Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

Sorry to disappoint you but i wasnt talking about myself.............. Me has Ori chan remember????? I was talking about how you finally found your soulmate...... Omedetto.....
Nov 29 2008 21:53
Photo

Zoro → iristella

Ότι θα το εκδήλωνες τόσο ανοιχτά σε όλα τα μάτια του forum το ενδιαφέρον σου για μένα με συγκίνησε τρομερά,πραγματικά ευχαριστώ iri:blingeye2::cry:
Nov 29 2008 21:49
Photo

iristella → Zoro

Love is in the air......... Everywhere i look around (whistles carefree)....... Dont mind me.... Κατι δικα μου λεω......... [COLOR=White](roflmao)[/COLOR]
Nov 29 2008 21:45
Photo

Zoro → iristella

[IMG]http://img370.imageshack.us/img370/5597/new524ll0.jpg[/IMG]
Nov 29 2008 18:21
Photo

Seirios → iristella

τι λέει εσείς στο heal hurt? θα σας τον ψοφήσουν τον ελφά...είδες για να μ βαράτε ρει...στα λεγα εγώ!
Nov 29 2008 07:28
Photo

Seirios → iristella

πολλοι μπορει να θελουν! αλλά είμαι ο μόνος που είναι τόσο κοντά στην επίτεφξή αυτού του σκοπού...
Nov 29 2008 07:27
Photo

Seirios → iristella

αχχχ θέλω να ου μοιάσω μία μέρα... και που το ξέρεις πως κουνάει την ουρά? αφου δεν φαίνεται.....χαχαχαχα
Nov 29 2008 07:03
Photo

Seirios → iristella

ε! και ποιοσ είπε πως όλα αυτά τα κοσμιτικά επίθετα είναι αρνητικά?χαχαχαχα μπραβο ρε συ ! μια χαρούλα και εγώ..είπα να αρχίσω να ξαναβλέπω καμιά σειρά γιατί είχα καιρό να κάτσω να λιώσω...και ξεκίνισα το speed grapher...πολύ καλό φαίνεται...είδα και το χικάρου νο γκο πριν λίγες μέρες... ρε αυτό το πράγμα στο άβατάρ σου κουνάει τα αυτιά του! its alive!
Nov 29 2008 06:37
Photo

Orion19 → iristella

[B][COLOR=DarkOrchid]Just don't leave any marks... I could make a denture from the ones you left last night... It's hard to reach too... Can't treat it... Iri-chwaaaan! Oyasumiii! Me love you long time tomorrow!!! :nbleed: [/COLOR][/B]
Nov 29 2008 05:39
Photo

iristella → Orion19

[I][B][COLOR=Purple]Oyasumi ori chwannnnnn......... You naughty naughty girl......... Me wuvs you long time!!!:nbleed::awww::lovulovu:[/COLOR][/B][/I]
Nov 29 2008 05:37
Photo

Seirios → iristella

γειά σου αόρατο τριχοτό πράγμα! χαχαχα τι κάνεις ρε ψυχή που είσαι συ?
Nov 29 2008 03:19
Photo

evaofadawn → iristella

Ελα Iri m! ευχαριστώ που ασχολήθηκες τόσο, τιμή μου. Τώρα λοιπόν που μου είπες την αποψή σου, άκου κ τη δική μου κ το γενικό μου πλάνο!!(ουουου ταρατατζουμ!) κατ'αρχήν, "anime το οποίο να έχει ως αυτούσιο θέμα την αρχιτεκτονική" δεν έψαχνα ούτως ή άλλως, γιατί ξέρω ότι δεν υπάρχει. επίσης, δεν με πολυενδιαφέρει το κατά πόσο θα αποδίδουν πειστικά κάποια anime την υπάρχουσα - συμβατική αρχιτεκτονική. πιο πολύ από όλα με ενδιαφέρουν οι ιδέες πίσω από την απεικόνηση κ χρήση πόλεων κ κτιρίων στα anime. δλδ, το γιατί σχεδιάστηκαν όπως σχεδιάστηκαν κ τι σκοπό επιτελούν. έτσι, π.χ. έχουμε την ιδέα της πόλης-σκηνικό, που συνήθως είναι η πιστή απεικόνηση μιας πραγματικότητας, όπως στο death note πχ, ή αλλιώς η χρήση science fiction πόλεων κ κτιρίων, σε ρόλο όμως μόνο συνοδευτικό για μάχες πχ ή άλλες σκηνές. εδώ κολλάνε κ όλa ta anime που απεικονίζουν στοιχεία της ιαπωνικής αρχιτεκτονικής σε παλαιότερες εποχές, με λιγότερη ή περισσότερη φαντασία. Πιο πολύ θα ασχοληθώ με αυτά που χειρίζονται το θέμα πιο ελεύθερα. Το Naruto είναι μια πιο "καθαρή" αντιμετώπιση, το Mononoke μια πιο "καλλιτεχνική" κ τα έργα του Miyazaki, μια πιο "διαδραστική" σαν θεματικό πάρκο. Ακόμα, όσον αφορά στον τύπο τους, εντοπίζω την πόλη-οχυρό με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το Tokyo 3 του NGE, την πόλη-κράτος ή πόλη-κύτταρο όπως οι πόλεις στο Naruto, την πόλη-αναφορά, την ουτοπία, την δυστοπία, τους χώρους τρόμου (! άπειρα παραδείγματα), τις έρημες- εγκαταλειμένες πόλεις κ.λ.π. κάπως έτσι θα το δουλέψω το θέμα. πρέπει δλδ να βρω νόμους κ αιτίες κ να καταλήξω σε κατηγοριοποιήσεις ανάλογα με συγκεκριμένα κριτήρια κ μετά να βγάλω συμπεράσματα. η εργασία σίγουρα 8α περιλαμβάνει κ μερικά παραδείγματα "απλής" αποτύπωσης υπαρχόντων πόλων ή διάσημων κτιρίων, αλλά αυτό δεν θα αποτελεί κεντρικό θέμα με τπτ!! έχει πολύ ψωμί εννοείται, αλλά θέλει πολύ δουλειά για σωστή επιλογή! επίσης φοβάμαι μην το παρακάνω επειδή είναι πορωτικό το θέμα χεχεχε!! σε κάθε περίπτωση θα σε ενημερώσω για τις εξελίξεις! αα, κ 1 τελευταίο: σε ποια επεισόδια γίνεται αυτό που λες στο Bleach? γτ δεν το έχω δει καθόλου κ ούτε σκοπεύω, οπότε θα με διευκόλυνες πολύ. θέλω να το δω κ να αποφασίσω αν θα το συμπεριλάβω ή όχι. φιλιά!!
Nov 28 2008 20:16
Photo

Zoro → iristella

Χαίρομαι που κάνεις πλάκα,γιατί πολύ σύντομα θα πάρεις τον ρόλο της(για μία μέρα xD). Όρεξη για ξενύχτι μαζί σου ξέρεις έχω πάντα:ureshii:...αλλά τι sunrise εννοείς πάλι(και γελάς)?:hmmm: [hentaiiii xD]
Nov 28 2008 15:08
Photo

iristella → Zoro

Stop fantasizing you freakin perv...... Not all blondes wear this kind of things at home.... This is harassement!!! (plk!) ΧDDD Seriously enough with the misa thing..... It s an insult to be parallelized with her... Μαλλον σημερα θα αργησω να μπω..... Εαν έχεις ορεξη για ξενυχτι και δεν σου χιμήξει ο brother i ll make you watch yet another sunrise (kukuku!).....
Nov 28 2008 15:04
Photo

Zoro → iristella

Ωραία προετοιμάζεσαι για το απόγευμα:roar: Ένα έχω να πω....your sooo dead tonight for the last post you just made:ill2:...και μετά εγώ είμαι ο stalker...:bahhh: Και δωράκι να θυμηθούμε παλιούς καιρούς: [IMG]http://i526.photobucket.com/albums/cc347/RukiTemaFan21/Misa%20Amane/deathnote3113LG.jpg[/IMG] (και καλή επίτυχία όπως και να χει,αν δεν τα ξαναπoύμε ως τότε xD)
Nov 28 2008 14:51