Community Status Updates
kelborn3 → iristella
Επειδη μιλησα με το σειριο στο μσν απλα για να σοθ διευκρηνησω οταν αυτος μιλαει για captain lvl εννοει το reiatsu mono to power dld οχι skills
Nov 14 2008 23:26
Zoro → iristella
Urrrr sooooo dead and u don't know it,miss postu postu:bahhh:
temeeee,since u are awake,έμπα στην σπηλιά...nao:roar:
Nov 14 2008 05:04
kelborn3 → iristella
Aπλα τα σπαει αυτο το μανγκα διαβασε το δε 8α χασεις.Αρχισα και το trinity blood καλο μεχρι στιγμης ^^οεο^^
Nov 13 2008 21:22
iristella → kelborn3
Τπτ ρε συ....^^ Απλα ειδα ότι δεν το είχατε πάρει ακόμη ειδηση και ειπα να σας το προωθησω.
Nov 13 2008 20:30
kelborn3 → iristella
Ma οπως και να το κανεισ αμα δεν εκτονω8ουμε για τι1.5 βδομαδα που ηταν κατω πως 8α συνελ8ουμε^^.ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ ΤΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ BERSERK ΕΙΣΑΙ 8ΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ^^:nod:
Nov 13 2008 20:19
iristella → kelborn3
Οι 22? εγω εσυ και οι αλλοι 20 που ποσταρουν τωρα? XD Ετσι ετσι.,..... Χεχε με το που επανηλθε το Site αμεσως ορμησαν οι πιστοι ακολουθοι......
Nov 13 2008 19:33
kelborn3 → iristella
Ακομα δεν ανεβηκε το σιτε και αρχισαμε και οι 22 τα ποστ που 8α φτασει αυτη η κατασταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!^^:burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Nov 13 2008 19:27
Casshern → iristella
Go ckeck in Bleach General Dicsussion,Kubo's:P interview 2008 i post,NOW!!xd
Nov 03 2008 16:20
Hatake Kakashi → iristella
Συγνωμη για την τοσο καθυστερημενη απαντηση,αυτο που ξεθαψες πραγματικα μονο καποια γυναικα θα μπορουσε να το βρει,δεν το ειχα παρατηρησει καθολου και κανεις αλλος ενω ηταν και μπροστα στα ματια μας :D nice find
H αγωνια ειναι σε υψηλα επιπεδα και στην ιαπωνια σημερα κιολας βγηκε κατι σαν preview απο το shounen jump,δεν λεει κατι ιδιαιτερο αλλα μας μπερδευει περισσοτερο σε λιγο θα το βαλω στο thread
Nov 03 2008 15:27
Neuro → iristella
Λοιπόν για να αρχίσουμε επιτέλους το manga μας! Έχω προτείνω ο καθένας μας να κάνη αν θέλει character design στους χαρακτήρες ή χαρακτήρα που πιστεύει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον σαν κακό ή καλό χαρακτήρα! Ο ήρωας μας είναι από μια χώρα που θυμίζει την Ιταλία στην εποχή τις αναγεννήσεις άλλα πάντα με ένα ποιο φανταστικό και αφιερωμένο τρόπο άρα τα ρούχα του άνετα μπορούν μόνο να είναι εμπνευσμένα από εκείνη την εποχή! Η κοπέλα ζει στην χωρά τον ξωτικών άρα τα ρούχα τις είναι ενδεώς φανταστικά βασισμένα σε αυτά που βλέπουμε συνήθως να φορανε τα ξωτικά, βεβαία να μην είναι υπερβολικά γυμνό π.χ. μόνο εσώρουχα βαλτέ και κάτι παραπάνω για αρχή! Άλλη μια σιμώσει ο ήρωας μας μετά φορεί ρούχα τον ξωτικών άρα δεν πειράζει να έχει και λίγο ποιο φανταστικά ρούχα αργότερα , ώμος προτιμώ να είναι εμπνευσμένα από την αναγέννηση δηλαδή την εποχή που έζησε ο Leonardo da Vinci, Rafaelo, Michelangelo και πολλοί άλλοι παντός ψάξτε λίγο και μην τα αφήστε στην μύρα τους! Κάτι ακόμα όσοι ενδιαφέροντα να δημιουργήσουν και άλλους χαρακτήρες να μου στείλουν pm ώστε να τους στύλο με e-mail τις σιμώσεις για τις χώρες! Για ποιο πολλές πληροφορίες επίσης στείλτε μου pm ή κοιτάξτε στο thread [URL="http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/5808-manga-project.html"]εδώ[/URL]!
Nov 02 2008 22:19
iristella → LexKuro
Οχι ρε μην το ξαναπεις XDDD........ xεχε επεσες σε yaoi fangirl και ενίοτε το προφιλ μου γίνεται ναρκοπέδιο χάρη στις ευγενικές χορηγίες της πιου πιου san αλλά και άλλων.
Βασικά δεν προσβάλλουμε τον Light. Απλά πιστεύουμε ότι ταιριαζε πολύ καλύτερα με τον L παρά με την χαζοβιόλα την Misa Amane. Ήταν οι δυο οψεις του ιδιου νομίσματος,πανέξυπνοι, και ο ένας θαύμαζε πάρα πολύ τον άλλο,,, Και φυσικά το DN γινόταν απείρως πιο ενδιαφέρον με αυτούς τους δυο να αλληλοκυνηγιουνται.....
Τhanks για τα καλα σου λόγια ^^
Nov 02 2008 17:32
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πολυ!!!!!!!!! They are so cuuuuuuuute. Ετσι επρεπε να ειναι το DN κανονικα.
Nov 02 2008 17:28
LexKuro → iristella
hiz thanx για το accept τιμη μου να εχω friend εναν τοπ forum user:P (btw η φοτο απο κατω ,,,την βρισκω λιγο (εως αρκετα ) gay,,,,,,παρακαλω μην προσβαλετε τον light kun
Nov 02 2008 17:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed