Community Status Updates
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πιου πΙου Chan!!! Ξανασκοτωνουν το μωρο μας......Χτες το σωσαμε αλλα το εχουν βαλει στο ματι.......... Πηγαινε στο γνωστο μερος και αντεγραψε το ποστ που εχω κανει σημερα.....^^
Αll For the love of L!!!!
[url]http://www.anime.gr/forums/play-post/3717-anime-gr-heal-hurt-game-191.html#post238830[/url]
Sep 26 2008 21:32
GkLoc → iristella
Yea Thanks a lot Iri-Chan...
Πηγα να σε ρωτησω πριν,αλλα δεν θυμαμαι,κατι εγινε και το ξεχασα,και ειπα να το πω σ το Thread,το διαβαζω αυτην την στιγμη,Πολυ Badass o Kakashi,I like him that way..
Sep 26 2008 21:08
iristella → ichigo13
Koυραγιοοοοοοοοοοο!!! Μy thoughts and positive energy are with you.... Σε τετοιες καταστασεις ισχυει το "if you cant prevent the rape, sit back and enjoy the ride"... Επειδη και μενα το προγραμμα μου ειναι κομματακι περιεργο και πρεπει να πιασω και δουλιτσα συντομα το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι θα συνηθισεις σιγα σιγα. Ολα ειναι θεμα προσαρμογης.
Οι Μεταβαρονοι ειναι απαιχτοι. Ειμαι σιγουρη οτι θα σου αρεσει παρα μα παρα πολυ.... Αναμενω εντυπωσεις....^^
Ασχετο... Το Heal Hurt game τελικα πολυ γελιο XD.... Αλλα να σου πω. Επιτρεπεται ολοκληρος προεδρος των L fans να μην υποστηριζει το ειδωλο? Τς τς... XDDDDD
Sep 26 2008 16:55
ichigo13 → iristella
Τι να κάνω...σκ@τ@!Έχουμε αρίσει τα μαθήματα κι αυτό το εξάμηνο είναι γερή τσόντα.Δεν ξέρω που θα βρώ ελεύθερο χρόνο!Δίνω και σήματα την Τρίτη.....
Εσύ πως είσαι?Ολα καλά?Α...ένας φίλος μου, μου έδωσε τους Μεταβαρώνους,αλλά δεν έχω προλάβει να τους διαβάσει ακόμα,πάντω ςφένεται πολλύ ωραίο comic
Sep 26 2008 16:47
iristella → Zoro
Yeap I am..... He is the love of my life:nbleed:..... I wanna make it up to him for you know.... death noting him a while back!!!:hahaha:
Sep 26 2008 16:46
Zoro → iristella
[B] I ll even bring all of the 120 bitches of the op group......
[/B]:hahaha:
{that's too evil!}
Are you sure you want to save L,Kira-sama??:orly:
Sep 26 2008 16:43
saidwho. → iristella
Με τόσα γλυκά που τρώει έπρεπε να είναι ήδη νεκρός... he must die!
Sep 26 2008 16:42
iristella → Zoro
I have nothing against Rei but I will not tolerate for my baby, L to become a scapegoat...... If they want me to leave her alone stop messing with my hentai candyeating, absolutely weird genious....... If I have to start a hole rebellion in order to save him I will..... I ll even bring all of the 120 bitches of the op group......:chigau:
Sep 26 2008 15:56
Zoro → iristella
ZOMFG here comes the daywalker:hahaha:
You never sleep do you??:orly:
{ειναι να αναρωτιεται κανεις γιατι υποστηριζεις L:P}
Καλα παντως σιγουρα,οτι επαθε η Rei ηταν εργο της ξανθιας αποκλειστικα...ΧP
{I bet a lot of people want to dn you,I feel the vibes!!XD}
Για τα νεα plans{επειδη εχω μερικες ιδεες στο μυαλο:hehe:} αν θες μπεκα να τα συζητησουμε τωρα,αλλιως αργοτερα,οποτε προλαβεις...
[ahhhh,doing evil plans...reminds me of the old times:Blissfull:]
Sep 26 2008 15:49
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Δοκιμασε αυτο πιου πιου chan........
[url=http://www.bleachexile.com/multimedia/vampire-knight-anime-downloads/]Bleach Exile > Multimedia > Vampire Knight Anime Downloads[/url]
πηγαινε εκει που λεει Exclusive Anime Multimedia and download to your hearts content
Sep 26 2008 13:18
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
[IMG]http://img33.picoodle.com/img/img33/3/9/26/f_kanamezerotm_01b2a74.jpg[/IMG]
Sep 26 2008 13:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed