Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → red pyramid
Μόλις το τελείωσα το Ai No Kusabi. Άργησα λιγο αλλά μου έτυχαν απρόοπτα... Μου άρεσε πάρα πολύ. Η ιστορία ήταν λίγο μπέρδεμα σε κάποια σημεία (με την καλή εννοια) . Εννοώ ότι έπρεπε κανείς να περιμένει να προχωρήσει η ταινία για να μάθει βασικές πληροφορίες και να βγάλει κάποια συμπεράσματα, δεν στα έδινε όλα στο πιάτο.... Σε άφηνε να αναλογιστείς κάποια πράγματα και να συμπεράνεις μόνο σου καταστάσεις το οποίο το θεωρώ καλό. Σίγουρα πάει για rewatch για να ξεκαθαρίσω κάποιες λεπτομέριες (λίγο πιο μετά όμως γιατι τώρα είμαι depressed over the ending).
Μου άρεσαν αρκετά οι πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες όπως και το γεγονός ότι κανένας τους δεν ήταν υπερβολικά εξειδανικευμένος. Όλοι είχαν αδυναμίες, πάθη αλλα και σε μεγάλο βαθμό και αρετές οι οποιες ξεφευγαν κατά πολύ σε βάθος απο τα standards που συναντάμε συνήθως.....
Thanks για την πρόταση, πραγματικά μου άρεσε πάρα πολυ.
Οκτ 20 2008 19:26
dennisuke → iristella
Γεια ολα καλα; Εδώ όχι και τόσο
Ακόμη δεν άρχισα το death note και βλέπω εφιάλτες :uhh:
Το κατεβάζω με torrent εδώ και μια βδομάδα και πηγαίνει με πολύ αργούς ρυθμούς, χθες ήταν στο 57%. Και ρωτώ ένα φίλο μου ποιο ανιμε να δω μέχρι να κατέβει επειδή αργεί αυτό και μου λέει οποιοδήποτε θέλεις.
Κοιτώ την άλλη μέρα (a.k.a. σήμερα) -> το death note είχε φτάσει στο 93% :oo:
Λέω κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Ή τα rmvb με καταράστηκαν που το κατεβάζω σε avi ή οι ύπουλες φθοροποιές δυνάμεις του τετραδίου του θανάτου έβαλαν το χέρι τους :frozen:
Ελπίζω να το δω χωρίς να πάθει κάτι η ψυχοσωματοπνευματική μου ακεραιότητα και να μου αρέσει αν και το δεύτερο μάλλον θα ισχύσει απ' ότι λένε όλοι οι anime fans εδώ στο φόρουμ :if:
Οκτ 20 2008 16:44
iristella → Adventurer
Pictures the scene..........:hahaha::hahaha::hahaha:
[IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm220/AnnaMollyMadison/Chocolate/chocolatehandsemail.jpg[/IMG]
Αυτό το οποίο μου άρεσε πάντα στις πολεμικές τέχνες είναι ότι μπορούν πραγματικά να αποδειχθούν χρήσιμες και στην πραγματική ζωη και να ξελασπωσουν κάποιον από πολύ δυσκολες καταστασεις. Αυτές και ο χορός μου άρεσαν πάρα πολύ και ηθελα να ασχοληθω. Πολεμικές Τεχνες για κάποιον λόγο δεν με αφηναν οι γονεις να ξεκινησω να αρχίσω...... Για κάποιο λόγο πάντα είχα συνδέσει τις δύο έννοιες... Δέν έχω κάτι αγαπημένο σαν είδος κίνησης απλά μου αρέσει όποτε πετυχαίνω κάποιο βίντεο να βλέπω το σύνολο του αγωνα κατα κάποιον τρόπο.
Αργότερα το έψαξα αρκετά ως προς το τι θα ηταν ενδεχομενως καλύτερο να ακολουθήσω ενας γνωστός μου είχε προτείνει το Ai kido με την εννοια ότι βασίζεται περισσοτερο στην τεχνική παρά στην δύναμη. Δυστυχως ομως επειδη ενα ακομη γυρισμα θα με εστελνε χειρουργιο, είπα να μην το διακινδυνεύσω.....
Τα βιντεακια η φιλη μου μου τα ειχε δείξει σε cd σπίτι της, της μίλησα λίγο msn τώρα και μου λέει ότι από οσο ξερει η σχολη δεν εχει ανεβάσει κάτι σε youtube ή αλλού.Εάν την επισκεφθώ και τα πιάσω στα χεράκια μου θα τα προωθήσω καταλλήλως.
Στο you tube πάντως έχει άφθονα τα οποία μάλιστα γίνονται και απο πραγματικούς καλλιτέχνες στο είδος....
Οκτ 19 2008 21:39
evaofadawn → iristella
σχετικά με Ace, όντως, κάτι τρελούς six packs έχει πάρει το μάτι μου.... χεχε!
Οκτ 19 2008 16:37
Adventurer → iristella
Δεν πεφτεις και πολυ εξω στη σκηνη... αν και πιο κωμικοτραγικη ηταν λιγο πριν φτασει ο (πρωτος) μηχανικος που κοιταχτηκα στον καθρεφτη και ειδα οτι τα μουτρα μου ειχαν γινει μουτρα αραπη απ'τη σοκολατα:fromabove: Επρεπε να με ειχα τραβηξει φωτογραφια! :hahaha:
Κατα τ'αλλα, πού ησουν εσυ και εμφανιστηκες τωρα στη ζωη μου;;:oo:Οκ, ξερω αρκετες κοπελες που ασχολουνται με πολεμικες τεχνες, αλλα το να τις χαρακτηριζει μια ως "τα αγαπημενα μου αθληματα" πρωτη φορα στη ζωη μου το ακουω!!! Μεγαλο κριμα τα περιστατικα με το γονατο σου που δε σε αφησαν να τις επιδωξεις:nanana: Τωρα ειναι καλυτερα (το γονατο) ; Γιατι ποτε δεν ειναι αργα ξερεις, αλλοι ξεκινανε στα 30 τους ;)
Γενικα προς τα που τεινεις, προς λαβες, προς counters ή προς γροθιες/κλωτσιες; Εγω δηλωνω μεγαλος φαν των λαβων, ειδικα submissions οπως αυτη στην profile pic.
Να σου πω καλη η ιδεα σου για καποεϊρα, αν και μεχρι τωρα δεν εχει παρει το αυτι μου κατι ουτε για σχολη που το διδασκει στη Θεσ/νικη ουτε για τουρνουα ή επιδειξεις στην (Βορεια) Ελλαδα. Μιας και το ανεφερες παντως θα το ψαξω λιγο παραπανω γιατι ειναι σαφως μια απο τις πιο εντυπωσιακες τεχνες. Επ'ευκαιριας, τα βιντεακια του καποεϊρα που σου εδειξε η φιλη σου παιζει να τα εχει ανεβασει πουθενα να τα δω κι εγω;:blingeye2:
Οκτ 19 2008 16:13
iristella → evaofadawn
Ayakashi is Finished......... I m thrilled........ I want more............ Αρχισε το οπωσδηποτε..... Και ειδικα το ending song είναι απιστευτο....It actually made me cry. Τώρα οπου να ναι τελειωνω και το tv novel και ησυχαζω... AΣχετο και σε ποιοτητα και σε επιπεδο αλλα ειπα να τελειωσω με το ονομα μια και καλη :hahaha: Φιλια πολλα
Ps concerning One Piece.... Υeap Zoro is really cool... But Ace is[COLOR=Red][B] HOT[/B][/COLOR] stuff (literally):hahaha:
Οκτ 19 2008 03:41
evaofadawn → iristella
έλα βρε, πως πάει το Ayakashi? εγώ δεν είχα χρόνο ούτε να το αρχίσω (το "κανονικό")! για πες εντυπώσεις, αλλά μην αποκαλύψεις τπτ! φιλιά!
Οκτ 19 2008 02:52
iristella → zade
Eυχαριστώ... Πάντα ήμουν υπέρ της γρήγορης έντονης και αποτελεσματικής δραστηριότητας.
Οκτ 19 2008 01:10
zade → iristella
Δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις "complete" αλλά εγώ τώρα το είδα. Συγχαρητήρια , μεγάλο επίτευγμα αν αναλογιστούμε ότι γράφτηκες το Μάιο του 2008!
Οκτ 19 2008 00:56
iristella → Adventurer
Το περιστάτικο με το αμαξι τουλαχιστον είχε και την θετική πλευρά του..... Φανταζομαι δυο ωρες μετα που έρχεται η οδική βοηθεια τους μηχανικους να βρισκουν έναν ευτυχισμενο χορτασμενο και πασαλειμμένο με σοκολάτα adventurer......ΧDDD
Tα αθλήματα αυτά είναι τα αγαπημένα μου για να είμαι ειλικρινής. Ήθελα πολύ να ασχοληθω αλλα δυστυχως συνεχεις τραυματισμοι στα γονατα κατα την διαρκεια βολευ δεν με αφησαν (και το κακο είναι ότι αν το παθεις μια στο γονατο μετα το ξαναπαθαινεις)...... Ήθελα πολυ να ασχοληθω με καποια πολεμικη τεχνη αλλα τελικα μαλλον δεν με ηθελε αυτο. Θα σου ελεγα να κοιταξεις και Κapoeira. Μου είχε δειξει μια φιλη μου κατι βιντεο απο την σχολη της και οι προχωρημενοι εκαναν πολυ ωραια πραγματα. Σχεδον σαν χορογραφια ηταν,,,,,,^^
Οκτ 17 2008 19:51
Adventurer → iristella
Φερε μου εσυ τουρτα σοκολατα σε obento και δες τις αντιδρασεις μου. Σου εγγυωμαι πως ο Καμπαμαρου θα σου φαινεται φυσιολογικος σε συγκριση με μενα:burningbe3:
Θυμηθηκα πριν μερικα χρονια που πηγαινα στην εθνικη μεταφεροντας μια τουρτα σοκολατα για τα γενεθλια μιας φιλης μου και ξαφνικα χαλασε το αυτοκινητο. Προφανως μεχρι να ερθει βοηθεια, να παμε συνεργειο κτλ θα περνουσαν μερικες ωρες οποτε η καημενη η τουρτα δε θα αντεχε... σε αφηνω να φανταστεις τη συνεχεια:nbleed: (αν και tbh ουτε το ενα τεταρτο δεν καταφερα να φαω μονος μου :P ).
Δεν ειμαι ο ιδιος στην profile pic, αλλα την εχω κανει κι εγω τη συγκεκριμενη λαβη - σε εναν φιλο μου που μου προτεινε αγωνα παγκρατιου παλης αλλα εκανε το λαθος να με υποτιμησει:hehe: Γενικα μου αρεσουν πολυ οι πολεμικες τεχνες και εκανα και ο ιδιος παλια. Τωρα πλεον αρκουμαι κυριως να παρακολουθω (και να τραβαω βιντεο) αλλους που τις εξασκουν - εχω παει ως θεατης σε τουρνουα kickboxing, παγκρατιου, taekwondo, ευελπιστω και judo στα κοντα, και εχω τραβηξει τα απειρα βιντεακια. Και ναι, το ξερω οτι τα αθληματα αυτα τα θεωρειτε βαρετα οι περισσοτερες κοπελες:shutup:
Οκτ 17 2008 17:48
iristella → Zoro
Α χαχα ναι και κανεις καλη δουλεια απο οτι βλεπω.... Τα πηρε εντελως O GK>.....
Οκτ 17 2008 17:18

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται