Community Status Updates
Mad_Hatter → iristella
thanks που εκανες accept το request :)
εγω εδω εχω αρχισει τη σχολη και ψιλοβασανιζομαι :P
Oct 13 2008 22:15
iristella → evaofadawn
Ασημι??? That sounds interesting εγω δυστυχώς δεν ξέρω real life κάποιον Yuu με μπλε η ασημι μαλλια......... Πωπωω.... ακομη το φυσάω και δεν κρυώνω αυτό που έπαθα..... Κατεβάζω τωρα το κανονικό Ayakashi απο τα links στο profil σου..... ( μ αρεσει που ηρθα και για να δωσω τα φωτα μου τρομαρα μου :hahaha::uhh:)
Oct 13 2008 04:40
evaofadawn → iristella
πάντως εκείνο το παιδάκι με τα μπλε μαλλιά πολύ χαριτωμένο, δε συμφωνείς........? ο Yuu... κάποτε ήξερα έναν Yuu αλλά δεν είχε μπλε μαλλιά!!!! είχε όμως ασημί!!!! άσχετα όλα αυτά αλλά ήθελα να τα μοιραστώ!!!!
Oct 13 2008 03:40
iristella → evaofadawn
Ναι και απορουσα και εγω..... Μα καλα τοσο διαφορετικο στυλ τα επεισοδια 1-5 του Ayakashi απο τα 9-11?'Οπως είπα ξεκινησα με τα Medicine Seller επεισοδια που τα κατεβασα απο αλλού επειτα προχώρησα Mononoke και μετα το επιασα απο την αρχη........... Και ναι δεν την παλεύω.....:hahaha::hahaha::hahaha:
Oct 13 2008 03:09
evaofadawn → iristella
ώπα! κάτσε, κάτσε, το έβλεπες κιόλας νομίζοντας ότι είναι το άλλο?!?!?
αφού είναι τελείως διαφορετικό βρε!!!! ντάξει να αλλάζει ιστορία αλλά αυτό είναι κ άλλο στυλ εντελώς. εγώ είχα κατεβάσει 4 επεισόδια κ για να ελέγξω είπα να δω τώρα το πρώτο κ..... μάπα το γιαούρτι κ έτρεξα να στο πω! κατεβάζω ήδη τα κανονικά από το link του Zoro στο profile μου, είναι οκ!
μα καλά τώρα, 2 anime, 2006 κ 2007, κ να τα λένε κ τα 2 Ayakashi?!?!?!?! είναι λίγο γκάου βρε παιδί μου, δε φταις εσύ!
Oct 13 2008 03:07
iristella → evaofadawn
OMG!!!!!!!! Δεν μπορει να συμβαινει αυτό...... Ρε χιλια συγγνωμη..... Το δευτερο λινκ που σου είχα δώσει με το Mononoke είχε τα επεισοδια του Ayakashi με τον Medicine Seller και ειχα ξεκινησει από εκει και μετα πηγα στο Mononoke. Οποτε επειδη ήξερα ότι είναι διαφορετικό το στυλ ανα αριθμο επεισοδιων όταν ξεκινησα από την αρχή το "ayakasthi the visual novel" δεν μου εκανε εντυπωση.... ΔΛδ τοσες μερες βλεπω αλλο anime ,,,,,,Νιce...... Eιμαι Genious τελικα.....
Oct 13 2008 02:57
evaofadawn → iristella
την πατήσαμε dear!
το link για το Ayakashi, που μου έδωσες είναι οκ αλλά δεν είναι το Ayakashi που έψαχνα!!!!
εσύ μου έδωσες αυτό [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Ayakashi_%28visual_novel"]Ayakashi (visual novel - Wikipedia, the free encyclopedia[/URL])
αλλά εγώ ψάχνω αυτό [URL="http://www.toei-anim.co.jp/tv/ayakashi/index.html"]‰φ �`ayakashi�`[/URL]
που προηγείται του Mononoke!
anyway, θα δοκιμάσω κάποιο από τα link του Zοro! είχε πλάκα πάντως, πως να φανταστώ ότι υπάρχουν 2 άνιμε με το ίδιο όνομα?
Oct 13 2008 02:44
iristella → Zoro
τι θα κανεις δλδ? θα βαλεις τα κλαμματα Yuuki chan? Γιατι από όσο έχω δει στην σειρα μονο αυτό είναι ικανη να κανει η "πριγκηπεσσα" alter ego σου.... Mην ξεχνάς μπορεί στο character test να βγηκα Zero αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι κληρονομησα και την αδυναμια του για Yuuki like χαρακτηρες. Plus i m getting tired of you going kyaa kyaaa kyaa all day....:hihi2::hihi2:
Oct 12 2008 06:04
Zoro → iristella
Σους εσύ,τσώπα,μην ακούω παραπονάκια για θα
[IMG]http://i129.photobucket.com/albums/p221/ErchinEragon/Animes/Vampire%20Series/ZeroandYuuki5.jpg[/IMG]
Φρόνημα λοιπόν και στην θέση σου:ureshii:
Oct 12 2008 06:01
iristella → Zoro
:hihi2:Σιγα καλε και εσυ.... Σου πασσαρα το Boys Next Door της Kaori Yuki και κατι εγινε...... Αφου η υποθεση ήταν τέλεια και σου αρεσε και εσενα από ότι είπες.... Τωρα για τα σχόλια σου παρακατω και τα requests σου σε εικονες δεν ευθυνομαι εγω.......:hihi2::bleh:
Oct 12 2008 05:46
iristella → evaofadawn
Αχ καλή επιτυχία ευχομαι!!! Και εγω σε παρόμοια κατάσταση είμαι οποτε καταλαβαίνω τι περνας στο περιπου^^... Kαι πάλι have fun ευχομαι και καλή παρακολούθηση......
[I][B](και αυτή από μένα τα μαθε όλα περί megaupload xP....να την προσέχεις λίγο,είναι και yaoi freak στα manga xD)[/B][/I]
Υγ.... Μου αρεσει που στο vm του ο Ζοro σε προειδοποιει ότι είμαι yaoi fangirl λες και κανω κανενα έγκλημα και δεν παρατηρεί ότι είσαι στο Shounen ai /yaoi tribute group ΧDDD....See? He is indeed Misa chan reincarnated.....:hahaha::hahaha::hahaha:
Oct 12 2008 05:26
evaofadawn → iristella
omg τώρα κατάλαβα τι έγινε!!!! anyway, όντως δεν το έχω δει πάντως κ γι'αυτό δε σχολίασα βέβαια. αλλά μάλλον κάποια στιγμή θα το δω κ αυτό. το θέμα είναι ότι πρέπει να είμαι μαζεμένη γιατί κάνω ερενητική κ διπλωματική κ χρόνος δεν υπάρχει για όλα (περιέργως!)
πάντως, με κούρδισες αρκετά, το είχα κιόλας στο μυαλό μου, αλλά τώρα παίζει περισσότερο!
Oct 12 2008 05:22
iristella → evaofadawn
Απο ότι βλέπω μάλλον δεν το έχεις αρχισει το Vampire Knight.(btw και η Υuuki του VK κοπελα είναι και μάλιστα στο ίδιο στυλακι με την Misa Amane περιπου , αν και σε ελαφρως καλύτερη θέση...).... Το τυπογραφικό λοιπόν μάλλον είναι σημάδι της μοιρας ότι πρεπει να το ξεκινήσεις και αυτό οποτε τσεκαρε [URL="http://shoku-dan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=53"]εδω[/URL]... Για να σε δελεασω σου λέω τα εξης Α. Many hot bishies B. Παιζει ο Mamoru σαν Ζero Kiryuu aka ο Seiyuu που εκανε τον Yagami Light στο Death Note. C. Τελεια υπόθεση και πολυ romance...
Eίναι δυο season των 13 επεισοδίων η κάθεμια. Η πρώτη ολοκληρωθηκε και απο την αλλη χτες είδαμε το πρωτο.:nbleed:
Αrigato Gozaimasu για το Request:wooi2::wooi2:
Oct 12 2008 05:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed