Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → iristella
well,you are not the only one I find fun teasing XD
Btw,wc back from the nap....are you ready for the new day?? X_X
Is the keyboard set??xP
Οκτ 17 2008 17:14
Zoro → iristella
I guess you must have fed the shinigami an apple to keep it away:P
Btw,I always worship your blonde alter ego:tensai:
[b awake for a while,sthg important came up^_^]
Οκτ 17 2008 07:51
Seraphimon-T.K. → iristella
Χεχε~! Καλημερα Ιρι-τσαν :Ρ Μη στεναχωριεσαι,θα ειμαι παντα σε επιφυλακη και κοιταω συχνα-πυκνα τι λετε (οχι για τα τσαπτερς ομως ΧΡ) γιαυτο και εγραψα κ γω σημερα. Πραγματικα μολις ειδα το ποστ "τσαπτερ 421 ετοιμο" ημουν ετοιμος να το διαβασω (μαζι με τα αλλα που δεν εχω διαβασει φυσικα...ακομα 1 ειναι βασικα ΧΡ).
Ελπιζω να αντεξω και να μην τα διαβασω. Απλα τωρα το ανιμε το βλεπω λιγο πιο χαλαρα,οχι οπως παλια,και ο λογος ειναι επειδη ξερω τι γινεται... Ποτε δεν ξερεις,ο μεγαλος σποϊλερας μπορει να επιστρεψει :Ρ Αρκει να το πιστευεις (λολ αυτο ηταν τελειως ανιμε φαση ΧΡ)
Οκτ 17 2008 06:58
iristella → Seraphimon-T.K.
Seraphimon kuun... Ξαναρχισε το Manga pleaseeee...... Δεν μπορω να ειμαι η μονη υπερασπιστρια των Uchiha Και του Sasuke kuun.... Θα πεσουν να με φανε στο τελος:nanana::nanana::nanana:... Αnw.. Και εγω την χαρηκα πολυ την κουβεντα σημερα... Σε καλημεριζω!!:congrats:
Οκτ 17 2008 06:46
Seraphimon-T.K. → iristella
Χαχα~! Ναι το βλεπω ΧΡ Ευγε Ιρι-τσαν . Καιρο ειχα να κανω μια καλη συζητηση γυρω απο το ναρουτο ΧΡ
Οκτ 17 2008 05:55
iristella → Seraphimon-T.K.
Όπως βλέπεις η σωστή narutard είναι ετοιμοπόλεμη και στα χαράματα....... ΧDDD
Οκτ 17 2008 05:45
iristella → Adventurer
Mα και εγω παράξενη είμαι φυσικά:bleh:!!! Ποιος είπε για μενα ότι είμαι φυσιολογική και διαδιδει ψευδείς και ανυποστατες φημες ?:hihi2: Στο επομενο anniversary όπως επιθυμείς τρισδιάστατη και σε δίσκο:cake:. Eλπίζω να σου αρέσει η σοκολάτα μονο...
Εdit...... Στην profile pic εσυ είσαι btw? Κανεις πολεμικες τέχνες?
Οκτ 17 2008 04:52
Adventurer → iristella
Obento arigato τοτε! Στο επομενο anniversary θα την περιμενω τρισδιαστατη και σε πιατακι [img]http://www.anime-planet.com/forum/images/smilies/ramen.gif[/img] Και συμφωνω οτι ταιριαζε επειδη εμοιαζε παραξενο, στο κατω-κατω ποιος παρα ενας παραξενος θα ποσταρε στο φορουμ στις 5:30 τα χαραματα; :hahaha:
Btw, εσυ τι κανεις ξυπνια τετοια ωρα;; Αει τραβα για υπνο :P
Οκτ 17 2008 04:39
iristella → Zoro
Well i was tought by the best so..... What did you expect? Go cheer up for misa chan one more time before you can talk about fangirlism and fanboysm...... I havent heard you say how ideal she is the past few days and i m worried.,.,.,.,.,
Οκτ 17 2008 03:26
Zoro → iristella
fangirls:canthelp:.....
....but OK,without you fanboys would be sooo bored,we need someone to tease,so I forgive you xP
(but don't push it:chigau:...and stop posting dammit...your post rate is almost [IMG]http://th46.photobucket.com/albums/f121/darkants/th_9000-Techno-.gif[/IMG]:P)
Οκτ 17 2008 02:52
Seirios → iristella
όλα καλά και εδώ. καλο είναι το wolfs rain? το χω μπανίσει εδώ και κανα χρόνο αλλά δεν έχω αξιωθεί. πως πάει η σχολη καλα?
Οκτ 17 2008 02:51
iristella → Zoro
Eγω δεν τον ξέρω προσωπικά τον κυριο Griffith ακόμη αλλά όταν βλέπω καποιον με ταλέντο το αναγνωριζω. Και πολυ περισσότερο όταν το ταλέντο του είναι η εξυπνάδα και η ικανότητα στην διαπλοκή και την προδοσία. Και απο όσο με έχετε σποιλεριάσει μεχρι τώρα μια χαρά του την έφερε του Guts.
Δεν είναι ότι τα κορίτσια επηρεάζονται από την γλυκιά φάτσα. Ίσως δεν επηρεαζονται τόσο από το macho στυλακι του Guts προς το παρόν. Και όσο να ναι τα κακά αγόρια εχουν την γοητεία τους........
So all hail Griffith!!!!!!!
Οκτ 17 2008 02:44
Zoro → iristella
Learn???
You have already surpassed me,iri no kami:tensai:
(και υπάρχουν και πάμπολλες αποδείξεις)
Δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να μου την πεις μιας και κι εσύ σαν εμένα το βλέπεις το ζήτημα:try:
(αλλιώς θα λεγα "il bue che dice cornuto all'asino" XD,μάντεψε τι σημαίνει:whistling:)
Όσο για το HOF,εγώ ξέρω ότι ζήτησα έγκριση και 2 φορές μάλιστα και και στις 2 άκουσα ΟΚ,τώρα το τι νόμιζες εσύ δεν με αφορά....τωρά πια μπήκε...μπορούμε μόνο να γελάσουμε:himitsu:
Οκτ 17 2008 00:23

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται