Community Status Updates
iristella → OdyMonaxos
Ελα σοζ για την καθυστέρηση, χτες με έπιασε ένα σοκ ένα δέος μετά από αυτό που μου είπες. Κοιτα όλα εξαρτώνται από την κατεύθυνση στην οποία θα το πας το θέμα και τι μεταπτυχιακό θα επιλέξεις να κάνεις. Θεωρητικά επιλογές υπάρχουν, πρακτικά είναι άλλο θέμα βέβαια ειδικά αυτήν την περίοδο.
Feb 03 2012 23:35
iristella → Anelis
ο.Ο ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ!
*πάει να βρει συρραπτικό να κολλήσει φτεράκια και στη δικιά της*
Feb 03 2012 22:58
Anelis → iristella
[SPOILER][IMG]http://i.imgur.com/GtfDU.jpg[/IMG]
[COLOR=Magenta][B]Nyanpire....LIVE ACTION![/B][/COLOR]:hahaha:[/SPOILER]
Feb 03 2012 19:48
Fallen_Mpougatsa → iristella
Χα χα ωραία πράγματα! Και να φανταστείς μόλις την Τετάρτη έδινα εξετάσεις για Spinoza, Locke, και τις επιρροές που είχε πάνω του ο Hobbs xD
Feb 03 2012 12:11
iristella → Fallen_Mpougatsa
Sad thing is I already have. XD Τα βλέπω καμιά φορά τώρα και είμαι σε φάση... "Κάψιμο, πολύ κάψιμο".:hahaha:
Feb 03 2012 11:56
Fallen_Mpougatsa → iristella
[QUOTE=iristella]Silence you Senju dog.
Καταρχάς έχεις χάσει επεισόδια. Έχω αναλύσει ανθρωπιστικό δίκαιο με όρους naruto, έχω αναλύσει διεθνείς σχέσεις, και ευρωπαική ασφάλεια άμυνα και πολιτική ενοποιηση με όρους naruto. Έχω προσαρμόσει τον Hobbes και τον Locke (τον φιλόσοφο) σε όρους naruto, και έχω κάνει διάλεξη πολιτικής οικονομίας σε όρους yaoi. Oπότε η κατάστασή μου είναι αρκετά προχωρημένη. Δεν σώζεται τώρα. xD
[/QUOTE]
Σοβαρά? Post or it didn't happen!
Feb 03 2012 11:51
OdyMonaxos → iristella
Δεν υπάρχει τίποτα; Γενικά που πιάνουν δουλειά οι της σχολής σου;;
Πάντως καλό κουράγιο με όλο αυτό το μπελά ρε. Μην απελπίζεσαι όσο γίνεται.
Feb 03 2012 01:20
OdyMonaxos → iristella
Δεν μου είπες τελικά, από τότε που τέλειωσες με τη σχολή, πως είναι τα πράματα για δουλειά; Υπάρχει τίποτα;
Feb 03 2012 01:01
Lord Leon → iristella
Νah καμια σχεση. απλως νομιζω οσο μεγαλυτερο το IQ καποιου τοσο μεγαλωνουν και οι απαιτησεις μου. και ειμαι και της σχολης μπουκοφσκι. Το υπερβολικα κακο ειναι δεκτο γιατι ειναι καλτ. το πολυ καλο το λατρευουμε. το μετριο μας γυρνα τα σωθικα. αν ειναι απο μετριο ανθρωπο χαμογελας και πας παρακατω. αν οχι ριχνεις τσιμπια.
Για την ηλικια μου πες οτι θες. Και για την καραφλα μου και για το 7,5 μυωπια και για το μαυριδερο του γυφτου kαι για την τριχοφυια και οτι αλλο θυμηθεις μεσα ειμαι ,γουσταρω κιολας! :)
Feb 02 2012 23:08
iristella → Lord Leon
Not too fond of age jokes I presume XD.
Σεφερλή ε? Κοιτα υπάρχει κίνδυνος μετά να σε κυνηγάω και να σου λέω συνέχεια "Καλό εεεεεε?" με το ανάλογο accent οπότε δεν στο συστήνω. Και για δικό σου καλό.
Feb 02 2012 22:59
Lord Leon → iristella
:mador2:Aλλο ενα τετοιο μετριο αστειο να κανεις, και θα σε δεσω οπως στο κουρδιστο πορτοκαλι με τα τσινορα τεντα, να βλεπεις δυο μερες σερι σεφερλη.:madtodeath: απο ατομα που με εχουν κανει να παθαινω λοξυγγα απο το γελιο πανω στο πληκτρολογιο δεν το δεχομαι.:chigau:
Feb 02 2012 22:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed