Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → Serestrum
[youtube]BKr4xhAnkmc[/youtube]
tuturuu tuturruuuuuu tuturuuu
Φεβ 05 2012 17:42
iristella → passlef
Δεν είμαστε warez site όπου λες thanks και εμφανίζονται download links. :) Post deleted as spam.
Φιλικά.
Φεβ 05 2012 12:49
OdyMonaxos → iristella
Roger. Πάω να κοιμηθώ γιατί σήμερα δεν με πολυπήγε το πράμα. Πολλά φιλιά και πέσε κι εσύ αμέσως βρικόλακα. Δεν λέει μία αυτό το ξενύχτι.
Φεβ 04 2012 02:57
iristella → OdyMonaxos
Ηeh ναι το πήρα. Αυτήν την στιγμή είμαι λιγάκι απασχολημένη οπότε δεν μπορώ να chattarw Θα τα πούμε όμως με το που ξεμπερδέψω λιγάκι. ^_^
Φεβ 04 2012 02:52
iristella → OdyMonaxos
Ντάξει το Πάντειο είναι σουρεάλ πανεπιστήμιο. Έχω horror stories να σου πω. Από επίπεδο καθηγητών καλά τα πάει αλλά από λογική μηδέν.
Η ιστορία μου δεν είναι κάτι το ιδιαιτερο. XD O μέσος πτυχιούχος που ψάχνει σταθερή δουλειά. Μεταπτυχιακό θέλω να κάνω αλλά προσπαθώ να αποφασίσω που.
Φεβ 04 2012 01:22
OdyMonaxos → iristella
Βάσικα λάθος το έθεσα. Η απορία δεν είναι αν έκανα καλά, αλλά αν γινόταν αλλιώς. Η περσινή χρονιά, που "ήμουν" στην Πάντειο, ήταν απίστευτα ψυχοφθόρα. Όσα ήξερα επί 18 χρόνια άλλαζαν ταχύτερα προς το χειρότερο. Και δεν ήξερα και αν θα μπορούσα να έρθω εδώ λόγω βάσης.
Θα νιώσεις καθόλου καλύτερα αν μου πεις κι εσύ την ιστορία σου; Θα ήθελα πολύ να την ακούσω.
Φεβ 04 2012 01:14
iristella → OdyMonaxos
Για το ότι έφυγες; If you ask me ναι πολύ καλά έκανες. Οι περισσότεροι κοιτάμε να φύγουμε πλέον. Από συμμαθητές συμφοιτητές etc οι περισσότεροι γνωστοί μου την έχουν κάνει εδώ και καιρό.
Φεβ 04 2012 01:07
OdyMonaxos → iristella
Συγγνώμη βρε συ, δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω. Είσαι πολύ καιρό σ' αυτό το τριπάκι;
Πάντως δεν μπορώ, πρέπει να μάθω. Με αυτό το φόβο έφυγα για εδώ, δεν μπορώ να μην ρωτήσω αν έκανα καλά.
Φεβ 04 2012 01:01

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται