Community Status Updates
Barbara → iristella
χελοου Ιριστέλλα !
Έχω πάθει κόλλημα με τα ανιμε το δεύτερο μου το είδα μόλις χθες όλο το VAMPIRE KNIGHT και έχω ξετρελαθεί..!
Oct 25 2008 18:50
Zoro → iristella
σουρ σουρ ιρο-κουν^^
(gomen,couldn't resist,you know what is most fun for me:nanana:)
Oct 23 2008 20:37
iristella → Zoro
Νοpe you let your personal wishes misguide you i think........... Εγω αυτό που είπα είναι ότι αν και εξετάζεις το παρακατω ενδεχομενο που αναφερεις και ΕΣΥ το θεωρεις πιθανό (οχι οτι ισχύει) παρόλα αυτα εξακολουθεις να μου μιλας..... Που σημαινει οτι μαλλον πας γυρευοντας .....
Oct 23 2008 20:34
Zoro → iristella
Was that a confession?
Nα το πάρω σαν παραδοχή αυτό?
Devo prenderla come una confessione?
:orly::hiding_something:
(μερικά άτομα θα ενδιαφέρονταν πολύ να μάθουν:kill4u:)
Oct 23 2008 20:10
iristella → Zoro
And yet you keep talking to me......... That speaks for itself dont ya think?
Oct 23 2008 20:07
Zoro → iristella
[I][B][COLOR=Magenta]Σε περιπτωση που σβήσεις το vm εχω κρατησει αντιγραφο σε irfanview οπως επισης και αρχειο της συγκεκριμενης msn συζητησης... Αν εξακολουθεις να θες αποδειξεις μπορω να τα ποσταρωκαι τα δυο και ειδικα την συζητηση uncensored.........
[/COLOR][/B][/I][COLOR=Magenta][COLOR=Black]iri,down girl,down:nanana:.....let me make you a basic question:
Είσαι σίγουρη ότι πίσω από την οθόνη του pc κρύβετε μια 24χρονη κοπέλα??
Γιατί με βάση όσα άκουσα και είδα αυτούς τους μήνες (και ακούω καθημερινά) αρχίζω και σκέφτομαι κανέναν:
[IMG]http://img241.imageshack.us/img241/1774/spfatguyrk0.jpg[/IMG]
με εμμονή στι καταδιώξεις,την privacy,το pwning και to b-ing.....mostly male stuff....μήηηηηπως,λέω μήπως να αρχίσω να φοβάμαι ότι η iri έιναι iro τελικά?:hiding_something::whistling:
(ήταν κι επίκαιρο στο thread με το internet^^)
Επίσης,για να μην μου μείνεις παραπονεμένη,πάρε κι εσύ κομμάτι της συζήτησης σχετικά με τις φαντασιώσεις σου(κάτω κάτω,με τα φούξια):
[URL="http://www.anime.gr/forums/members/iristella-page6.html"].aNiMe//GR Forums - View Profile: iristella[/URL]
:ureshii:
[/COLOR][/COLOR]
Oct 23 2008 20:05
iristella → Zoro
Ξεχάστηκα λίγο να σου απαντήσω αλλα Anw...... Αν θες να σου θυμήσω τσέκαρε το παρακατω link........
[url=http://www.anime.gr/forums/members/zoro-page10.html].aNiMe//GR Forums - View Profile: Zoro[/url]
Σε περιπτωση που σβήσεις το vm εχω κρατησει αντιγραφο σε irfanview οπως επισης και αρχειο της συγκεκριμενης msn συζητησης... Αν εξακολουθεις να θες αποδειξεις μπορω να τα ποσταρωκαι τα δυο και ειδικα την συζητηση uncensored.........
Oct 23 2008 19:32
iristella → Adventurer
Για σχέση πολεμικών τεχνών χορού........ Είναι κοινή αντίληψη στον τομέα αυτό το "move like a butterfly sting like a bee :hero:".... Σε δύσκολη κατάσταση έχω ήδη μάθει κάποια κόλπα και λαβές και φυσικά το κόλπο με τα κλειδιά σιδηρογροθιά (well this is actually kind of a dirty trick but who cares? :hiding_something:)
Χεχε προς το παρόν οι μόνη εξάσκηση που έχω κάνει με πολεμικές τέχνες είναι κάτι συντομα μαθηματα αυτοάμυνας που μου έδωσε ένας ξαδερφός μου που είναι ειδικές δυνάμεις... Από την στιγμή όμως που το παράκανε σε ένα κεφαλοκλείδωμα -αυτό που σου ακινητοποιούν το κεφάλι και μπορουν είτε να σε λιποθυμίσουν είτε να στριψουν τη λαβή και να σου σπάσουν το λαιμό- και παραλίγο να με στείλει από ασφυξία:Crying2:, θεώρησα ότι μάλλον είναι καλύτερο για τη σωματική μου ακεραιότητα να διαβάσω τα αντιστοιχα βιβλία και να δω τα αντιστοιχα βίντεο:hot:....Για μάχη μαζί του έστω και για πλάκα δεν το συζητάω καν.... Me wants to live:beaten:.... (Είσαι πολύ τυχερός που μπορείς να παιζεις με άλλους)
Τhankies για τα βιντεάκια:wooi2:..... Ξεκινάω να τα κατεβάζω και θα σου στείλω εντυπώσεις... Ψάχνω και για την ταινία που μου πρότεινες....... Eυχαριστώ και για την ειδοποίηση για την αλυσίδα ADN....:joyful: Πάω να ξαναδιαβάσω μία τους κανόνες τώρα και ανυπομονώ να πιάσω τα dvds στα χεράκια μου:ureshii::awww:
Oct 23 2008 16:38
Zoro → iristella
Τς,γυναίκα,για δείξε μου που ακριβώς ζητάω να ποστάρεις yaoi pics στο προφίλ μου,να καταλάβω κι εγώ:nosey:
Κλασικά,προσπαθείς να χαλάσεις το rep μου στο site,got ya this time:bleh:
fangirls:canthelp:,go scream kyaaa kyaaa somewhere else...
(no proof=pwnt xP)
Oct 23 2008 10:56
iristella → Zoro
Ενταξει το να τις ποσταρεις τις Yaoi pics στο προφιλ μου να το καταλαβω....... Το να ζητας να τις ποσταρω στο δικο σου τι νοημα μπορει να εχει περα απο το ότι σου αρεσουν?
Oct 23 2008 01:14
Adventurer → iristella
Iristella : "Αυτό το οποίο μου άρεσε πάντα στις πολεμικές τέχνες είναι ότι μπορούν πραγματικά να αποδειχθούν χρήσιμες και στην πραγματική ζωη και να ξελασπωσουν κάποιον από πολύ δυσκολες καταστασεις."
Iristella : "Για κάποιο λόγο πάντα είχα συνδέσει τις δύο έννοιες (χορου και πολεμικων τεχνων)."
Adventurer : Δηλαδη για να καταλαβω, εσυ αν βρεθεις σε μια δυσκολη κατασταση θα αρχισεις να χορευεις;:hahaha::hahaha:
Γενικα ετσι ειναι, οι πολεμικες τεχνες εχουν πολλες εφαρμογες. Χρησιμοποωντας τες κανονικα, μπορεις αφενος να υπερασπιστεις τον εαυτο σου σε μια πραγματικη κατασταση (οπως ανεφερες) και αφετερου να παρεις το τηλεκοντρολ οταν ο/η διπλανος σου αλλαζει καναλι ενω δειχνει Kenshin. Οπως βλεπεις οι χρησιμοτητες ποικιλλουν:drink: Εχουμε κανει και ολιγολεπτες μαχες για χαβαλε με τρια (ξεχωριστά) ατομα (τον κολλητο μου, μια φιλη μου και εναν γνωστο μου) τις οποιες ευχαριστηθηκα ταμάλα. Ελπιζω αυτο να σε επεισε οτι εισαι περισσοτερο νορμαλ απο εμενα ;)
Εσυ απ'οτι καταλαβα προτιμας τις επιδειξεις, τα κάτα, και γενικα τις χορογραφιες (damn, ακομα και η λεξη προδιαθετει για χορο :hahaha: ). Αν σου αρεσει παντως να βλεπεις και μονομαχιες σε ταινιες, δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την κορεατικη ταινια Ong-Bak. O Tony Jaa ειναι απλως απο τους καλυτερους martial artists ever! :nod2:
Απ'οτι καταλαβα ακομα σε ταλαιπωρει το γονατο σου. Οπως και να εχει το πραγμα, εγω σου ευχομαι περαστικα του :) Ο γνωστος σου ηξερε τι ελεγε για το Aikido, θελει αρκετη εξασκηση αλλα μετα μπορεις να ακινητοποιεις τον καθενα μονο με δυο-τρεις κινησεις των χεριων σου.
Εννοια σου και εχω κατεβασει τα απειρα σχετικα βιντεακια απο Youtube, αλλα the more the merrier :P (επισης μου αρεσει πολυ περισσοτερο η ιδεα να τα λαβω απο γνωστο ατομο, αν και δεν μπορω να εξηγησω το γιατι). Σε ευχαριστω που προθυμοποιηθηκες, και ανταποδιδω δινοντας σου ενα δειγμα απο Παγκρατιο μεσω του οποιου θα καταλαβω κι εγω το γουστο σου : [URL="http://www.mediafire.com/?jwjfnzndgvl"]Κανε κλικ εδω[/URL] και κατεβασε το αρχειο rar για 5 κλιπακια απο το τελευταιο πρωταθλημα Βορειου Ελλαδας. Τα 3 πρωτα ειναι "Παλαισματα" δηλαδη χορογραφιες δυο ατομων, το 4ο ειναι "Πολυδαμα" δηλαδη χορογραφια ενας εναντιων τεσσαρων, και το 5ο κανονικος αγωνας. Τα σχολια ευπροσδεκτα βεβαιως και, οπως θα καταλαβεις απο τον τιτλο του αρχειου, αν σου αρεσουν σε παρακαλω να μου ζητησεις κι αλλα!:Blissfull:
Oct 22 2008 16:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed