Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Μηπως tu peux να μου δωσεις κανα site? Εκει το κατεβαζεις ενα ενα τα επεισοδεια η ερχονται ολα μαζι? Ρε σου λεω ειμαι πολυ ασχετη με αυτα, δεν εχω ασχοληθει ποτε, παντα Online τα εβλεπα..
Σεπ 26 2008 13:01
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Koυραγιο...... Δεν καταλαβαινω ομως γιατι παιδευεσαι με torrents Και δεν κατεβαζεις κατευθειαν με direct donloa απο Megaupload και Rapidshare? Ειναι πολυ πιο γρηγορα πιο πρακτικα και δεν κολλαει το πισι με αυτα οπως τα τορρεντς. Καιbtw το bittorrent ειναι αθλιο... Δοκιμασε μtorrent Η εστω azurreus.......αν επιμενεις στα τορρεντς παντα^^
Σεπ 26 2008 00:44
ημουν σιγουρη οτι στρατολογουσες και απο το γκρουπ... Ρε εφαγα πικρα σημερα, προσπαθουσ να δω ενα επεισοδειο και μου πηρε 1.30 ωρα να κατεβει ολο. Ξερεις οτι τα βλεπω οnline. Κατεβασα μες στην απελπισια μου ενα προγραμμα bittorrent η κατι τετοιο αλλα δεν ηξερα πως χρησιμοποιειται, εχουμε και ενα γαμ***μενο firewall και δεν μπορουσα να κανω τιποτα. Ξενερωσα τη ζωη μου Big time και ειναι κριμα γιατι σημερα ειχα πολυ ελευθερο χρονο -.-" και ηταν και γaμω τα επεισοδεια και κοβοταν η συγκινηση ολη την ωρα..Ολα αυτα λογω συνδεσης. Μια ειναι οκ, (προσεξε οκ λεω οχι γρηγορη) μια ειναι πιο αργη κι απ το θανατο.. αλλα οταν ειναι αργη δεν παλευεται. Και δεν ξερω τι να κανω μιας και δεν μου κανουν Upgrade σε 2048 εστω.
Και κει που ξενερωνα, ανοιξα το animegr (ωραιο ε) και βρηκα τις Pervert φωτο του Ζορο και καραφλιασα Lol αλλος απαλευτος απο κει!
Πφφ φευγω με την πικρα του ενος επεισοδειου αντι για 6, κι αυτο βγαλμενο απο το στομα.. Καληνυχτα iri-chwan!
Σεπ 26 2008 00:39
iristella → sakura_^^92
Μany thankies for the request...... From which part of Italy are you ?^^....
Σεπ 25 2008 23:12
Eχω βαλει ηδη ανακοινωση....... Και εχω αρχισει ηδη στρατολογηση ^^
Σεπ 25 2008 22:33
Aληθεια λεω...... Και παλι καλα που εχουμε μονο L Και δεν εχουμε και Light στο παιχνιδι γιατι θα παθαινα διχασμο. XD
Ωστε ετσι ο L e? ποια φωτο του εδειξες του παιδιου και φρικαρε? Δεν του ειπες να δει και την σειρα να τον ευχαριστηθει σε ολο του το μεγαλειο (μεχρι το 25 sob!)?
Σεπ 25 2008 22:31
(mhpos na psaxname sto L fans group na tous paroume olous pm me th seira xD)
Σεπ 25 2008 22:31
Ναι καλα, αστα αυτα, απλα κανεις δεν μπορει να ΜΗΝ κανει τον L αγαπημενο του. Εδειχνα στον κολλητο μου φωτο απο dn (ειναι αποκλειστικα και μονο Bleach fan) και μολις ειδε τον L γυρναει και κανει
"Ρε μαλακa τι ψυχακι ειναι αυτο? Γaμησε! Στειλτη, στειλτη! Εχεις αλλη?" Lolen απλα!!
Σεπ 25 2008 22:26
Ακομη δεν μπορω......Αλλα οταν βλεπω εναν απο τους δυο να κινδυνευει τρωω φρικη και θελω να τον σωσω.....
Σεπ 25 2008 22:15
Oi, omae! Εσυ δεν ησουν που δεν μπορουσες να διαλεξεις αναμεσα l-light? χεχεχεχε
GOTCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Σεπ 25 2008 22:12
Πιου πιου chan σκοτωνουν το μωρο μας τον L....... Πηγαινε στο heal Hurt game και ψηφισε..... Heal L, Hurt Rei Και Smite Rei..... It is extremely crucial for you to do so.... For the love of our candy eating, totally sexy genious
[url]http://www.anime.gr/forums/play-post/3717-anime-gr-heal-hurt-game-188.html#post238337[/url]
Σεπ 25 2008 21:54
kelborn3 → iristella
Σιγα βρε δεν εκανα και τπ.Αρκει που σε βοη8ησα^^ οτι 8ες κανεις πμ^^:hahaha:
Σεπ 25 2008 21:40
iristella → kelborn3
Υοu just made a little L fangirl extremely happy..... My love will not perish a second time ^^
Σεπ 25 2008 21:22

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται