Community Status Updates
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Xεχε i m going through my lovey dovey phase i guess:wooi2::wooi2::wooi2: (τρομαρα μου!).... To Gravitation το θέλω και εγώ να το αρχίσω αλλά κάνω ένα διαλειμματάκι λίγο από τα Yaoi προς το παρόν. Κατέβασα κατα λάθος Enzai και η εμπειρία με μια μόλις σκηνή μου έμεινε τραυματική (instant close and delete).....:deadga6: Θέλω λίγο το χρόνο μου για να συνέλθω:uhh:
Mε γεία το καινουριο profile και σε σενα.Σου πάει ο Sasuke και ας λες ότι δεν τον συμπαθείς:orly:...Btw το ξέρεις ότι το junjou romantica έχει και δεύτερη season και το πρώτο έχει ήδη υποτιτλιστεί ετσι (εριξα το γέλιο της ζωης μου όταν το έβλεπα. Ο Misaki έδωσε τα ρέστα του)?
Κατά τ αλλα καλουτσικα γενικά. Λίγο περίεργη φάση αυτή η περίοδος αλλά δεν μασάω:knock-knock:,,,,,, Εσύ ολα καλά?
Oct 26 2008 18:51
Seraphimon-T.K. → iristella
Arigatou gozaimasu Ιρι-τσαν! Να 'σαι καλα! Απο το στομα σου και στου Θεου το αφτι~! Και για το πτυχιο,αλλα και για το ονομα της σειρα ΧΡ:hahaha::hahaha:
Oct 26 2008 17:31
Casshern → iristella
μια χαρα ειμαι :8):, Dbz was my 1st anime,κ παραμενει stil one of my favs:smokingg:,btw do u like Freeza????:hahaha::hahaha:xd
Oct 26 2008 14:53
Barbara → iristella
Iristella mou να'σαι καλά κοπέλα μου..!
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ..!
Oct 26 2008 14:45
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
ΗΟLY SHIT WHAT HAPPENED TO YOUR HOMEPAGE?? ITS ALL LOVEY DOVEY!!
[COLOR=plum]θελω κι εγω λολ][/COLOR]
[COLOR=#dda0dd][/COLOR]
[COLOR=black]Το Loveless εφυγε σε μια μερα, ξεκινησα το junjou romantica, τελειωσε κι αυτο (γμτ δεν ηθελα κι αλλη Ongoing αλλα δεν μπορουσα να αντισταθω) και τωρα βλεπω το Gravitation.. Πολυ καλο, αν δεν το χεις δει δες το ^^[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]Ολα καλα? Πως πας??[/COLOR]
Oct 26 2008 14:40
Seirios → iristella
εμένα μου ερέσουν τα χαρολυμενα χρώματα. το μαύρο,το μώβ και το μαυρομπλέ.αχαχαχαχαχ
καλα ε... κάτι άσχετο. το tytania περνει τρομερη πλοκή! από ότι καταλαβα το ανιμε είναι παο την πλεύρα τον ΄"κακών"¨τον καλο δεν τον δείχνει ουτε στο ιντρο!!! χαχαχα πολύ καλο
ον τοπικ τώρα χαχαχα. γύρω από τον ρόζ έχω αναπτύξει ολόκληρη θεώρία αλλα δνε είναι του παρότνος. είναι το ψρώμα που τα νηκάει όλα!
Oct 26 2008 06:39
Seirios → iristella
ααα το χα ξεχάσει!!!! νταξ μωρέ μη βαράς.!all hail itachi!. πωπω ρε παιδί μου πολύ ροζ......βάλε κανα μάυρω να ανοίξει το μάτι σου.χαχαχα άντε κανα σκουρο μώβ....
Oct 26 2008 06:25
Seirios → iristella
go to black hole , page 1302 στο ποστ που μιλάω.είναι το 8ο. και θα καταλάβεις....
πόπο καλα ε... βαριά κατάρα ξεστόμισες!!!!!πρόσεχε τα λόγια σου χαχαχαχαχα
εύχομαι όταν κοιμάσε να βλέπεις την μάχη κακάσι ιτάτσι. την 1η φορά που έφαγε το τσουκιγιόμι.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 26 2008 06:14
iristella → Seraphimon-T.K.
Seraphimon kuuuuuuun χρονια πολλα!!! Να χαιρεσαι το ονοματάκι σου.... Σου ευχομαι υγεια χαρα ευτυχία, καλό πτυχίο και πάνω από ολα να δικαιωθούμε και να λάβει η αγαπημενη μας σειρά το όνομα το οποιο θα έπρεπε να είχε εξαρχής........
Oct 26 2008 06:01
Seirios → iristella
0αχχ0ααχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχαχ0αχ0αχ0α0αχ0αχ.
0χ0αχαχ0αχαχ0αχ0α0αχ0αχ0χααχ0αχ0α0αχαχ0α. σε λιγο θα κοιμιθω τώρα γυρισα σπιτι και δεν νυστάζω.... πάντως έχεις δίκαιο για όσους χαρακτήρες έχω πει αν θα πεθάνουν πάντα πεθένουν είμαι γρουσούζη.ς.... λες να πεθάνει και ο κακασι? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Oct 26 2008 05:45
iristella → ichigo13
Xρονια πολλα!!!! Να χαίρεσαι το ονοματάκι σου (και λεει θυμόμουν λαθος, δεν σε λενε δημητρη και γινομαι εντελως ρομπα XD)... Σου εύχομαι τα καλυτερα και πανω απο όλα υγεια ευτυχια και πολλα μα πολλα anime και Mangas!
Oct 26 2008 05:39
iristella → Barbara
Hey Barbara san πως είσαι? Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αναφορικά με το προφιλ μου . Και εσυ μπορείς να φτιάξεις το δικό σου πηγαίνοντας στο User Cp και επιλέγοντας την επιλογή που λεει customize profil. Ηave FUN !!! ^^
Αναφορικά με το Vampire Knight χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Οταν λες το τελειωσες τι εννοείς? Το ξέρεις φυσικά ότι υπάρχει και δεύτερη season η οποια προβάλλεται τώρα Ε με τον ελαφρώς παραλλαγμενο τιτλο Vampire Knight Guilty?
Σου προτείνω ακόμη
Full moon No Wakashite
Special A
Itazura Na kiss
Ef A tale of memories και την συνέχεια του Εf a tale of melodies.
Code Geass
Naruto
Εεε για αρχή αυτά βασικά.... Έχω πολλά άλλα αν θες να σου πω απλα σαν πρωτη σκέψη αυτά μου ήρθαν.
Oct 26 2008 05:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed