Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → digitaltracker

Η εξεταστικη αργεί ακόμη αλλά εχουν αρχίσει οι πρόοδοι...... Και συν τοις αλλοις εχω και Υπολογιστες να μαθω..... (Excel is gonna be the death of me)..... Τhanks για τις ευχες ^^... To Τοradora θελω να το δω εχω ακούσει γενικά πολύ καλά λόγια γι αυτό. Όπως και για το ΗYAKKO...
Nov 24 2008 19:05
Photo

digitaltracker → iristella

Xaιρομαι που σου αρεσaν sig/ava... Ειναι απο το Τοradora οπως και κατο απο το nick (vanilla salt ειναι το ED της σειρας). Για μενα το Τοradora και το HYAKKO ειναι τα καλυτερα ongoing αυτη τη στιγμη. Κατα τα αλλα life is same o same o... Ganbate με το διαβασμα! (...απο τωρα ξεκινησες για εξεταστικη? εχεις πολλα?)
Nov 24 2008 19:00
Photo

iristella → Zoro

Καλά δες εσυ το anime....... Και μετά τα λέμε....
Nov 24 2008 18:10
Photo

Zoro → iristella

Ελπίζω η (αρνητική) ψήφος μου στον κουσούρι να σ'άρεσε:ureshii: Και μάντεψε...δεν μπορείς να κάνεις τπτ για να με πείσεις να την αλλάξω:bleh: εδιτ:χρησιμοποίησες dirty trick :smokingg:...έχε χάρη,έχε χάρη που δεν δίνω τόση σημασία στο παιχνίδι και προτιμώ ένα άτομο να teasαρω:orly:
Nov 24 2008 17:54
Photo

Zoro → iristella

Αχά,ώστε εδώ είσαι(κρυμμένη):hiding_something: (και κλασικά πετάγεται xP) Εγώ τώρα ξύπνησα,αλλά πρέπει επειγόντως να κάνω ένα boot-time scan γιατί έχω κάποιον ιο στην μνήμη του ψ...(dammit όταν λέω έχεις βάλει το χεράκι σου ξέρω τι λέω:roar:) Για να μην έκανες ούτε ένα post και να απουσιάζεις από τα γνωστά "στέκια" μας,υποθέτω έχει πέσει διάβασμα...άρα σε αφήνω κι εγώ,να τελειώσω τις δουλίτσες μου... ...θα σε δούμε αργότερα όμως ή σήμερα είσαι too busy?:hmmm: Anw,ελπίζω να τα πούμε αργότερα λοιπόν,πάω να κάνω το scan:ureshii: (α,αν και στο περίπου στα πα χτες,εμφανείς λόγοι δεν με άφησαν να σου πω την τελική μου άποψη για το προφιλ...rly rly nice!!!Omedeto!!!...η αλεπουδίτσα kawai ne όπως είπες κι εσύ[κουνάει και τα αφτάκια xD],η sig με τον συναδελφό μου στην δουλειά [μην δανειστείς κανένα quote από byakuia -ή όπως λέγετε- εδώ xDD]nice και τα χρώματα του προφιλ,όλα ασορτί πια με την σειρά...τελειώνω και το κατέβασμα btw:)) Τέσπα,τα υπόλοιπα σχετικά με το τι έγινε χτες και ότι άλλο προκύψει,ελπίζω να τα πούμε σε λίγο και να μην σε απορροφήσει το διάβασμα(και οκ θα έχω υπόψην την ταινία που λες;)) ...Mata Neeeeeeeeeeeee:wooi2:
Nov 24 2008 16:54
Photo

iristella → Zoro

Πετάγεται στην τελευταία συζήτηση..... Zoro kun enki bilal rocks!!! Πιθανότατα έχεις ήδη δει την παρακάτω ταινία και αν όχι ...... τρέχα δες... [url=http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://www.cyberpunkreview.com/images/immortel01.jpg&imgrefurl=http://www.cyberpunkreview.com/movie/decade/2000-current/immortel/&usg=__Hn2lD7SzXLEBGVz9OZWZ6imjPDw=&h=352&w=650&sz=33&hl=el&start=10&um=1&tbnid=CnUz7DrknlCcLM:&tbnh=74&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3DEnki%2BBilal%26um%3D1%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:en-GB:official%26hs%3DdHI%26sa%3DX]Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://www.cyberpunkreview.com/images/immortel01.jpg[/url]
Nov 24 2008 16:43
Photo

iristella → kelborn3

Ναι αν είναι έτσι οπως τα λες και εγώ απορώ (ΝΟΤ XD)!!! Aνοιξε κανα βιβλίο ρεεεεεε!!! XDDD [όχι τπτ αλλο να μην είμαι η μόνη που διαβάζει.... Θέλω και αλλοι να μοιραστούν τον πόνο μου....XD (yeap i m evil) ]
Nov 24 2008 16:33
Photo

iristella → LexKuro

Μια χαρά εσύ???? Τρεξιματάκι έχω και μέσα σε όλα, διάβασμα εξόδους και τα σχετικά προσπαθώ να χωρέσω και τα anime/mangas που θέλω να δω και να διαβάσω......
Nov 24 2008 16:27
Photo

iristella → digitaltracker

Οniii chan!!!!!! Thanks you για τα καλά σου λόγια.... Χαίρομαι που σου άρεσαν οι αλλαγές και ανταποδίδω για το δικό σου σετακι... Την Sig την είχα δει και μου άρεσε εδώ και καιρό αλλά τώρα είδα ότι πλέον έβαλες και το ασορτί αvatar. Από που είναι? Κατά τ αλλα διάβασμα έχει πέσει με σχολή και υπολογιστές, και που και που ξεμυτίζω και από το σπίτι για καναν καφέ. Εσύ όλα καλά??? Ps... Αs big brother suggested im finishing DMC. Έχω πεθάνει στο γέλιο....
Nov 24 2008 16:24
Photo

kelborn3 → iristella

Καλα μωρς τα συνι8ισμενα σπαμ εδω ακι κει καφεδια warhammer ανιμε γυναικες διαβασμα Manga Απορω γτ χρωσταω μα8ηματα.....:yawn2:
Nov 24 2008 16:13
Photo

iristellaMad_Hatter

Ρε συ Medicine Seller rules..... And seriously stop hurting him in Heal Hurt game....... Πλάκα πλάκα την σειρά την έχεις δει? Αν ναι παίζει να είσαι και το μόνο άτομο που ξέρω το οποίο την είδε και έμεινε ασυγκίνητο από το μεγαλείο του φαρμακοτρίφτη...
Nov 24 2008 16:13
Photo

iristella → kelborn3

Υ Sankyuuuu για τα καλα σου λόγια!!!!! Glad you like them...... Τι κάνεις εσυ?
Nov 24 2008 16:10
Photo

LexKuro → iristella

hi τι κανεις?
Nov 24 2008 16:08
Photo

digitaltracker → iristella

nya nya... tι κανει η imouto μου? Τελειο once again your profile! Oσο για τη sig respect! Και το ava ομως πλακα εχει :)
Nov 24 2008 15:31
Photo

Mad_Hatteriristella

οεο γιατι αλλαξες avatar και sig?1000 φορες καλυτερα ηταν τα παλια (εβαλες και τον μισητο φαρμακοποιο ) :(
Nov 24 2008 13:09