Jump to content

Community Status Updates

Photo

kelborn3 → iristella

Απλα 8ελω να σου πω μεγια για το καινουργιο σου προφιλ^^Οπως επισης και για τα νεα αβαταρ και την υπογραφη nice!!!!!!!!!!!!!!!!:burningbe3::nod:
Nov 24 2008 10:35
Photo

iristella → RiDeLub

Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.... Ελπίζω τώρα που βγήκαν τα OVAS να δούμε και άλλα κεφάλαια.
Nov 23 2008 17:22
Photo

RiDeLub → iristella

Hello. Καμία ενόχληση. Ένας από τους λόγους που δεν άρχισα τελικά το manga είναι επειδή το μοναδικό group που το έκανε, το παράτησε (βασικά διαλύθηκε το group). Έχουν κάνει μέχρι το 14 (όσα έχεις δηλαδή). Αν και δεν ξέρω με ακρίβεια, μπορώ να σου πω ότι το manga έχει περίπου 100 ch (13-14 vols) ενώ όπως ξαναείπα τελείωσε στο αυτό το μήνα. Από εκεί και πέρα η Viz ξεκίνησε φέτος να το εκδίδει.
Nov 23 2008 12:52
Photo

iristella → kelborn3

Σιγά τα αίματα........ΧΡ
Nov 23 2008 00:43
Photo

kelborn3 → iristella

De xreiazetai na se dagkwsw mporw na ginw poly pio kakos kai animal:kill4u::hehehe:
Nov 22 2008 21:21
Photo

iristella → RiDeLub

Hello!!! Συγγνώμη για την ενόχληση αλλά είδα το ποστ σου στο Switch thread και αναρωτιόμουν εαν μπορείς να μου πεις σε ποιο Chapter έχει τελειώσει το manga (εχω κατεβάσει μέχρι το 14) και αν εχει προχωρήσει πιο μετά θα μπορουσες να μου δώσεις link?
Nov 22 2008 18:55
Photo

Zoro → iristella

Πάλι καλά που πρωινιάτικα δεν θα το φτιάχνανε το site και είχαμε πέσει in the worst possible case(όπως υποστήριζαν μερικές):hahaha: Τέσπα,έχε χάρη που νυστάζω και δεν θα κάνω κανένα post,παρ ότι το site φτιάχτηκε...τα λέμε αργότερα και φρόνημα με το keyboard:tensai:
Nov 22 2008 08:30
Photo

Zoro → iristella

errr.....ok mistress you won(once again),I may tease you but I'm obedient in the end and would never dream of making you angry:nanana: (even though you are sooo funny those times xD)
Nov 20 2008 22:40
Photo

Zoro → iristella

[lag 2ble post spam-->erase]
Nov 20 2008 22:40
Photo

iristella → Zoro

Δεν παραδεχτηκα και δεν διεψευσα τπτ μην βλέπεις ότι θέλεις,,,,,,,, Oσο για τις συνέπειες αν πραγματικα δεν θυμόσουν δεν θα μίλαγα για ρίσκο.
Nov 20 2008 21:39
Photo

Zoro → iristella

Τουλάχιστον έμμεσα παραδέχτηκες ότι όσα λέω είναι αλήθεια:orly: Όσο για τις συνέπειες που λες.....ζεν συμάμαααιιιιιι:himitsu:...ίσως πάρω το ρίσκο τελικά:ureshii:
Nov 20 2008 21:35
Photo

iristella → Zoro

Aπάντησα εκει που σε βρήκα εύκαιρο. Τελευταία φορά που τσέκαρα this was a free forum. So unless you find me a rule that says dont post here δεν μπορεις να μου πεις κατι........ Οσο για την απειλή, απαξιώ να απαντήσω. Ούτως η άλλως ξερεις τις συνέπειες από κατι τέτοιο πολύ καλά δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι.
Nov 20 2008 21:29
Photo

Zoro → iristella

Σταμάτα να με ακολουθείς και να ποστάρεις σε όποιο thread πηγαίνω...σε έχω πάρει χαμπάρι,stalker-san...ξουτ,βρες δικά σου:roar: [IMG]http://i57.photobucket.com/albums/g235/LynneSin97/untitled1.jpg[/IMG] Τσάμπα χάνεις τον χρόνο σου spam hime,η διαφορά δεν θα μειωθεί περισσότερο από τόσο...στο ξανάπα,γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος[IMG]http://thumbnails.truveo.com/0005/D1/F8/D1F842D25B2340890FEA61.jpg[/IMG] EDIT:Απαντάμε αλλού σε αυτό και όχι εδώ ε?:tensai: Truth really does [B]hurt[/B] in the end...like Medicine Seller soon enough...:whistling:
Nov 20 2008 20:32
Photo

iristella → LCF89

thanks for the request........
Nov 20 2008 19:28
Photo

iristellaTea-chan

Παλαβομάρα? Καθόλου! Μια χαρά συζήτηση μου ακούγεται ΧD... (Τωρα που είπες Proxy μου θυμισες να συνεχίσω το κατέβασμα που είχα αφήσει στην μέση)
Nov 20 2008 17:29