Community Status Updates
saidwho. → iristella
[B]Κοριτσι γενικα θυμαμαι μια εκνευριστική χαζή και προσβλητική για ολόκληρο το γυναικείο φύλο ύπαρξη (και ειδικότερα για τις ξανθιες.)
[/B]Για το γυναικείο φύλο ίσως... αλλά επίτρεψέ μου να πω το εξής :
- She's hot
- She's cute
- She's loyal
The vast majority of men approve...End of story woman! :P
[B] Οποτε έπρεπε να θυσιαστεί στο ονομα της δικαιοσυνης[/B]
Since when do we kill innocent people in the name of justice ;/
Βασικα τυχαίνει οι Rei fans να κάνουνε hurt τον L οπότε εξελίχθηκε σε πόλεμο L fans vs Rei fans.( Αν λάβεις και υπόψη ότι παρολίγο να μας την πεθάνετε μάλλον είστε περισσότεροι :P)
Oct 01 2008 18:04
saidwho. → iristella
oii I am not a meanie!! T_T
Ο L πρέπει να πεθάνει και για την άθλια συμπεριφορά του προς το πιο όμορφο , γλυκό και αξιολάτρευτο κορίτσι της σειράς..
(Μην αρχίσω για τα γλυκά που καταναλώνει πάλι και γίνομαι κουραστικός)
Maybe I am a meanie after all. XD
Oct 01 2008 17:32
kelborn3 → iristella
Kalo μηνα και καλη εβδομαδα να εχουμε .Με υγεια και καλα αποτελεσματα εξεταστικης^^:tensai:
Oct 01 2008 07:48
sakura_^^92 → iristella
HI ^^ how are you ? ^^ do you viw my frum ? do youlike it ^^
Sep 30 2008 21:36
Dark_Venus → iristella
αχ τι καλααα!ευχαριστω πολυ!!!οχι μονο το anime βλεπω....^_^
Sep 29 2008 21:56
Ame Warashi → iristella
Ευχαριστώ πολύ! :D θα κοιτάγω να δω λίγη υπόθεση κι αν είναι θα το δοκιμάσω...Thnx για τις πληροφορίες! :)
Sep 29 2008 15:54
iristella → Dark_Venus
Ηello Dark Venus san!!! O δευτερος κυκλος του Vampire Knight η αλλιως Vampire Knight Guilty ξεκινα στις 6 Οκτωβριου!!! Λιγες μερουλες εμειναν ακομη οποτε καλη μας υπομονη μεχρι τοτε,,, Θυμησε μου...... Το Manga το διαβασες? Kaname FTW!!!!!!
Sep 29 2008 15:36
iristella → Ame Warashi
Hello!!! H sig και το avatar ειναι απο το anime "code geass:Lelouch of the rebellion" και απεικονιζουν την C.C... Σου συνιστω να το δεις ειναι παρα πολυ καλο!!! ^^ Για οτιδηποτε θες να ρωτησεις μην διστασεις.
Sep 29 2008 15:34
Dark_Venus → iristella
hi Iri-chan!!!να σου πω μηπως τυχαινει να ξερεις ποτε θα βγει δευτερος κυκλος του Vampire knight?:blingeye2:
Sep 29 2008 11:35
Ame Warashi → iristella
hiiii...Σόρυ για το άσχετο αλλά να ρωτήσω κάτι?Η signature απο ποιο anime είναι?Σόρυ αλλά έχω σκάσει... :)
Sep 29 2008 10:58
iristella → tsintori
Από την άποψη του ότι σαν χαρακτήρες αν και πολύ διαφορετικοί σε πολλά σημεια ήταν πολύ ταιριαστοί η προσωπικότητα του ενός συμπληρωνε τελεια αυτήν του άλλου και το ότι ο ενας θαυμαζε και σεβοταν πολυ των αλλων παρα τις μεταξύ τους διαφορές.
Sep 28 2008 22:14
tsintori → iristella
"Αλλα απο μια αποψη πιο ταιριαστοι ηταν αυτοι οι δυο παρα ο Light Μετην Misa."
Και από ποια άποψη δηλαδή;;;;;
Sep 28 2008 22:10
iristella → tsintori
Το 20κατι επεισοδια εχει καθιερωθει πλεον ως ατακα:hahaha::hahaha: Εχει μεινει και επανεμφανιζεται σε ανυποπτο χρονο. Οσο για το Gifaci εδω εμενα μου πεταχτηκαν τα ματια εξω..... Αλλα απο μια αποψη πιο ταιριαστοι ηταν αυτοι οι δυο παρα ο Light Μετην Misa.:hahaha:
Sep 28 2008 21:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed