Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Seirios → iristella

έχω λίγη υπερένταση. πριν καμιά ώρα ήρθα σπίτι και αράζω. βλέπω Vampire​ Knight​ Guilty​.είναι το μοναδικό ανιμε που δεν γίνετε τιποτα και παρ'ολα αυτα θες να δεις το επόμενο....
Οκτ 08 2008 04:13
Φωτογραφία

Seirios → iristella

οπ!!! αυπνίες? :) τι κάνεις ιρι τσαν?
Οκτ 08 2008 03:56
Φωτογραφία

iristella → Orion19

:blingeye2::blingeye2::blingeye2:
Οκτ 08 2008 03:51
Φωτογραφία

iristella → serenity_chan

Σου απαντάω στο profil σου για να μην βγω off topic στο Naruto manga thread.Η κοπέλα στο avatar είναι η C.C απο το Code Geass: Lelouch of the Rebellion. Είναι ένα πολύ καλό anime το οποίο το συνιστώ ανεπιφύλακτα. ^^
Οκτ 07 2008 22:41
Φωτογραφία

iristellamono

Xεχε...... Χαιρομαι.Eλπιζω να πηγες καλα στα μαθηματα.. Κι εγω μια απο τα ιδια... Ευχαριστιεμαι ξεκουραση προς το παρον και μετα παλι τρεξιμο.... Και εγω τωρα εχω ξεκινησει αρκετες σειρες παραλληλα και εχω καει ελαφρως.... Και μου τελειωνει και ο σκληρος δισκος και ειμαι ελαφρως σε απογνωση (εναλλακτικη εκφραση για το εχω φρικαρει που δεν μπορω να κατεβασω ολο το ιντερνετ απο anime Και ξενες σειρες στο Pc μου).....
Οκτ 06 2008 14:01
Φωτογραφία

monoiristella

iri chan! καλα ειμαι!τελειωσε η εξεταστικη και ειμαι ολη την ωρα εξω και λιαζομαι σαν το γατι...βλεπω azumanga daioh αυτην την περιοδο και εχω λιωσει στα γελια! εσυ καλα?
Οκτ 06 2008 03:10
Φωτογραφία

Casshern → iristella

tpt:)
Οκτ 05 2008 01:02
Φωτογραφία

Seirios → iristella

καλημέρα!! όλα μια χαρά.καλά δεν κολάει το "καλημέρα" αλλά τώρα ξύπνησα. εύχομαι όλα καλά και εσύ...
Οκτ 04 2008 14:54
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Καλά, αφού το κάνεις εσύ, θα ακολουθήσω το πρότυπο σου, ιρι-σαμα :) Εδώ διόρθωσα το "8" και το "3" σε ένα τόνο θα κολλήσω...
Οκτ 04 2008 14:44
Φωτογραφία

iristella → tsintori

δεν μπαινω στο Site των DB....τα κατεβαζω τα επεισοδια με DDL απο Lolipower.... Kατεβαινουν τζετ και δεν μπλεκω με τορρεντς και τα παιρνουν ολα απο τους DB... Λογικα ομως με τοσο βρισιμο που τρωνε για την αργοπορια τους πρεπει να κολλησε....:hahaha:
Οκτ 04 2008 12:39
Φωτογραφία

Dark_Venus → iristella

as expected from kawaii iri-chan!!You re the best thanks!!! :D
Οκτ 04 2008 12:30
Φωτογραφία

tsintori → iristella

Ένα 360 σου λείπει:hehehe::hehehe:. Αλήθεια στο site των db μπορείς να μπεις γιατί έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά τζίφος.....
Οκτ 04 2008 12:22
Φωτογραφία

iristella → tsintori

Χεχε....... Και εγω ηθελα (και την πηρα XD)...... Ναι παιζω video games..... Σε PC η Play2..... Aρκετα αλλα μην φανταστεις οτι ειμαι και καμμενη..
Οκτ 04 2008 12:19
Φωτογραφία

tsintori → iristella

Θέλω και εγώ 42άρα!!!!!!!!!!!!!!!!:nanana::nanana::nanana::nanana: Αλήθεια video games παίζεις;;;;;
Οκτ 04 2008 12:17
Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Πίου πίου μου σε ασήμαντα θέματα όπως είναι ένα πλήκτρο παραπάνω κατά την πληκτρολόγηση, δεν με πειράζει να κάνω μια παραχώρηση από την στιγμή που και εμένα μου αρέσει το αισθητικό αποτέλεσμα και είναι και καλή εξάσκηση στην δακτυλογράφηση.... Όταν κάτι με εκνευρίζει και με πειράζει πραγματικά (και έχω δίκιο εννοείται) πίστεψε με δεν υποχωρώ ακόμη και αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα,,,, Τα υπόλοιπα για μένα είναι λεπτομέρειες. Btw δεν εγινε εξαιτίας του ποστ που άρχισα να βάζω τόνους. Απλά ήταν η αφορμή να σκεφτώ ότι έτσι ίσως φαίνονται πιο ωραια τα ποστ μου και ίσως δώσω ένα καλό παράδειγμα στα άτομα τα οποία γράφουν με τον τρόπο που προανέφερες.......
Οκτ 04 2008 09:51