσοτερο..... Α! και τωρα που το σκεφτομαι..... Στενοχωρησε τον Oro μου......
Aug 18 2008 00:37
Photo

iristella → Umi no Ossan

O μαθητης ειναι στουρνος επειδη ο Minato εκανε μια βλακεια στην ζωη του και διαλεξε λαθος πνευματικο πατερα για να δωσει τα φωτα στο νεογνο..... Τι να κανει απο μονος του ο νεοφωτιστος με νονο τον Jiraiya, Kαι ελεος. Δεν του εμαθε ninjutsu,..... Να ριχνει καμια γκομενα δεν μπορουσε να του μαθει να εχει και καποια αλλη εμπειρια περα απο το φιλι με τον Sasuke? Ισως ετσι να ξεκολλουσε και λιγο απο πανω του. Τωρα αναφορικα με τον σεβασμο δεν τον απαιτεις τον κερδιζεις. Και τον δικο μου δεν τον εχει κερδισει ο συγκεκριμενος. Ειναι ζητημα προσωπικης αντιπαθειας καθαρα. Οπως αλλοι δεν πανε τον sasuke εγω δεν παω τον Jiraiya.... Για την ακριβεια θα τον σκοτωνα με τα χερια μου αν μου δινοταν η ευκαιρια.
Aug 18 2008 00:32
Photo

tsintori → iristella

Μα τι σου έχει κάνει ο J;
Aug 18 2008 00:29
Photo

Umi no Ossan → iristella

δεν φταει αυτος αν ο μαθητης ειναι στουρνος κ δεν τα παιρνει ευκολα...Ελειπε γιατι επρεπε να μαζεψει στοιχεια για την δουλεια του ωστε να εχει ο Kakashi να περναει ευχαριστα την ωρα του κ για να μην αυτοκτονησει αν δεν εβγαινε νεο βιβλιο.Ασε που αν ηταν εκει δεν θα ειχε τον χαρακτηρα που εχει τωρα ο μαθητης κ ισως να ηταν ολα διαφορετικα.Ασε που θα επρεπε να αποκαλυφθει ισως ποιος ειναι πραγματικα...Κ δεν τον συγκρινα ποτε με εναν απο τους δυνατοτερους χαρακτηρες.Στα υπερ του βεβαια ειναι κ το προχωρημενο της ηλικιας του !!!! (δεν παυει να ειναι ομως γοης !!!! )Κ οχι δεν προσπαθω να σε κανω να τον συμπαθησεις,λιγο σεβασμο απετει ο κακομοιρης !!!!:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:
Aug 18 2008 00:22
Photo

iristella → Umi no Ossan

Ποιον δασκαλο??? Εννοεις αυτον τον βατραχανθρωπο (μπλιαξ) ο οποιος εσερνε πανω κατω εναν πιτσιρικα επι 2,5 χρονια δεν του εμαθε στην ουσια τπτ περισσοτερο απο αυτο που του ειχε μαθει πριν ξεκινησουν.... και που για τοσα χρονια ηταν εξαφανισμενος και αφηνε το βαφτιστηρι του να μεγαλωνει μονο και ερημο μισητο απο ολο το Konoha? Aν ειχε εμφανιστει λιγο νωριτερα και αν εκανε καλυτερα την δουλεια του τοτε ισως ο Naruto να μην ηταν σε αυτα τα χαλια που ειναι στην παρουσα φαση.... Οσο για το επεσε....και πολυ αργησε μπορω να σου πω.... Ας μην ηταν η κατασταση του Itachi ιδιαιτερη και θα ειχε πεσει πολυυυυυ νωριτερα........
Aug 18 2008 00:15
Photo

Umi no Ossan → iristella

Παλι κακολογεις τον δασκαλο;;;Ντροπη σου !!!! κακια kunoichi !!!! :yellowcard:αυτος τουλαχιστον επεσε ηρωικα μαχομενος !!!!! Δεν εβλεπε μονο το τομαρι του.....:tongue::tongue::tongue::tongue:
Aug 18 2008 00:08
Photo

iristella → Zoro

40 δευτερα πριν καποιος βρει επωδυνο και τραγικο θανατο........
Aug 17 2008 04:06
Photo

Zoro → iristella

Ωρα Ελλαδος??:bleh: {το ρολοι μου τα χει παιξει!!}
Aug 16 2008 18:54